vis apziuriu savo paprikas ir cilius, tiksliau cilius,nes paprika dar ne viena nesugebejo nosytes iskist, nors seta 7 diena... kitas pakrapscius seklytej pamaciau skylutes,taip kaip prasiziojus,bet gyvybes jokios tai abejoju ar bebus kas is jos
tupineju kaip apie vaikus...ryte ant palanges,per nakt prie peciaus,namai nesilti... i kitus daigelius paziurejus atrodo,kad jie apsisuke tuoj atgal i zeme lys
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 20, 09:17)
O man šis stebuklas taip ir neišdygo nei vienas , nors sėklų galiojimo terminas iki 2013 o tuo tarpu, kitos paprikos, sėtos tuo pačiu metu su šitom wonder, leidžia jau po tikruosius lapelius... Na, ir tiek to, užteks tų paprikų, tik norėjau šiemet pirmąkart tuos Kalifornijos stebuklus išbandyt, bet nelemta turbūt
Man irgi neisdygo nei vienas... tada nusipirkau kitos firmos tu paciu seklu, bet jau savaite praejo nuo pasejimo, o rezultatas - 0..
Liksiu be papriku siemet matyt
( nors viltis dar neapleido visiskai - sakau gal tik oziuojasi, bet islys dar)
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 20, 12:47)
vis apziuriu savo paprikas ir cilius, tiksliau cilius,nes paprika dar ne viena nesugebejo nosytes iskist, nors seta 7 diena... kitas pakrapscius seklytej pamaciau skylutes,taip kaip prasiziojus,bet gyvybes jokios tai abejoju ar bebus kas is jos
tupineju kaip apie vaikus...ryte ant palanges,per nakt prie peciaus,namai nesilti... i kitus daigelius paziurejus atrodo,kad jie apsisuke tuoj atgal i zeme lys
gal per ilgai ant palangės tupi. Savąsias ant palangės užkeldavau, tik kol pravėdinti atidarydavau dėžutes, o visą likusį laiką - ant radiatoriaus. Sudygo visos.
QUOTE(polfast @ 2011 02 20, 12:53)
Man irgi neisdygo nei vienas... tada nusipirkau kitos firmos tu paciu seklu, bet jau savaite praejo nuo pasejimo, o rezultatas - 0..
kantrybės. Kantrybės
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 20, 01:27)
1. o bet tačiau ... kartais neateina tokia mintis, kad per daug sau problemų susikuriama nuo pat pradžių?
2. Tada gal suklydau ragaudama, o kas ten tokio laaabai aštraus būna suši rinkiniuose?
2. Tada gal suklydau ragaudama, o kas ten tokio laaabai aštraus būna suši rinkiniuose?
1. o cia kur problema iziurim?
2. sushi buna konservuotas zensenis, jeigu apie ta pati kalbam. Bet ta irgi valgau be problemu.
Sudygo ir mano ciliai kai nuejau siand tai net akyse nusvito maciau ir parikos spalvotos jau kalasi palauksiu kol daugiau islys sekliuku ir kelsiu kur vesiau, nes dabar virs radiatoriaus stovi po agroplevele.
uf išpikiavau čilius Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo
Ir apmalai - patys kalti. Kokio bieso visi sudygo? Kas prašė?
O paprikos kokios nupiepusios Net graudumas ima bežiūrint į tas nabages. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo
O paprikos kokios nupiepusios Net graudumas ima bežiūrint į tas nabages. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo
QUOTE(saintlina @ 2011 02 20, 22:27)
uf išpikiavau čilius Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 20, 18:40)
1. o cia kur problema iziurim?
tai vis dar ta pati - užaštrinama taip, kad reikia būtinai turėti pasiruošus po ranka 'neutralizatorių'
Gal ir visai prasta fantazija, bet kur galima naudoti čilius, kur negalima būtų reikalui atsiradus pasiaštrinti papildomai?
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 20, 19:40)
ar tikrai? bent man neteko matyt niekad. pas mus imbieras tik buna.
QUOTE(saintlina @ 2011 02 20, 21:27)
1. Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau Ką aš su tiek veiksiu???
2. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo
2. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo
1. eina sau, nu normaliai apsirūpinai šiemt čiliais galima ir kokią mini gyvatvorę darže pasidaryt iš čilių arba dar kokią gražią kompoziciją kaip kokiam gėlynui sukurt pagal spalvas ir aukštį jau su tokia kolekcija bus ką veikt
2.Iš kur tą žvėrį gavai? gal nebereikalo toks pavadinimas jiems įdėtas Man irgi reikia
[quote=saintlina,2011 02 20, 21:27]
Gal tarp tų 100vnt. turite tų pimpiukų,nusipirkčiau
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 21, 11:13)
1. galima ir kokią mini gyvatvorę darže pasidaryt iš čilių arba dar kokią gražią kompoziciją kaip kokiam gėlynui sukurt pagal spalvas ir aukštį
2.Iš kur tą žvėrį gavai? gal nebereikalo toks pavadinimas jiems įdėtas Man irgi reikia
1. aha, kai kurie tokie gražūs turi būt, kad galėsiu vietoj kvietkų po langais sodint.
2. Schetellige. Čia tie, kur prie kasos reik prašyt.
Papildyta:
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 21, 11:20)
turiu, bet nedaug, tik sau.