Auginame merginos, grožimės ir kuriame tokius grožius...
Plečiame kolekcijas ir auginame kuo įdomesnias rūšis...
Gražios spalvos, Skanūs čiliai, Ši tema tiems, Kas juos myli...
Žinoma, nepamirštame ir paprikų
Ankstesnės temos:
1 tema
2 tema
3 tema
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 10, 14:30)
ne toks jau jis ir prisvilęs nesikuklinki taip
Papildyta:
o aš kai jau kilputės matosi, tai jau laikau išdygusiu ir keliu nuo radiatoriaus ant palangės, kuo anksčiau tuo geriau, tada ne taip ištįsta
Papildyta:
o aš kai jau kilputės matosi, tai jau laikau išdygusiu ir keliu nuo radiatoriaus ant palangės, kuo anksčiau tuo geriau, tada ne taip ištįsta
Pas mane irgi jau ant palangės stovi... Tik dar garsiai nerėkiu, kad išdygo, o tai dar visko gali būt
Ačiū už naują temą
Gausiu as keliaut i seklu parduotuve. Neisdygo mano yolo wonder paprikytes. Gal dar islys bet jau abejoju. Nojaus seklu sejau,tai ir laukt ko gero neverta. Telimena visos beveik prasikale. Ech,gal dar spesiu ir kitas paprikas sudaigint,kitaip teks tik geltonas kramsnot.
o as snd pakartotinai pasejau ciliukus ir paprikas.ir dar balkoninius pamidorus.zesiu,kas gausis
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 10, 20:26)
o as snd pakartotinai pasejau ciliukus ir paprikas.ir dar balkoninius pamidorus.zesiu,kas gausis
Viskas bus gerai, užaugs
aciu uz naujus namus
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 10, 19:54)
aciu uz naujus namus
I sveikata Plepekim mergickos, plepekim
Mergaitės,ar tiesa,kad čiliukų negalima šalia paprikų sodinti,nes tos, saldžiosios, apkarsta? Kur jūs sodinat? Ar dera čiliukai/paprikos su pomidorais viename šiltnamyje? Ir gal kuri auginote paprikas "varpelius"? http://www.sodai.lie...om/Paprikos.htm Ar sunoko iki rudens?
pernai sodinau paprikas pomidoru siltnamyje vienoj pusej, o cilius kitoj pusej,skyre tik takelis...paprikos kaip paprikos...nesuastrejo jos
AISTE !!!!!!!! nu kur mano gaidį atboginai.... trinu akis ryte - negaliu patikėt.. Et, lai kakarykoja...
Papildyta:
Deja, greičiau atvirkščiai - aštrieji čili pipiriukai tampa nelabai aštrūs, o paprikoms dzin..kaip buvo saldžios, tai taip ir lieka. Aš sodinu čilius toliau, kitoje šiltnamio pusėje arba atskirai.
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2011 02 10, 23:18)
Mergaitės,ar tiesa,kad čiliukų negalima šalia paprikų sodinti,nes tos, saldžiosios, apkarsta?
Deja, greičiau atvirkščiai - aštrieji čili pipiriukai tampa nelabai aštrūs, o paprikoms dzin..kaip buvo saldžios, tai taip ir lieka. Aš sodinu čilius toliau, kitoje šiltnamio pusėje arba atskirai.
QUOTE(Ex @ 2011 02 11, 08:49)
AISTE !!!!!!!! nu kur mano gaidį atboginai.... trinu akis ryte - negaliu patikėt.. Et, lai kakarykoja...