Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 12:47)
1. aha, kai kurie tokie gražūs turi būt, kad galėsiu vietoj kvietkų po langais sodint.
2. Schetellige. Čia tie, kur prie kasos reik prašyt.

visai gražiai atrodytų, tik kad vaikai neužragautų tų aštrių gėlyčių biggrin.gif
aš tai šiemet terasoj, kur mėgstam ką nors prasikept bandysiu vazoninių pomidorų prisisodint, kad nebreiktų bėgiot į namus dėl pomidorų ir galėtumėm vietoj pasiskint biggrin.gif
Gaila, kad pas mus Schetelligo nėra, bet kitais metais, tai jau dvi vietas žinau, kur reiks apsilankyti Vilniuje biggrin.gif
Papildyta:
Radau neblogą straipsnį apie paprikas, gal kam bus įdomu, ten daug įvairių veislių aprašyta ir receptų nemažai smile.gif http://lt.lt.allcons...x/article/11740
Atsakyti
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif mano isdyge 2 bybukai nusprende, kad jie nenori gyventi... Neturesiu ne vieno schmoll.gif Pora kitu ciliuku ir atidave galus...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 02 20, 20:27)
uf  karsta.gif  išpikiavau čilius  karsta.gif  Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau  blink.gif  Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo  mastau.gif
Ir apmalai - patys kalti. Kokio bieso visi sudygo? Kas prašė?

Stoju i eile pioneers.gif Tau 100 tikrai per daug bus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 19:20)
mano isdyge 2 bybukai nusprende, kad jie nenori gyventi...
Neturesiu ne vieno schmoll.gif

Ane? blink.gif Ar tikrai?......... g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 21, 18:24)
Ane? blink.gif Ar tikrai?......... g.gif  cool.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi pakelei nuotaika... parasiau "isdyge bybukai", o kiti dar savo vietoj...

Ale kuri cia man, ar ne Ra g.gif , su savo foto pribure dar viena i kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 18:26)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi pakelei nuotaika... parasiau "isdyge bybukai", o kiti dar savo vietoj...
Ale kuri cia man, ar ne Ra g.gif , su savo foto pribure dar viena i kompanija biggrin.gif

Kol dašuto apie ką jūs čia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 18:22)
Stoju i eile  pioneers.gif Tau 100 tikrai per daug bus...  cool.gif

aukštyn nosį mirksiukas.gif Jau tau kaip nors išdrebėsiu vieną kitą čilioką mastau.gif
Papildyta:
mano isdyge 2 bybukai nusprende, kad jie nenori gyventi... Neturesiu ne vieno schmoll.gif Pora kitu ciliuku ir atidave galus...

pas mane persodinimo kančių nepakėlę tragiškai nusibaigė du Purple Tiger. Ką darysi.. išliko stipriausi.. dar koks desėtkas biggrin.gif
Tik vakar mažasis labai nuoširdžiai, nei kiek vandens negailėdamas, juos palaistė g.gif Kai nusisukau, dar dadėjo. Šiandien bandžiau ant vienintelės saulėtos palangės džiovinti. Nu kurgi - geriausion kačių vieton saulėkaitoj drįsau padėt.. nematytas įžūlumas. Viena kiculė šiaip ne taip susitalpinus tarpelyje galvą ant paprikų pasidėjo, uodegą ant čilių. Būt tikriausiai visa užsirioglinus ant padėklo su čiliais, bet žymekliukų tvora įtartina pasirodė. Šiap ar taip, pamačius gėdingai nusirinkau savo čilius ir išnešiau ant kitos palangės.. geriau nusmurgę, bet gyvi, nutariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 vasario 2011 - 19:41
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 20:26)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi pakelei nuotaika... parasiau "isdyge bybukai", o kiti dar savo vietoj...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik gaila, kad "nulinko" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 19:38)
aukštyn nosį  mirksiukas.gif  Jau tau kaip nors išdrebėsiu vieną kitą čilioką  mastau.gif
pas mane persodinimo kančių nepakėlę tragiškai nusibaigė du Purple Tiger. Ką darysi.. išliko stipriausi.. dar koks desėtkas  biggrin.gif
Tik vakar mažasis labai nuoširdžiai, nei kiek vandens negailėdamas, juos palaistė  g.gif  Kai nusisukau, dar dadėjo. Šiandien bandžiau ant vienintelės saulėtos palangės džiovinti. Nu kurgi - geriausion kačių vieton saulėkaitoj drįsau padėt.. nematytas įžūlumas. Viena kiculė šiaip ne taip susitalpinus tarpelyje galvą ant paprikų pasidėjo, uodegą ant čilių. Būt tikriausiai visa užsirioglinus ant padėklo su čiliais, bet žymekliukų tvora įtartina pasirodė. Šiap ar taip, pamačius gėdingai nusirinkau savo čilius ir išnešiau ant kitos palangės.. geriau nusmurgę, bet gyvi, nutariau.

Bijai peliu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu 4u.gif

As mastau ar ne kokia diegavirte uzpuole g.gif Blyn kaip gaila ciliuku...
O mano kycius tik tada pauoste, pavaiksciojo aplinkui ir neliecia daugiau thumbup.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 21, 19:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik gaila, kad "nulinko"  verysad.gif

Na, matyt, man siemet ir taip ju daug-tai ciliu pavidalu jau nebereikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 20:24)
Bijai peliu biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jau - kačių gvardija namie, o aš pelių bijosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 21, 22:24)

Na, matyt, man siemet ir taip ju daug-tai ciliu pavidalu jau nebereikes ax.gif

Gal dar gausi iš kurios vilnietės rolleyes.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif mano isdyge 2 bybukai nusprende, kad jie nenori gyventi... Neturesiu ne vieno schmoll.gif Pora kitu ciliuku ir atidave galus...
Papildyta:

Stoju i eile  pioneers.gif Tau 100 tikrai per daug bus...  cool.gif

Mano dar stovi, tai jei nenuspres iseit anapilyn, prizadu atvezt ax.gif gaila tavuju bybuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 21 vasario 2011 - 21:47
mano kiti ciliai tokie sviesiai zali,i geltonuma...kas jiem? per salta, per dregna,kazko trukumas ar jau cia ata bus g.gif
Atsakyti