Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

mmm, Greisi, kaip gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2011 02 17, 14:14)
Įsivaizduoju , koks vargelissurinkti iš bendros krūvos ax.gif
per kiek dienų sudygo , pas mane nuo vasario 6 čiliai nosies nekiša g.gif

Mano seti irgi 6, vieni jau lenda, kiti nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 17, 15:07)
Šiandiena nešiau čiliukų padėklą,bet praleidau vieną laiptą,tai vos sprando nenusisukau .O čiliukai kokį metrą į viršų,o kiti ant žemės.Nu žodžiu darbo turėjau.Kokia dešimt ,iš trisdešimt pavyko išgelbėti  swoon.gif

huh.gif O, kad tau doh.gif gerai, kad pati dar sveika, o jeigu ką ir pavyko išgelbėt, tai jie matyt tau atsidėkos už gyvybę smile.gif
Atsakyti
Ech, neturesiu as siemet Habaneru oranziniu ir varpeliu protest.gif protest.gif Ne viena seklyte gyvybes norodo... O taip ju norejau... Visi kiti ciliukai jau islinde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 13:39)
Ech, neturesiu as siemet Habaneru oranziniu ir varpeliu  protest.gif  protest.gif Ne viena seklyte gyvybes norodo... O taip ju norejau... Visi kiti ciliukai jau islinde smile.gif

Galiu atsiusti sekliuku papildomu varpeliu, gal geriau pasiseks mirksiukas.gif Siaip pas mane vienas varpeliukas isdygo jau, gal ir tavo pasirodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 14:39)
Ech, neturesiu as siemet Habaneru oranziniu ir varpeliu  protest.gif  protest.gif Ne viena seklyte gyvybes norodo...

blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Reik pažiūrėt ar dar turiu sėklų.. kažin.. lygtai išdalinau, kas liko sukišau žemėn. Seniai jas pasėjau, prieš tris savaites, bet tik prieš keletą dienų sudygo keletas daigelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 14:39)
Ech, neturesiu as siemet Habaneru oranziniu ir varpeliu  protest.gif  protest.gif Ne viena seklyte gyvybes norodo... O taip ju norejau... Visi kiti ciliukai jau islinde smile.gif

O tu kada sėjai habanerus, nes jie mažausiai 2 savaites gali dygt...

Maniškiai irgi dar neišdygę... bet kažkaip galvoju, kad gal dar išdygs g.gif

Dar nedygsta Meek and mild, Habanero orange, Jalapeno green, Medusa, Santa fe grande, Bulgarian Carrot

Kitų bent po 1 daigelį turiu išdygusių... wub.gif

Ex, pas tave šitie išdygę? ax.gif

Sėta man rodos apie vasario 10d, tai gal dar išlys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 vasario 2011 - 14:12
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 18, 14:04)
O tu kada sėjai habanerus, nes jie mažausiai 2 savaites gali dygt...

Maniškiai irgi dar neišdygę... bet kažkaip galvoju, kad gal dar išdygs g.gif

Dar nedygsta meek and mild, habanero orange, jalapeno green, medusa, santa e grande, Bulgarian Carrot

Kitų bent po 1 daigelį turiu išdygusių... wub.gif

Sėta man rodods apie vasario 10d, tai gal dar išlys g.gif

Ne Ex, bet atsakysiu apie tuos kur turiu ax.gif Jelapeno green orange lenda nedrasiai ir santa fe grande jau rodo gyvybe, abu dar tik vos vos kabliukai islinde, seti vasario 7d mirksiukas.gif Isdygs, kantrybes 4u.gif Kazkaip bent pas mane tai ir radiatoriau tokie povesiai, saltoka gal jiems dygti, bet dygsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 18, 15:04)

Sėta man rodods apie vasario 10d, tai gal dar išlys g.gif

Visi išdygę, išskyrus habanerus.. Sėjau sausio pabaigoje. Tai jums dar išdigs.
Dėlsavo neišdygusių habanerų nepergyvenu, turiu dar gyvuojantį seną habanero kotą smile.gif
Atsakyti
Pas mane Ex konuotas Puple Tiger išžiemojo wub.gif Kol kas tusu 3 kotus su 3 miniatiūriniais lapeliais, bet jau jau gyvybė matosi... wub.gif

O vat mini belle bordo ko gero numiręs bus verysad.gif , nors neseniai dar visai gyvas buvo... kol kas neišmetu - laukiu cool.gif

gal pamatys saulutę pavasarinę ir atsigaus dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 vasario 2011 - 14:16
Aciu uz gerus norus 4u.gif Ale gal jau veloka bus seti g.gif O gal dar isdygs g.gif Gal istraukti tas seklytes ir pasodinti i atskira indeli, pastatyciau ant radiatoriaus-gal isdygs g.gif
Vis pasiziuriu foto-na tokie man grazus tie habanerai ir varpeliai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 18, 15:29)
Aciu uz gerus norus 4u.gif Ale gal jau veloka bus seti g.gif O gal dar isdygs g.gif  Gal istraukti tas seklytes ir pasodinti i atskira indeli, pastatyciau ant radiatoriaus-gal isdygs g.gif
Vis pasiziuriu foto-na tokie man grazus tie habanerai ir varpeliai wub.gif

Jeigu išdygs daugiau, o pas tave neišdygs visai - galėsiu įduot vyrui į Vilnių - jeigu nori ax.gif Šeštadienį rytais Vilniuj būna maniškis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 vasario 2011 - 14:32