Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(Ex @ 2011 02 11, 06:49)
AISTE !!!!!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif nu kur mano gaidį atboginai.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  trinu akis ryte - negaliu patikėt.. lotuliukas.gif Et, lai kakarykoja...

Matai, kaip nuo ryto nuotaika pakeliau thumbup.gif Saunus gaidys, negalejau neidet mirksiukas.gif Tikiuosi savaitgali mane ciliai pralinksmins, prades snapelius kist g.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2011 02 10, 22:18)
Ir gal kuri auginote paprikas "varpelius"? http://www.sodai.lie...om/Paprikos.htm Ar sunoko iki rudens?

Apie paprikas varpelius neteko girdeti, bet cilius varpelius auginam 4u.gif Ir gana sekmingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 11, 10:48)
Matai, kaip nuo ryto nuotaika pakeliau thumbup.gif Saunus gaidys, negalejau neidet mirksiukas.gif Tikiuosi savaitgali mane ciliai pralinksmins, prades  snapelius kist g.gif
Papildyta:
Apie paprikas varpelius neteko girdeti, bet cilius varpelius auginam 4u.gif Ir gana sekmingai ax.gif

Esu 90 proc isitikinus, kad cia tie patys cili varpeliai... nes kazkodel loretos soduose yra kai kas sumaisyta... Tarkim mini belle bordo pas ja irgi cili, nors tikrai uzauga neastrus visai...
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 10, 18:24)
Gausiu as keliaut i seklu parduotuve. Neisdygo mano yolo wonder paprikytes. verysad.gif Gal dar islys bet jau abejoju. Nojaus seklu sejau,tai ir laukt ko gero neverta. Telimena visos beveik prasikale. Ech,gal dar spesiu ir kitas paprikas sudaigint,kitaip teks tik geltonas kramsnot. doh.gif

o kiek laiko praejo nuo pasejimo? pasivarciau pernyksti kalendoriu, tai maniskiu viena rusis tik po 23 dienu isdygo. g.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 11, 09:48)

Papildyta:

tai varpeliai pasirodo cili g.gif ir as galvojau, kad paprika. Rudeni gavau viena varpeliuka, issiemiau seklas, o pati sukramsnojau ir jokio astrumo nepajauciau, tik nosi kai su ranka pasitryniau, tai galvojau, kad ji dega unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 11, 17:23)
o kiek laiko praejo nuo pasejimo? pasivarciau pernyksti kalendoriu, tai maniskiu viena rusis tik po 23 dienu isdygo. g.gif

Vasario 3 sejau. 4u.gif Gal dar per anksti panikuoju. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 11, 17:28)

dar ne tiek daug laiko ir praejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 11, 19:28)

Aš sėjau vasario 5 d - taip pat dar nedygsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 11, 22:03)
Aš sėjau vasario 5 d - taip pat dar nedygsta  unsure.gif

dar palaukit, kantrybės-kantrybės-kantrybės mirksiukas.gif mano paprikos labai skirtingai dygo: Soliario per 3 dienas, net nustebau blink.gif o va Stanley, Fintina nuo 5 iki 7 dienų, Whitney - 2 savaites blink.gif maniau, visai nebesudygs, o sudygo visos. Beje, paprika Stanley jau pralenkė anksčiausiai sudygusias Soliario, jau bando tikruosius lapelius leist blink.gif Įdomiai jos čia šiemet pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 11, 22:38)
dar palaukit, kantrybės-kantrybės-kantrybės mirksiukas.gif mano paprikos labai skirtingai dygo: o va Stanley, Fintina nuo 5 iki 7 dienų, Beje, paprika Stanley jau pralenkė anksčiausiai sudygusias Soliario, jau bando tikruosius lapelius leist blink.gif Įdomiai jos čia šiemet pas mane g.gif

Na siek tiek nusiraminau paskaicius. Jau norejau klaust, kaip jums dygsta tos seklos, nes pas mane tai dar nieko. Sejau 7d. Stanley. Tai jau ryt poryt gal prasikals. Tikiuosi... unsure.gif
Atsakyti
Tai reikia laukti - gal dar išdygs ax.gif
Atsakyti
Mano setoms paprikoms jau 12 diena, taciau visikai nera pozymiu unsure.gif , kad jos dygtu. Viena net iskapsciau, tai kokia buvo pries sejant tokia ir liko, gal sakau perseti kitas, gal sitos net neisdygs g.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį 'blondinišką' klausimą blush2.gif
Pvz. viename šiltnamyje negalima sodinti čili pipiriukų ir paprikų. Bet sode turime tokį nediduką šiltnamiuką. Nusipirkau gal kokių tirjų rūčių čili pipiriukų. Ar galima juos auginti skirtingų rūšių vienus šalia kitų? Nesusimaišys čili skoniai? g.gif
Atsakyti
Jediara, siandien gavau tavo laiskeli bigsmile.gif Aciu 4u.gif Bet ir seklyciu nepagailejai wub.gif

O kam zadejau bybukus (jasiai ir jediarai), vyras vakar laiskus issnese pastan... niekaip negalejau anksciau-gripas mane pagulde verysad.gif
Ir kokie pastininkai idomus-siuntinuko is balticseeds nedave vyrui...sake paciai ateiti atsiimti...tai kiek laukti reikes kol pati nusliausiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 12 vasario 2011 - 14:13