CESNAKINES KREVETES
6 v.s. alyvu aliejaus
0.5 kg islukstentu kreveciu
3 skilteles cesnako
1 cili pipiras
Druska
Cesnaka ir cili pipira susmulkinti, pakepinti 10 sekundziu karstam aliejuj. Sudeti krevetes ir nuolat maisant kepti, kol krevetes nepasidarys rozines spalvos. Padruskinti, dar pamaisyti. Paduot iskart i stala su traskia balta duona. Skanu duona mirkyt aliejuj.
DeliciuosEurope
QUOTE(daivaP @ 2011 06 28, 00:25)
Viena išeina didoka, nematavau skersmens Pas convict lėkštėje matosi, kad gana didelė Man į šitą lėkštę telpa pyragas, keptas 28 cm formoje
Aš ir turiu tą pačią lėkštę Jei daryt dvi, tai bus mažesnės
Aš ir turiu tą pačią lėkštę Jei daryt dvi, tai bus mažesnės
specialiai ismatavau lekste dabar tai lekstes skersmuo 29cm
Is rimi uz lipdukus ar ne?
QUOTE(Sigitaw @ 2011 06 28, 06:43)
CESNAKINES KREVETES
vaje...atsiduočiau nedraugavus už tas krevetes
QUOTE(daivaP @ 2011 06 27, 23:25)
Viena išeina didoka, nematavau skersmens Pas convict lėkštėje matosi, kad gana didelė Man į šitą lėkštę telpa pyragas, keptas 28 cm formoje Aš ir turiu tą pačią lėkštę Jei daryt dvi, tai bus mažesnės
ačiū, supratau
QUOTE(Perrin @ 2011 06 27, 01:07)
Tiesa pasakius, tai stengiames maitintis kiek imanoma sveikiau, bent jau pusfabrikaciu neperku jokiu, ko labai norim, kad ir nelabai sveiko, stengiuosi, kad bent jau butu pagaminta namie
O kam nekyla mieles vandeny, bandykit pakeisti siltu pienuku, man padejo
O kam nekyla mieles vandeny, bandykit pakeisti siltu pienuku, man padejo
as ir is tokiu sveikuoliu,vyras jau net juokiasi,kad as tuoj kiausinius det pradesiu,nes tiek visokiu kruopu suvalgau tas mixas nieko blogo,ten tiesiog miltai ir mieles tik,kad jos jau sudetos tinkamom dalim
as ir dariau plikytus sausainiukus,tik i vidu purskiau kiausinio idara
beje labai noriu pagirti cia rastu salotu receptukus uzvadintos nerealios salotos ir salotikes su kalafijoru,saulegrazom ir morkom gaila pafotkint nespejau,buvo staigiai suniokotos sveciu.
man asmeniskai labai patinka mazas miltinis blynukas,tepamas varskes kremas arba tirstos grietines ant virsaus ir lasisos,pirstus galima apsilaizyt
QUOTE(convict @ 2011 06 28, 09:20)
na ir puiku, ačiū, žinosiu,kaip normą apsiskaičiuoti
Dėl tos spiralinės duonelės su prieskoniais: iš pilnos normos visad kepu dvi, išeina kažkur po 18 cm skersmens.
QUOTE(convict @ 2011 06 28, 10:20)
Is rimi uz lipdukus ar ne?
Iš ten
CESNAKINES KREVETES isbandytos labai skanu, tikrai darysiu dar ne karta. Aciu uz receptuka
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 06 28, 20:15)
Dėl tos spiralinės duonelės su prieskoniais: iš pilnos normos visad kepu dvi, išeina kažkur po 18 cm skersmens.
puikiausiai pakaks. Dėkui