Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(indrius78 @ 2011 06 19, 19:47)
Parodau ir as savo duonele wub.gif -isgaravo kaip dumas smile.gif .Visi labai isgyre wub.gif Aciuuuu uz puiku receptuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Skaniai atrodo 4u.gif O mane tai pavydas baigia užgraužt, nes savaitgalį kepiau, tai neišėjo unsure.gif Viršus apdegė, o vidus žalias blink.gif Kažkuri minėjo, kad nekočiot labai plonai, tai aš ir nepersistengiau g.gif Jau vyniojant pradėjau nervuotis - aliejus pradėjo varvėti, tešla pasidarė skysta, nėjo normaliai susukt sraigės. Namiškiai bloguoju neminėjo, bet ir negyrė biggrin.gif

QUOTE(Gladiola @ 2011 06 20, 22:31)
Mergaites, nepamenu, kuri gaminotes namini lydyta varskes sureli - kazi kiek laiko ji reikia kaitint (su 500 g. varskes), kad gsutusi tinkama konsistencija? Ar yra pavojus perkaitint? As gaminau, bet rezultate jis man gavosi toks pokietis ir nevisai lydyto surelio skonio blush2.gif  Toks labiau varskiskas ax.gif
Sakau, gal per mazai pakaitinau g.gif  (nors kaitinau visai netrumpai) rolleyes.gif

Šitą skanumyną irgi nesėkmingai du kartus gaminau ax.gif Man su konsistencija viskas gerai buvo, tik sodos nė karto neatitaikiau, tai toks nelabai sūrelis išėjo doh.gif
Dėkui, kitąkart pabandysiu pagal Forelės receptą 4u.gif (gal trečias kartas nemeluos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 06 16, 13:32)
Gražuolė duonytė bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif

Ačiū už receptą, šeimyna įvertino laaaaabai teigiamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 21, 14:48)
Skaniai atrodo 4u.gif O mane tai pavydas baigia užgraužt, nes savaitgalį kepiau, tai neišėjo unsure.gif Viršus apdegė, o vidus žalias blink.gif Kažkuri minėjo, kad nekočiot labai plonai, tai aš ir nepersistengiau g.gif Jau vyniojant pradėjau nervuotis - aliejus pradėjo varvėti, tešla pasidarė skysta, nėjo normaliai susukt sraigės.

Gaila unsure.gif Pas mane buvo per plonai iškočiota, tai ji neturėjo formos, bet tas storiau, tai tik kokio pusę piršto, ne storiau tikrai, gal jei per storai iškočiota buvo, tai ir neiškepė g.gif O kodėl aliejus bėgo? Jo tikrai ten nėra per daug, jis niekur neturi bėgti, su žolytėm apsitepa ir viskas, matyt, vėl padauginai aliejaus g.gif Jei per greitai dega, gal mažink orkaitės temperatūrą ax.gif
Tiek daug merginų išbandė, atrodo, visoms viskas pavyko bigsmile.gif
Gal dar kartą pabandyk, tik kočiok truputį ploniau, nei buvai iškočiojusi. Ji tikrai nėra sudėtinga kepti 4u.gif
QUOTE(dangiuk @ 2011 06 21, 15:01)
Ačiū už receptą, šeimyna įvertino laaaaabai teigiamai  thumbup.gif

Džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šparaginės pupelės apsuktos šonine

Vienas iš mėgiamiausių patiekalų vasaros-grillio sezono metu. Idėja radau pas Neringą.

user posted image



Šparaginių pupelių
Plonai pjaustytos šviežios šoninės ( tinka ir šalto rūkymo iš bėdos biggrin.gif )
druskos
pipirų

Šparagines pupeles apvirti apie 20 min. Apkarpyti abiejų pusių galus. 4-5 pupeles įsukti standžiai į šoninės gabalėlį. Pabarstyti druska ir pipirais.

user posted image

Dėti ant grotelių ir gražiai apskrudinti iš abiejų pusių.
Skanaus !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 21 birželio 2011 - 18:28
[quote=Ulė,2011 06 21, 19:27]
Šparaginės pupelės apsuktos šonine

Vienas iš mėgiamiausių patiekalų vasaros-grillio sezono metu. Idėja radau pas Neringą.
essen.gif cia ziauriai skanu
Atsakyti
Viskas,nebeskaitysiu daugiau ir nuotrauku nebezesiu cia!!!!! bebe.gif ,nes mano dieta nueis suniui an tuodegos!!!!Jau kaip noriu tos duoneles,sakes blush2.gif blush2.gif Imsiu ir isikepsim rytoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Per daug jau skaniai atrodo,o dar slotos kalakutienos rolleyes.gif rolleyes.gif
Labai aciu uz skanius receptus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S.kur det susicukravusia melyniu uogiene?
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2011 06 21, 17:27)
Šparaginės pupelės apsuktos šonine

