Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 16, 14:32)
Kas tie zymieji? g.gif

Agurku temoje apie juos diskutavo... "Beth Alpha", dera jau geguzes pr. ax.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 16, 14:53)
Pietums čiliuką supjausčiau į padažą picai - kaip skanu  thumbup.gif
Matot, kokia "drąsi"  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Tuoj pamegsi iki vasaros.

QUOTE(saintlina @ 2011 02 16, 14:56)
pas draugus visus čilius išdygusius katė nuėdė.
Saviškes, matyt, gerai šeriu, žolė nedomina anei kiek. Ale jei domintų, neturėčiau šansų apsaugot  blink.gif . Gi nuo katės nepaslėpsi, visur užlipa, viską atsidaro  g.gif
Kažkuriais metais kažkokias daiginamas gėles buvo nuėdusios, bet paprikų, pomidorų, čilių nelietė.

Negasdink blink.gif Kazka mastysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 vasario 2011 - 15:04
drinks_cheers.gif Taip, reikia pratintis, nes čiliukai jau "kabliukus" pradėjo rodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 16, 13:56)

As nemirkiau... kazkur skaiciau,  kad mirkant isplauna is seklyciu naudingasias medziagas, kuriu joms reikia dygstant ir augant...

va tai tau, o visada mirkydavau, tik siemet kai kuriu patingejau, paziuresiu ar geriau augs g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 16, 15:09)
drinks_cheers.gif Taip, reikia pratintis, nes čiliukai jau "kabliukus" pradėjo rodyti  thumbup.gif

O as juos daugiau del grozio auginu ax.gif Nelabai valgau, nors gal reiks megint daugiau kur det g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano paprikos tik siandien pradejo nosytes rodyti, nors setos 7d. Tai dygo 9 dienas. O ciliuku dar nera. Na, lyg ir lenda jau vienas. Ryt gal daugiau bus, tai galima sakyti sudygo per 10 dienu. ilgokai sakyciau. Bet salta pas mane. Tik pastarosiomis dienomis, kai saulyte sildo per langa, tai prasidejo sioks toks judejimas. Ziuresim kaip toliau bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 16 vasario 2011 - 16:16
QUOTE(Bryana @ 2011 02 16, 15:05)
na skaitos tada ilgesni laika papriku turesi smile.gif

as tai supratau taip, kad kas dvi savaites seti trumpos vegetacijos darzoves (salotas, ridikelius, kopustus ankstyvus ir velyvesnius ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 16, 16:18)
as tai supratau taip, kad kas dvi savaites seti trumpos vegetacijos darzoves (salotas, ridikelius, kopustus ankstyvus ir velyvesnius ir pan.)

drinks_cheers.gif šituos taip.
O paprikos mano pernai sėtos vasario viduryje buvo, tai paprikas išskyniau prieš pat šalnas, kad nesušaltų šiltnamyje. Jei būtų sėtos dar vėliau kas dvi savaites, vistiek tuo pat metu užšaltų, koks jau ten ilgesnis derėjimas..
Atsakyti
O pas mus čiliai turi būti visada , dedam visur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2011 02 16, 08:51)
Paprika kiša galveles ,o čiliukai nė gyvos dvasios ax.gif

Pas mane atvirkščiai - čiliukai sudygo, paprikos gyvybės ženklų nerodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 16, 21:11)
Pas mane atvirkščiai - čiliukai sudygo, paprikos gyvybės ženklų nerodo  doh.gif

pas mane, tai sudygo kelios rusys papriku, kelios ciliu, o kitos rusys dar "miega". nors langas vakaru puseje ir gauna sviesos nemazai, bet daigeliai patyse. nemanau, kad per silta, nes nuo lango vesuma jauciasi. o kaip pas jus?
Atsakyti
Spėju vėsoka.... Sudėta ant stalo šalia radiatoriaus....
Atsakyti
manieji irgi gyvybe rodo...plius dar salia pomidoru pridygo doh.gif nes pirktine zeme maisiau su siltnamine is vazono,kur pernai augo balkoniniai...
Atsakyti