Idėja pusryčiams
Omletas
Produktai:
kiaušiniai
druska
pipirai
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltumų.
Su šakute išplakame ir baltymus ir trynius,paskaninam druska ir pipirais.
Apkepame iš abiejų pusių atskirai.
Supjaustome pagal fantaziją.
Pateikiame su lašiša ir smulkintais svogūnų laiškais.
gal galit man tundrai paaiskint, ar atskirai kepam omleta is baltymu ir atskirai is tryniu
Jorkšyro pudingai
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
125 gr. miltų,
200 ml. pieno
2 kiaušiniai
0.5 a.š. cukraus
žiupsnelis druskos, jei darote saldžius cukraus.
Iš duotų produktų sumaišyti tešlą mikserio pagalba ir dėti į šaldytuvą visai nakčiai, na mažiausiai 3/4valandoms.
Tešla turi būti skystumo kaip lietiniams. Kad butų patogiau įpilti į formeles aš paruoštą tešlą supyliau į piltuvėlį su snapeliu.
Į silikonines formeles įdėti po lašelį sviesto, formeles kišti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę, kol sviestas iššilydis maždaug 2 min. Išimti ir ištepti formeles. Viską daryti reikėtu greitai ,kad formelės neatvėstų. Užpildyti trečiądalį formelės tešla ir šauti į orkaitę, kepti 15 min. neatidarant durelių. Išjungiame orkaitę ir dar paliekame pastovėti 5 min.
Krepšeliams įdarą renkames pagal fantazija, aš gi vėl pasitikėjau Daivute.
Įdaras:
rūkyta vištiena
pekino salota
kons. persikai
obuolys
majonezas
pistacijos
viską supjaustyti smulkiai, sumaišyti su majonezu ir pabarstyti smulkintomis pistacijomis.
Skanaus!!!
receptas is cia: http://www.supermama...?...&p=43945299
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
125 gr. miltų,
200 ml. pieno
2 kiaušiniai
0.5 a.š. cukraus
žiupsnelis druskos, jei darote saldžius cukraus.
Iš duotų produktų sumaišyti tešlą mikserio pagalba ir dėti į šaldytuvą visai nakčiai, na mažiausiai 3/4valandoms.
Tešla turi būti skystumo kaip lietiniams. Kad butų patogiau įpilti į formeles aš paruoštą tešlą supyliau į piltuvėlį su snapeliu.
Į silikonines formeles įdėti po lašelį sviesto, formeles kišti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę, kol sviestas iššilydis maždaug 2 min. Išimti ir ištepti formeles. Viską daryti reikėtu greitai ,kad formelės neatvėstų. Užpildyti trečiądalį formelės tešla ir šauti į orkaitę, kepti 15 min. neatidarant durelių. Išjungiame orkaitę ir dar paliekame pastovėti 5 min.
Krepšeliams įdarą renkames pagal fantazija, aš gi vėl pasitikėjau Daivute.
Įdaras:
rūkyta vištiena
pekino salota
kons. persikai
obuolys
majonezas
pistacijos
viską supjaustyti smulkiai, sumaišyti su majonezu ir pabarstyti smulkintomis pistacijomis.
Skanaus!!!
receptas is cia: http://www.supermama...?...&p=43945299
QUOTE(vaimis @ 2011 02 19, 16:59)
gal galit man tundrai paaiskint, ar atskirai kepam omleta is baltymu ir atskirai is tryniu
Na lyg tai parašiau kad kepame atskirai
gal kartais turit pasiulymu, ka galima butu pagamint is marinuotu grybu?
tuoj ateis pavasaris, tai reiktu juos sunaudot kur nors, nes veliau tikrai nebesinores
tuoj ateis pavasaris, tai reiktu juos sunaudot kur nors, nes veliau tikrai nebesinores
Sveikos
Kaip manot ar Jorkšyro pudingams tiktų ne silikoninės keksiukų formelės? Ar iškils, ar neprilips?
Kaip manot ar Jorkšyro pudingams tiktų ne silikoninės keksiukų formelės? Ar iškils, ar neprilips?
QUOTE(bliuzas @ 2011 02 20, 10:24)
Sveikos
Kaip manot ar Jorkšyro pudingams tiktų ne silikoninės keksiukų formelės? Ar iškils, ar neprilips?
Kaip manot ar Jorkšyro pudingams tiktų ne silikoninės keksiukų formelės? Ar iškils, ar neprilips?
Tinka, išbandžiau, viskas
QUOTE(Ulė @ 2011 02 19, 18:14)
Jorkšyro pudingai
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
Kokie gražučiai Kaip smagu, kad patiko Man ir didžiausias malonumas žiūrėti kaip jie kepa
QUOTE(Ulė @ 2011 02 19, 20:14)
Jorkšyro pudingai
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
receptas is cia: http://www.supermama...?...&p=43945299
Jie nuostabūssss, pats kepimo procesas teikia didžiulį malonumą,, žiūri kaip jie kyla, kas iš tešlos iššauga ir mėgausiesi. Labai rekomenduoju juos išbandyti, tiek su salotų įdarais tiek su saldžiais. Ačiū Daivutei už atradimus
receptas is cia: http://www.supermama...?...&p=43945299
Buvau juos nužiūrėjus rusu forume, bet liuks nereiks verstis jo. Tik smulkmena reikia keksiukų formas nusipirkti Šauniai gavos!
Gaminau salotas iš to ką radau šaldytuve Labai skanios
Salotos su krevetėmis
Pekino kopūstas
Svogūnas
Pomidoras
Agurkas
Avokadas
Karališkos krevetės
Pipirai, druskytė, majonezas ( naudojau Daumantų "Karališkas")
Skanaus!
Labai gėda, bet nuotraukos nespėjau padaryti.. Tai iš neto pasiskolinau tik krevečių nuotrauką, kokias naudojau Tikiuosi nesupyksit..
Salotos su krevetėmis
Pekino kopūstas
Svogūnas
Pomidoras
Agurkas
Avokadas
Karališkos krevetės
Pipirai, druskytė, majonezas ( naudojau Daumantų "Karališkas")
Skanaus!
Labai gėda, bet nuotraukos nespėjau padaryti.. Tai iš neto pasiskolinau tik krevečių nuotrauką, kokias naudojau Tikiuosi nesupyksit..