Mielai atidarau penktų namučių dureles
Pagal Jūsų pageidavimus ir norus darau saldainių medelius, saldainių kompozicijas, puošiu butelius. Taikau įvairias nuolaidėles ir akcijas Siunčiu į visus miestus ir miestelius per autobusų stotį (pagal jų tarifus). Siuntimą apmoka pats užsakovas.
Mano darbelius galite pamatyti www.saldusmedziai.lt arba http://public.fotki.com/Landrita/
Su manim susisiekti galite tel. 867631027, per skype: borsanas arba tiesiog čia Temą seksiu kasdiena, tad mielai laukiu apsilankant mano medelių sodelyje
Zemai lenkiuosi Niktei uz greita temos patvirtinima
Cia turbut man gimtadienio proga
Cia turbut man gimtadienio proga
Tai su gimtadieniu ir naujais namuciais!!!
Landrit ,su naujais namuciais pagaliau jie vel atverti
Su praėjusiu gimtadieniu ir su nauja tema Saldžios kūrybos
Sveikinimai vėl atidarius namučius Kuo daugiau klienčių, kuo daugiau darbelių, kuo daugiau naujų įspūdingų idėjų
Su gimtadieniu. Pasigedau tavųjų namučių- bus smagu pažiūrėt ką naujo parodysi
sveikute, visu pirma su praejusiu gimtadieniu!!!!
o visu antra gavau savo medeli, aciu!!!!! aciu uz duovanele, labai tiko ir patiko!!!!!!
geros kuribos, ir sekmes didiliausios
o visu antra gavau savo medeli, aciu!!!!! aciu uz duovanele, labai tiko ir patiko!!!!!!
geros kuribos, ir sekmes didiliausios
Dziaugiuosi elinor.m kad viskas tiko ir patiko Aistringos Valentino dieneles ir nakteles !
Aciu visoms aplankiusioms ir pasveikinusioms, labai miela
Pasistengsiu daryti ir parodyti vis grazesniu ir ivairesniu medeliu bei saldainiu kompoziciju
Aciu visoms aplankiusioms ir pasveikinusioms, labai miela
Pasistengsiu daryti ir parodyti vis grazesniu ir ivairesniu medeliu bei saldainiu kompoziciju
Pristatau nauja spalvinga medeli tik va graziau nufotografuosiu tai veliau vis nesusiderinu su saulute
Medelis turi dvieju rusiu saldainiukus: kuginius su kokosiniu idaru ir kuginius su pistaciniu idaru. Tikras skanumelis !
Smulkios raudonos rozytes tiks bet kokiai progai
Sis medelis laisvas
Medelis turi dvieju rusiu saldainiukus: kuginius su kokosiniu idaru ir kuginius su pistaciniu idaru. Tikras skanumelis !
Smulkios raudonos rozytes tiks bet kokiai progai
Sis medelis laisvas
P a t a r i m a s
Bus graziau ir jums patogiau jei saldainiukus nuo saldainiu medeliu nerausite, o tiesiog isvyniosite. Tada dar medelis bus pasipuoses saldainiu popiereliais
Greitu metu parodysiu nauju medeliu
Bus graziau ir jums patogiau jei saldainiukus nuo saldainiu medeliu nerausite, o tiesiog isvyniosite. Tada dar medelis bus pasipuoses saldainiu popiereliais
Greitu metu parodysiu nauju medeliu
Zadetieji nauji medeliai pasirodys rytoj, o as noriu priminti, kad turiu laisvu medeliu, kurie gali buti pristatyti i bet kuri miesteli. Juos galite pamatyti cia http://public.fotki....aisvi-medeliai/
O cia keli praeitu metu pavasariniai darbeliai, nes labai jau issiilgusi tos pavasarines silumos
O cia keli praeitu metu pavasariniai darbeliai, nes labai jau issiilgusi tos pavasarines silumos