Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai *****

Priimu užsakymus saldainių medeliams, muiliukams, papuošalams
Kreipkitės tel.nr. 8-676-31027, arba rašykit asmeninę žinutę smile.gif

http://public.fotki.com/Landrita/
Atsakyti
Nuostabūs darbeliai! Net sunku akis atitraukti! wub.gif thumbup.gif o tie muiliukai tikrai kelia apetitą. bigsmile.gif
Atsakyti
Landrit , negaliu pamirsti situ auskariuku ar jie dar be seimininkes ? brukstelk man ju kainyte? negaliu nesioti auskariuku sidabr tik aukso bet man jie akyse stovi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2012 01 11, 14:34)
Nuostabūs darbeliai! Net sunku akis atitraukti! wub.gif  thumbup.gif o tie muiliukai tikrai kelia apetitą. bigsmile.gif

Dėkui labai 4u.gif

QUOTE(karalyste @ 2012 01 11, 15:23)
Landrit , negaliu pamirsti situ auskariuku  ar jie dar be seimininkes ? brukstelk man ju kainyte? negaliu nesioti auskariuku sidabr tik aukso bet man jie akyse stovi smile.gif

user posted image

Sutarta, ir rytoj bus išsiųsta bigsmile.gif
Gero nešiojimo !
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pristatau naujieną
Lūpų serumas
Lauke šaltukas spaudžia vis stipriau, gal dėl to ir susirūpinau savo veido oda, kuri lieka nepridengta nuo šiauraus vėjo. Tad pirmiausia pradėjau nuo lūpų priežiūros. Norėjosi kažko paprasto, apsaugančio, natūralaus, neriebaus ...
Sukūriau jį sau, bet išbandė dar kelios, skirtingą odos tipą, turinčios merginos. Ir viskas puiku, jokios alergijos, jokių nusiskundimų, nes kitaip ir negali būti, nes produktas visiškai natūralus thumbup.gif
Sudetyje yra :
slyvų kauliukų aliejus. Aliejuje gausu vitamino A, E, oleino bei linolo rūgščių, antioksidantų, todėl jis itin tinka sausos, pažeistos ar vystančios, brandžios odos priežiūrai. Aliejus minkština, maitina ir drėkina odą. Lengvai įsigeria į odą, gerina odos spalvą.
kokosų aliejus. Aliejus turi ilgą galiojimo laiką, yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus. Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, lygina ją, apsaugo nuo UV spindulių poveikio. Skatina odos atsinaujinimo procesus, daro odą lygesne ir sveikesne.
vitaminas E . Šis natūralus vitaminas E prailgina kosmetinių produktų galiojimo trukmę (natūraliai stabilizuoja). Taip pat yra natūralus antioksidantas (stabdo odos senėjimą).
žėrutis, kuris šiek tiek duoda blizgesio smile.gif
user posted image
Greitai įsigeria į odą, nelieka riebus sluoksnis. Lūpos minkštos ir sveikos !
Prieš naudojimą reikia suplakti.
Atsakyti
Nu bet ir platus spektras darbų pas tave...dar ir serumas wub.gif

Labai žavi želatilininiai muiliukai wub.gif ...jei pati pradėsiu juos gaminti, tai žinok-užkratą būsiu pasigavusi iš tavęs biggrin.gif
Atsakyti
Landrita, na tu ir saunuole blink.gif kaip sakytu mano krikstasunytis PAVARIAI NEREALIAI smile.gif cia su tuo serumu
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 16, 17:42)
Nu bet ir platus spektras darbų pas tave...dar ir serumas wub.gif

Labai žavi želatilininiai muiliukai wub.gif ...jei pati pradėsiu juos gaminti, tai žinok-užkratą būsiu pasigavusi iš tavęs biggrin.gif

Malonu, kad užsukai smile.gif
Šis užkratas lengvai išgydomas mirksiukas.gif gali drąsiai sirgti šia liga 4u.gif

QUOTE(karalyste @ 2012 01 16, 22:42)
Landrita, na tu ir saunuole  blink.gif  kaip sakytu mano krikstasunytis PAVARIAI NEREALIAI smile.gif cia su tuo serumu

Ačiū dideliausiai, vis norisi kažka daugiau išbandyti biggrin.gif Nežinau kada sustosiu 4u.gif

Atsakyti
Užsakymas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gavau siandien auskariukus wub.gif daug ka prarado tie kas i juos ziurejo ir neuzsisake ... realiai isvis nepakartojamo grozio ... nesusilaikiau ir pasimatavau , net pagailo dovanoti blush2.gif labai dailiau ,kruopsciai padaryti...apie grozi isvis jau neberandu zodziu mano skonio ir spalvos papuosaliukas ...
Atsakyti
Puiku, karalyste, kad jau gavai. Ir labai džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti