Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(Perrin @ 2011 06 25, 00:18)
As butent taip siandien ir dariau nors man ir kilo tesla, bet tiesiog laiko pritrukau kildinti jau po sulipdymo. As kepiau is vienos porcijos 2 mazas duoneles, nes viena vaisinau angliska dama pas kuria siandien sveciavosi mano sunus. Brukstelejo sms, kad duonyte amazing  bigsmile.gif  ir seima ivertino  thumbup.gif

as ir bandysiu sita susukta duonele.matau tu uk ar bandei kepti duonele is lidl misinio,ten tereikia siltu vandeneliu uzpilti ir jei noro yra prisideti priedu,gaunasi superine duona.
Atsakyti
daivaP, aciu uz duonele, kepiau tik su kvietiniais miltais, gavosi skani, minksta ir aromatinga.
Atsakyti
Plikyti pyragaiciai su krem bonjour, lasisa ir ikrais

Plikytiems pyragaiciams
150 ml vandens
70 gr sviesto
150 ml miltu
Druskos
Maltos saldzios paprikos
2-3 kiausiniai
Uzverdame vandeni su sviestu, iberiame druska ir papriku miltelius, nukeliame nuo ugnies, po truputi beriame miltus ir gerai uzsukame. Vel pastatome ant ugnies ir maisome, kol susoks i viena gabala. Nukeliame nuo ugnies, siek tiek atvesiname. Po viena dedame kiausinius. Svarbu, kad tesla gerai laikytu forma. Todel nera butina sudeti visu kiausiniu, nes gausis blynai(kaip man pirma karta lotuliukas.gif )
Sukreciame i konditerini maiseli ir isspaudziame graikisko riesuto dydzio sausainiukus. Man gavosi pilna kepimo skarda. Kepame ikaitintoje iki 220 laipsniu orkaiteje apie 10 min arba kol prades dideti, tada prisukame kaitra iki 180 ir kepame, kol graziai paruduos.
Iskeptus pyragaicius atvesiname, duoniniu ar kitu astriu peiliu nupjauname virsunele. I vidu dedame lasisos gabaleli, uzspaudziame kremo ir papuosiame ikrais bei krapo sakele.
[attachmentid=214216]
Labai nusiseke pyrageliai gavosi. I tesla dejau 2 kiausinius ir viena likusi baltyma. Todel gavosi traskus ir labai skanus sausainiukai, nuo paprikos spalva tamsesne ir skonis tikrai vykes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 26, 19:17)
daivaP, aciu uz duonele, kepiau tik su kvietiniais miltais, gavosi skani, minksta ir aromatinga.

bigsmile.gif Labai prašom 4u.gif


laurindre, kokie gražučiai pyragėliai bigsmile.gif Man su plikyta tešla nelabai sekasi draugauti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 26, 17:41)
as ir bandysiu sita susukta duonele.matau tu uk ar bandei kepti duonele is lidl misinio,ten tereikia siltu vandeneliu uzpilti ir jei noro yra prisideti priedu,gaunasi superine duona.

Tiesa pasakius, tai stengiames maitintis kiek imanoma sveikiau, bent jau pusfabrikaciu neperku jokiu, ko labai norim, kad ir nelabai sveiko, stengiuosi, kad bent jau butu pagaminta namie ax.gif

O kam nekyla mieles vandeny, bandykit pakeisti siltu pienuku, man padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 27, 00:07)
O kam nekyla mieles vandeny, bandykit pakeisti siltu pienuku, man padejo  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2011 06 27, 10:05)
ačiū  4u.gif pabandysiu  mirksiukas.gif


šiltu vandeniu užpyliau, smarkiai išmaišiau ir šiltoj vietoj palikau, saulėtoj, tai ohohoho, kad suputojo, kaip kepurė užsidėjo smile.gif
Atsakyti
Aciu daivaP uz nerealu doneles recepta 4u.gif 4u.gif 4u.gif surijom vos ne visa dar karsta doh.gif neimanoma sustoti plesius blush2.gif forma gal ir netobula bet skonis tooobulas wub.gif neturejau tik svieziu zoleliu tai dariau su provanso zoleliu misiniu. Ir beja nesitikejau kad gausis tooookia didele biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai paprastas ir skanus uzkandis
Reikia:
baklazano
cesnako,druskos, pipiru, alyvuogiu aliejaus ir petrazoliu
1.Baklazana iskepti orkaitej (dar skaniau ant lauzo, grilio) apie 30-40 min
2. isimti minkstima, pabarstyt druska, pipirais, smulkintais cesnakais, petrazole ir uzpilti aliejum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justina1: 27 birželio 2011 - 17:00
QUOTE(convict @ 2011 06 27, 15:22)
Aciu daivaP uz nerealu doneles recepta 4u.gif  Ir beja nesitikejau kad gausis tooookia didele biggrin.gif


o kokio jums dydžio ši duonelė gaunasi? kokio diametro iš vienos normos?


Atsakyti
QUOTE(Pumpurai @ 2011 06 27, 18:11)
o kokio jums dydžio ši duonelė gaunasi? kokio diametro iš vienos normos?


Tai jau cia kokios norit ir kokios jums reikia wub.gif .As,asmeniskai,visada is tos normos padarau dvi-viena keliauja i darba,kita suvalgoma namuose rolleyes.gif O kolege kepe is vienos normos netgi 4-gavosi mazesnes ir tiek-einant i svecius labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 06 27, 16:22)
Aciu daivaP uz nerealu doneles recepta 4u.gif

Kaip džiugu skaityti, kad duonelė patenkina visus lūkesčius thumbup.gif Labai graži gavosi 4u.gif Tai pas mane ji kreivoka, šleivoka išėjo biggrin.gif Man ir tokia nemaža gaunasi, nes visada kepu tik vieną, jei kept dvi, tai mažesnės ir bus smile.gif
QUOTE(Pumpurai @ 2011 06 27, 18:11)
o kokio jums dydžio ši duonelė gaunasi? kokio diametro iš vienos normos?

Viena išeina didoka, nematavau skersmens ax.gif Pas convict lėkštėje matosi, kad gana didelė bigsmile.gif Man į šitą lėkštę telpa pyragas, keptas 28 cm formoje smile.gif Aš ir turiu tą pačią lėkštę thumbup.gif Jei daryt dvi, tai bus mažesnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 27 birželio 2011 - 23:27