Vienas iš mėgiamiausių patiekalų vasaros-grillio sezono metu. Idėja radau pas Neringą.

user posted image
Šparaginių pupelių
Plonai pjaustytos šviežios šoninės ( tinka ir šalto rūkymo iš bėdos biggrin.gif )
druskos
pipirų

Šparagines pupeles apvirti apie 20 min. Apkarpyti abiejų pusių galus. 4-5 pupeles įsukti standžiai į šoninės gabalėlį. Pabarstyti druska ir pipirais.

user posted image

Dėti ant grotelių ir gražiai apskrudinti iš abiejų pusių.
Skanaus !!!

O cia tai skonis turetu but...Reiks per Jonines prakept thumbup.gif
Atsakyti
Kopūstų salotos su moliūgo sėklom

user posted image


1 kg. kopūsto
0.5 kg. morkų
sauja moliūgo sėklų
druskos, cukraus, pipirų, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus.
Sutarkuoti kopūstą, morkas, pakepinti moliūgo sėklas, viską sumaišyti, pagardinti prieskoniais, pašlakstyti citrina ir alyvuogių aliejumi.
Skanaus !!


user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
pribrendo mano diena kepti duonele smile.gif tai sia tema klasimelis. neradau vakar pirkti kukuruzu miltu, bet skaiciau, kad galima kepti vien su kvietiniais. o tai tada deti kvietiniu kiek priklauso-2 stiklines, ar ir stikline kukuruzu pakeisti i dar viena stikline kvietiniu?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Jau labai seniai esu tyli jūsų stebėtoja. Išbandžiau daugybę receptų ir labai daug jų mums nepakeičiami.
O dabar turiu klausimėlį: Kepiau jau porą kartų paskutiniu metu čia labai apkalbamą duonelę. Ji tikrai labai skani, įvertinta šeimos ir draugų ir nuo stalo išgaruoja dar neataušusi. O man jos reikia išsikepti baliukui ir iš anksto. Kaip ji išsilaikytų parą? Geriau dėti į maišelį, į kokią dėžutę? Ar iš viso jos nedengti, tegu padžiūsta? Ar nepasikeis labai skonis? Na, jei kepčiau penktadienį ryte, o valgytume šeštadienį vakare. Ar ji tokia dieviška tik šviežiai iškepta? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*Marta* @ 2011 06 22, 07:49)
Labas rytas smile.gif
pribrendo mano diena kepti duonele smile.gif tai sia tema klasimelis. neradau vakar pirkti kukuruzu miltu, bet skaiciau, kad galima kepti vien su kvietiniais. o tai tada deti kvietiniu kiek priklauso-2 stiklines, ar ir stikline kukuruzu pakeisti i dar viena stikline kvietiniu?


Stiklinę kukurūzų miltų reikia pakeisti stikline kvietinių. Viso turi būti 3 stiklinės miltų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editav: 22 birželio 2011 - 12:05
[quote=simoselis,2011 06 21, 13:48]
Skaniai atrodo 4u.gif O mane tai pavydas baigia užgraužt, nes savaitgalį kepiau, tai neišėjo unsure.gif Viršus apdegė, o vidus žalias blink.gif Kažkuri minėjo, kad nekočiot labai plonai, tai aš ir nepersistengiau g.gif Jau vyniojant pradėjau nervuotis - aliejus pradėjo varvėti, tešla pasidarė skysta, nėjo normaliai susukt sraigės. Namiškiai bloguoju neminėjo, bet ir negyrė biggrin.gif

Na man irgi neisejo schmoll.gif Nezinau ka ne taip dariau. Net geda psakyti,cia beveik visom isejo graziai ir skaniai 4u.gif . As galvoju gal kad naudaojau ne sausas mieles o slapias,ir gal ka ne taip su jom padariau g.gif
Atsakyti
Nusipirkau tu kukuruzu miltu,kur reikia duonelei tai kepti.Parsinesiau mano,ziuriu,kaad labai jau panasus kaip krakmolas.Jauciu,kad nedesiu g.gif schmoll.gif Bijau sugadint.Tai kokie jie turi but?
Atsakyti