Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 18, 14:31)
Jeigu išdygs daugiau, o pas tave neišdygs visai - galėsiu įduot vyrui į Vilnių - jeigu nori ax.gif Šeštadienį rytais Vilniuj būna maniškis ax.gif

Aciu 4u.gif Labai labai noriu.... nors viltis mirsta paskutine blush2.gif Eisiu atkasineti ir seti juos atskirai..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 14:29)
Aciu uz gerus norus 4u.gif Ale gal jau veloka bus seti g.gif O gal dar isdygs g.gif  Gal istraukti tas seklytes ir pasodinti i atskira indeli, pastatyciau ant radiatoriaus-gal isdygs g.gif
Vis pasiziuriu foto-na tokie man grazus tie habanerai ir varpeliai wub.gif

tu per anksti pergyveni. Išdygs dar. Jei ne - duosiu vieną Habanero daigelį, pas mane keturi išdygo 4u.gif
Atsakyti
Jau perkeliau seklytes i atskirus indelius ir pastaciau siltai... tikiuosi isdygs smile.gif
Saintlina, aciu 4u.gif Blyn kokios jus visos geros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 18, 15:37)
tu per anksti pergyveni. Išdygs dar. Jei ne - duosiu vieną Habanero daigelį, pas mane keturi išdygo  4u.gif

Kai tau siunčiau sėklas, nuo to laiko pamečiau Habanerus - gal tau papildomai įdėjau bigsmile.gif negavai pakelio su pavadinimu anglišku ir daug sėklų? biggrin.gif

Niekaip nesuprantu kur galėjau padėt... gerai, kad sau buvau pasilikus kitoj vietoj dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 18, 14:47)
Kai tau siunčiau sėklas, nuo to laiko pamečiau Habanerus - gal tau papildomai įdėjau bigsmile.gif negavai pakelio su pavadinimu anglišku ir daug sėklų?  biggrin.gif

lyg ne g.gif einu patikrinsiu darkart.
Patikrinau - ne, pas man habaneriai Ex braižu pažymėti, sėklų nedaug.
Tfu, pasiknisau po sėklas, dabar netyčia pirštą lyžtelėjau.. aštru..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2011 - 14:53
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 18, 14:47)
Niekaip nesuprantu kur galėjau padėt... gerai, kad sau buvau pasilikus kitoj vietoj dar biggrin.gif

Siūlų maišuose gal paslėpei blush2.gif ( pati taip užsisvajoju, kad visai galėčiau ir tarp jų ieškot laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 18, 15:48)
lyg ne  g.gif  einu patikrinsiu darkart.

nemanau, kad galėjau išsiųst... kažkur būsiu padėjus... nes atsimenu, kad tada pažiūrėjau, kad Ex įdėjo sėklyčių, tai kelias dar dadėjau ir viskas... Dabar kai reikėjo kažkam siųst - žiūriu kažkur pamečiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 18, 15:53)
Siūlų maišuose gal paslėpei  blush2.gif ( pati taip užsisvajoju, kad visai galėčiau ir tarp jų ieškot  laugh.gif )

ten nebus - kaip tik neseniai perversmą dariau biggrin.gif
Būsiu kažkur kitur padėjus... Gal dar atsiras iki kitų metų cool.gif Šiemet jau pasėjau rolleyes.gif Jei neišdygs - vis tiek jau bus vėlu sėt biggrin.gif
Atsakyti
aaagnex, o is kur tu tokia kolekcija sukaupei? bigsmile.gif

O kazi-kitokius ciliukus nei raudoni galima marinuoti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 16:05)
aaagnex, o is kur tu tokia kolekcija sukaupei? bigsmile.gif

galima

sukaupiau Ex ir kitų forumiečių pagalba, pirkau kelias rūšis per Ebay ax.gif

Pernai ką auginau, tai Meduliukas buvo padovanojus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 vasario 2011 - 15:20
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 16:05)

o kodėl gi ne, jei pomidorus marinuoja visokius, tai ko čiliai blogesni. Gražu bus stiklainiuke visokios spalvos wub.gif
Atsakyti
As sudvejojau, nes esu macius tik raudonus marinuotus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 17:41)
As sudvejojau, nes esu macius tik raudonus marinuotus ax.gif

o tai kaip jalapenai? konservuojami juk zali smile.gif ir viskas ten gerai su jais
Atsakyti