Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

vis apziuriu savo paprikas ir cilius, tiksliau cilius,nes paprika dar ne viena nesugebejo nosytes iskist, nors seta 7 diena... kitas pakrapscius seklytej pamaciau skylutes,taip kaip prasiziojus,bet gyvybes jokios tai abejoju ar bebus kas is jos g.gif
tupineju kaip apie vaikus...ryte ant palanges,per nakt prie peciaus,namai nesilti... i kitus daigelius paziurejus atrodo,kad jie apsisuke tuoj atgal i zeme lys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 20, 09:17)
O man šis stebuklas taip ir neišdygo nei vienas  verysad.gif , nors sėklų galiojimo terminas iki 2013  blink.gif o tuo tarpu, kitos paprikos, sėtos tuo pačiu metu su šitom wonder, leidžia jau po tikruosius lapelius... Na, ir tiek to, užteks tų paprikų, tik norėjau šiemet pirmąkart tuos Kalifornijos stebuklus išbandyt, bet nelemta turbūt ax.gif

Man irgi neisdygo nei vienas... verysad.gif tada nusipirkau kitos firmos tu paciu seklu, bet jau savaite praejo nuo pasejimo, o rezultatas - 0..
Liksiu be papriku siemet matyt verysad.gif
( nors viltis dar neapleido visiskai - sakau gal tik oziuojasi, bet islys dar) g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 20, 12:47)
vis apziuriu savo paprikas ir cilius, tiksliau cilius,nes paprika dar ne viena nesugebejo nosytes iskist, nors seta 7 diena... kitas pakrapscius seklytej pamaciau skylutes,taip kaip prasiziojus,bet gyvybes jokios tai abejoju ar bebus kas is jos g.gif
tupineju kaip apie vaikus...ryte ant palanges,per nakt prie peciaus,namai nesilti... i kitus daigelius paziurejus atrodo,kad jie apsisuke tuoj atgal i zeme lys blush2.gif

gal per ilgai ant palangės tupi. Savąsias ant palangės užkeldavau, tik kol pravėdinti atidarydavau dėžutes, o visą likusį laiką - ant radiatoriaus. Sudygo visos.
QUOTE(polfast @ 2011 02 20, 12:53)
Man irgi neisdygo nei vienas... verysad.gif  tada nusipirkau kitos firmos tu paciu seklu, bet jau savaite praejo nuo pasejimo, o rezultatas - 0..
Liksiu be papriku siemet matyt verysad.gif
( nors viltis dar neapleido visiskai - sakau gal tik oziuojasi, bet islys dar) g.gif

kantrybės. Kantrybės wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 20, 01:27)
1. o bet tačiau ... kartais neateina tokia mintis, kad per daug sau problemų susikuriama nuo pat pradžiųbigsmile.gif

2. Tada gal suklydau ragaudama, o kas ten tokio laaabai aštraus būna suši rinkiniuose?

1. o cia kur problema iziurim? g.gif

2. sushi buna konservuotas zensenis, jeigu apie ta pati kalbam. Bet ta irgi valgau be problemu.
Atsakyti
Sudygo ir mano ciliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kai nuejau siand tai net akyse nusvito blush2.gif maciau ir parikos spalvotos jau kalasi thumbup.gif palauksiu kol daugiau islys sekliuku ir kelsiu kur vesiau, nes dabar virs radiatoriaus stovi po agroplevele.
Atsakyti
uf karsta.gif išpikiavau čilius karsta.gif Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau blink.gif Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo mastau.gif
Ir apmalai - patys kalti. Kokio bieso visi sudygo? Kas prašė?

O paprikos kokios nupiepusios blink.gif Net graudumas ima bežiūrint į tas nabages. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 vasario 2011 - 20:32
QUOTE(saintlina @ 2011 02 20, 22:27)
uf  karsta.gif  išpikiavau čilius  karsta.gif  Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau  blink.gif  Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo  mastau.gif

bigsmile.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 20, 18:40)
1. o cia kur problema iziurim?  g.gif

tai vis dar ta pati - užaštrinama taip, kad reikia būtinai turėti pasiruošus po ranka 'neutralizatorių' unsure.gif

Gal ir visai prasta fantazija, bet kur galima naudoti čilius, kur negalima būtų reikalui atsiradus pasiaštrinti papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 20, 19:40)

2. sushi buna konservuotas zensenis, jeigu apie ta pati kalbam.

g.gif ar tikrai? bent man neteko matyt niekad. pas mus imbieras tik buna.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 20, 21:27)
1. Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau  blink.gif  Ką aš su tiek veiksiu???
2. Vieninteliai King Arthur auga kaip žvėrys, absoliučiai abejingi aplinkai. Čia turbūt paprikinis Marfos atitikmuo mastau.gif

1. blink.gif mega_shok.gif eina sau, nu normaliai apsirūpinai šiemt čiliais biggrin.gif galima ir kokią mini gyvatvorę darže pasidaryt iš čilių arba dar kokią gražią kompoziciją kaip kokiam gėlynui sukurt pagal spalvas ir aukštį bigsmile.gif jau su tokia kolekcija bus ką veikt doh.gif
2.Iš kur tą žvėrį gavai? gal nebereikalo toks pavadinimas jiems įdėtas biggrin.gif Man irgi reikia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 21 vasario 2011 - 11:14
[quote=saintlina,2011 02 20, 21:27]
uf karsta.gif išpikiavau čilius karsta.gif Nu ar ne priedurnė - apie 100 štukyčių suskaičiavau blink.gif Ką aš su tiek veiksiu??? Na, gal pasiseks išdalint kažkiek.. gal lauke augdami derlium neužvers viso kaimo mastau.gif

Gal tarp tų 100vnt. turite tų pimpiukų,nusipirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 21, 11:13)
1. galima ir kokią mini gyvatvorę darže pasidaryt iš čilių arba dar kokią gražią kompoziciją kaip kokiam gėlynui sukurt pagal spalvas ir aukštį  bigsmile.gif
2.Iš kur tą žvėrį gavai? gal nebereikalo toks pavadinimas jiems įdėtas biggrin.gif Man irgi reikia biggrin.gif  doh.gif

1. aha, kai kurie tokie gražūs turi būt, kad galėsiu vietoj kvietkų po langais sodint.
2. Schetellige. Čia tie, kur prie kasos reik prašyt.
Papildyta:
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 21, 11:20)
Gal tarp tų 100vnt. turite tų pimpiukų,nusipirkčiau  4u.gif

turiu, bet nedaug, tik sau.
Atsakyti