Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai *****

QUOTE(jurcita @ 2012 08 25, 23:49)
Labai simpatiški muiliukai. Teks bėgt žurnalo paiekot...  wub.gif

Labai ačiū smile.gif

QUOTE(suniuko mama @ 2012 08 26, 21:11)
Lietuviski muiliukai  thumbup.gif  manau butu itin populiarus tarp uzsienieciu turistu, kaip suvenyras smile.gif

Trispalviai muiliukai "gimė" po pirmųjų medalių iškovotų olimpinėse žaidynėse bigsmile.gif tad jie man labai brangūs širdimi. Tų muiliukų idėjoj sudėjau visą džiaugsmą, pasididžiavimą ir viltį ...
Labai malonu, kad nepamiršai manęs ir aplankei, jau senokai buvai užsukusi 4u.gif
Atsakyti
Šiandien paskutinė diena kai galit įsigyti šį "Prie kavos" žurnaliuko numerį su mano pamokėle kaip pasidaryti saldainių medelį bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Laisvas naujas medelis su saldainiais "Kregždutė"
user posted image
Prašom 4u.gif
Atsakyti
Sakai, ir pamokei, ir padarei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 29, 09:28)
Sakai, ir pamokei, ir padarei  biggrin.gif

Tikrai taip biggrin.gif nors kokia ten iš manęs mokytoja, tik susakiau pagrindinius dalykus ax.gif Lengviau padaryti nors ir kelis medelius, nei vieną kartą nupasakoti biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas laisvas medelis labai laukia savo šeimininkės (-ko) biggrin.gif
Su "Sweet drops" saldainiukais, kurie skanūs kaip kondensuotas pienas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Koks skanus medelis wub.gif Man labai patinka šie saldainiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka, aisku praziopsojau Prie kavos zurnalus biggrin.gif tai gal dar turi nuotraukeles tas? atsiusium i privata idomu paziuret wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2012 08 30, 21:30)
labuka, aisku praziopsojau Prie kavos zurnalus biggrin.gif tai gal dar turi nuotraukeles tas? atsiusium i privata idomu paziuret wink.gif

Deja, tų nuotraukėlių jau neišsisaugojau, bet jei yra kokių klausimų, tai rašyk man į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Nauji muiliukai svaigaus, paslaptingo rytietiško kvapo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Laisvas muiliukas rytų kvapo ... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Vaikiški "pabaisuokliški" muiliukai su kramtomosios gumos kvapu
user posted image
Atsakyti