kam žadėjau čili varpelių - nesitikėkit, nes 90 proc, kad ir sau neturėsiu
Šianakt suėdė pelės visus varpelių daigelius... Liko vienas negražus su iškelta sėkla ir vienas su apgraužtais skilčialapiais... Kitų radau tik kotelius išguldytus
Tas pats ir su Aistes Black pearls... Kas buvo normaliai išdygę išguldyta, o 3 kapliukai iškelta sėkla stovi, bet nesu įsitikinus, kad jie sugebės tą sėklą nusimest
Kitų nelietė Šiai nakčiai jau uždangas padariau, kai ką į daigyklą patalpinau
Nu tikrai kazkas yra... siandien ryte atsikelusi pamaciau, kad ir dalis paprikus bei dar keli ciliukai anapilin iskeliavo Bijojau juos perlaistyti, bet ar gali buti, kad del dregmes trukumo? Nes ziuriu, kad zeme net suskeldejo
Blyn, gal vis del to bandyt suseti kas dar like... na, bus maziau kiek ir veliau...
Papildyta:
O tu kaciu neturi? Is kur tos peles? na ir nepasiseke
Blyn, gal vis del to bandyt suseti kas dar like... na, bus maziau kiek ir veliau...
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 09:17)
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 10:18)
Nu tikrai kazkas yra... siandien ryte atsikelusi pamaciau, kad ir dalis paprikus bei dar keli ciliukai anapilin iskeliavo Bijojau juos perlaistyti, bet ar gali buti, kad del dregmes trukumo? Nes ziuriu, kad zeme net suskeldejo
o kaip tu juos laistai?
Aš pavyzdžiui, nelaistau dar mažylių visai. purškiu žemės paviršių, tai tik pamatau, kad pradžiūvo... Beje - į purkštuvą jei nepamirštu įlašinu Delfant augimo stimuliatoriaus arba VERDITEROS kažkokio HUMIVERD skysto huminio preparato daržovėms biohumuso pagrindu...
ir dar - žemes, kai maišiau, tai sumaišiau durpes, kompostinę žemę, vermikulito įmaišiau
Gal per sunki ir ir per kieta žemė pas tave
Kol kas pasiteisino
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 10:17)
Agnieška, padėk tuos savo kalašnikovus ir kulipkas, 100% kad turėsi...
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 09:17)
Šianakt suėdė pelės visus varpelių daigelius... Liko vienas negražus su iškelta sėkla ir vienas su apgraužtais skilčialapiais... Kitų radau tik kotelius išguldytus
Tas pats ir su Aistes Black pearls... Kas buvo normaliai išdygę išguldyta, o 3 kapliukai iškelta sėkla stovi, bet nesu įsitikinus, kad jie sugebės tą sėklą nusimest
Kitų nelietė Šiai nakčiai jau uždangas padariau, kai ką į daigyklą patalpinau
Klausykit, man jau baisu... Vienom peles nugrauze, kitom kates, kita isgriuvo su viskuo, kitai neaisku ko iskeliauja visi anapilin Kasnors turit dar daigeliu? Mano kol kas nieko Bet vyras uzsis..o kraustytis, tai nezinau kaip mano mazyliai ta atlaikys?
Labas rytas
Uzsisuko po nakties mano bybuko lapeliai, bet pats dar kazkaip laikosi Kaip galima juos issaugot? Vienus pakisau po maiseliu, kita kur tilpo,i dezute nuo pyrago
Uzsisuko po nakties mano bybuko lapeliai, bet pats dar kazkaip laikosi Kaip galima juos issaugot? Vienus pakisau po maiseliu, kita kur tilpo,i dezute nuo pyrago
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 10:20)
neturiu
Ir nuodyt negaliu, nes yra maža dukrytė, kuri ką pagriebus viską valgo , ir spastų pastatyt negaliu, nes visur lenda, lipa - būtinai įkiš koją ar rankytę
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 22, 10:23)
Agnieška, padėk tuos savo kalašnikovus ir kulipkas, 100% kad turėsi...
Su tais kalašnikovais budėsiu naktim prie palangės
kai pamačiau, tai vos neapsiverkiau
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 09:23)
o kaip tu juos laistai?
Aš pavyzdžiui, nelaistau dar mažylių visai. purškiu žemės paviršių, tai tik pamatau, kad pradžiūvo... Beje - į purkštuvą jei nepamirštu įlašinu Delfant augimo stimuliatoriaus arba VERDITEROS kažkokio HUMIVERD skysto huminio preparato daržovėms biohumuso pagrindu...
ir dar - žemes, kai maišiau, tai sumaišiau durpes, kompostinę žemę, vermikulito įmaišiau
Kol kas pasiteisino
Kol kas pasiteisino
As ju nelaisciau-tik purskiau vis Uztat siandien ryte gerokai priliejau i tarpukus, nes issigandau... blyn, gal cia per silta jiems ant palanges... vat ir popink, islepink-paskui atsparumo neturi
Gaila, kad papriku vienos rusies visi isgule-kur Shetelige hibridinius pirkau
Atsakykit, ka-ar dar rizikuoti seti ar velniop siusti jau
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 10:31)
As ju nelaisciau-tik purskiau vis Uztat siandien ryte gerokai priliejau i tarpukus, nes issigandau... blyn, gal cia per silta jiems ant palanges... vat ir popink, islepink-paskui atsparumo neturi
Aš dar sėsiu - šiandien kai ką Vakar patingėjau... kažkaip ūo nebuvo sėjimui... tokiom dienom aš nesėju
Dar turiu 3 sėklas black pearls - gal irgi įkišt bet taip sunkiai dygo - bijau, kad jau labai vėlyvi bus
Siandien as namuose-tai irgi leksiu darbuotis Kazka ne taip daru, bet nezinau ka... na, per praktika ismoksiu
O dar sekmadieni pleveles 2 siltnamiams nusipirkom-tai bus taip abidna, jei neturesiu ten ka sodinti
O dar sekmadieni pleveles 2 siltnamiams nusipirkom-tai bus taip abidna, jei neturesiu ten ka sodinti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 09:20)
gali būt, kad nuo drėgmės trūkumo Tu pabandyk juos palaistyt, jei dar neišmetei, gal atsigaus dar.
Saintlina, tu savo jau persodinejai, tai jie jau tikruosius lapelius turejo?