Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 16, 21:20)
manieji irgi gyvybe rodo...plius dar salia pomidoru pridygo doh.gif nes pirktine zeme maisiau su siltnamine is vazono,kur pernai augo balkoniniai...

Gyvybingi pomidorai pasitaike bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau bigsmile.gif Du daigeliai RA-By*** pradeda stotis wub.gif Ale lėtapėdžiai kaip estai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 17, 09:33)
Pagaliau sulaukiau bigsmile.gif  Du daigeliai RA-By*** pradeda stotis wub.gif Ale lėtapėdžiai kaip estai... biggrin.gif

lotuliukas.gif Uzaugs ir is leto mirksiukas.gif Tada jau sekliukiu lauksim ax.gif
Atsakyti
Na, sudygo visi paprikiukai! thumbup.gif Tik ciliukai kazko nenori pasirodyti, vos du isdyge. Bet tikiuosi greit pasirodys. smile.gif
Laikau zemai, prie radiatoriaus. Tai dabar man juos reiktu turbut ant palanges padet? Bet langas pietu puseje, tai pastarosiomis dienomis labai saule kaitina, kazi neiskeps ten tie daigai? Gal palikt zaliuze uztraukta, kad negautu tiesioginiu spinduliu? Na gal ir kvaili klausimai, bet pirma karta auginu daigus, tai nieko nezinau, nesinori ju nugalabyti... ax.gif
Atsakyti
Madmuazele, prasom 4u.gif ,uz super daigius pipiriukus Bybiukus Isdygo 3 is 3 thumbup.gif
Atsakyti
AisteZ, dėkinga už čiliukus, labai gyvybingus įdėjai, nors pasėjau tik vasario 13, bet jau kabliukai matyt wub.gif o parikos pasėtos sausio 31, visos sudygo po 5 dienų thumbup.gif taip draugiškai tik vienas kitas daigelis sunkiau lindo, o dabar mėgaujasi pietine saulute ant lango, labai gražiai visos sudygusios ir jau matosi, vienos rūšies, kad tikri lapukai bręsta wub.gif vakare tai pakišu dar po lempa kai jau tamsu ir nunešu nuo palangės, kad nesušaltu...žodžiu, apčiupinėju, išmyluoju, išglostau kaip savo vaikučius biggrin.gif net mano mažoji šiandien tėveliui davė komandą, perdėt mamytės augaliukus ant palangės, kur saulutė šviečia...mano pagalbininkė auga wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 16, 15:56)
Saviškes, matyt, gerai šeriu, žolė nedomina anei kiek. Ale jei domintų, neturėčiau šansų apsaugot  blink.gif . Gi nuo katės nepaslėpsi, visur užlipa, viską atsidaro  g.gif
Kažkuriais metais kažkokias daiginamas gėles buvo nuėdusios, bet paprikų, pomidorų, čilių nelietė.

Gal tie daigeliai turi kokį kvapą aštresnį, protinga katytė biggrin.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 16, 22:20)
manieji irgi gyvybe rodo...plius dar salia pomidoru pridygo doh.gif nes pirktine zeme maisiau su siltnamine is vazono,kur pernai augo balkoniniai...

ale ir pomidorų sėklų gyvybingumas blink.gif nebereiks tau papildomai balkoninių sėt biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2011 02 17, 10:33)
Pagaliau sulaukiau bigsmile.gif  Du daigeliai RA-By*** pradeda stotis wub.gif Ale lėtapėdžiai kaip estai... biggrin.gif

lotuliukas.gif reik manyt augimo tempai bus kitos tautybės lotuliukas.gif

QUOTE(zaika @ 2011 02 17, 11:17)
Laikau zemai, prie radiatoriaus. Tai dabar man juos reiktu turbut ant palanges padet?  Bet langas pietu puseje, tai pastarosiomis dienomis labai saule kaitina, kazi neiskeps ten tie daigai? Gal palikt zaliuze uztraukta, kad negautu tiesioginiu spinduliu? Na gal ir kvaili klausimai, bet pirma karta auginu daigus, tai nieko nezinau, nesinori ju nugalabyti...  ax.gif

Aš tai dedu pietinėj pusėj , tikrai nieko nedengiu, juk mažiems daigiukams yra pats svarbiausias faktorius - šviesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 17, 12:04)
AisteZ, dėkinga už čiliukus, labai gyvybingus įdėjai,

Bele tik macija, kaip sakoma thumbup.gif Sekmingai aukit mirksiukas.gif Mano irgi lenda,dygsta, stiebiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 17, 12:01)
Madmuazele, prasom 4u.gif ,uz super daigius pipiriukus Bybiukus Isdygo 3 is 3 thumbup.gif

Saunu 4u.gif Pas mane is 3-2 auga biggrin.gif Bet uzteks, bele deretu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 17, 14:11)
Saunu 4u.gif  Pas mane is 3-2 auga biggrin.gif  Bet uzteks, bele deretu.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif "gero" ir vieno užtenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandiena nešiau čiliukų padėklą,bet praleidau vieną laiptą,tai vos sprando nenusisukau .O čiliukai kokį metrą į viršų,o kiti ant žemės.Nu žodžiu darbo turėjau.Kokia dešimt ,iš trisdešimt pavyko išgelbėti swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 17, 15:07)
Šiandiena nešiau čiliukų padėklą,bet praleidau vieną laiptą,tai vos sprando nenusisukau .O čiliukai kokį metrą į viršų,o kiti ant žemės.Nu žodžiu darbo turėjau.Kokia dešimt ,iš trisdešimt pavyko išgelbėti  swoon.gif

Įsivaizduoju , koks vargelissurinkti iš bendros krūvos ax.gif
per kiek dienų sudygo , pas mane nuo vasario 6 čiliai nosies nekiša g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 17, 14:07)
Šiandiena nešiau čiliukų padėklą,bet praleidau vieną laiptą,tai vos sprando nenusisukau .O čiliukai kokį metrą į viršų,o kiti ant žemės.Nu žodžiu darbo turėjau.Kokia dešimt ,iš trisdešimt pavyko išgelbėti  swoon.gif

Eina sau... unsure.gif Darbelio nemenkai doh.gif Tai nors desimt isgelbetu, kitus gal atsisesi g.gif
Atsakyti