QUOTE(indrius78 @ 2011 06 19, 19:47)
Parodau ir as savo duonele -isgaravo kaip dumas .Visi labai isgyre Aciuuuu uz puiku receptuka
Skaniai atrodo O mane tai pavydas baigia užgraužt, nes savaitgalį kepiau, tai neišėjo Viršus apdegė, o vidus žalias Kažkuri minėjo, kad nekočiot labai plonai, tai aš ir nepersistengiau Jau vyniojant pradėjau nervuotis - aliejus pradėjo varvėti, tešla pasidarė skysta, nėjo normaliai susukt sraigės. Namiškiai bloguoju neminėjo, bet ir negyrė
QUOTE(Gladiola @ 2011 06 20, 22:31)
Mergaites, nepamenu, kuri gaminotes namini lydyta varskes sureli - kazi kiek laiko ji reikia kaitint (su 500 g. varskes), kad gsutusi tinkama konsistencija? Ar yra pavojus perkaitint? As gaminau, bet rezultate jis man gavosi toks pokietis ir nevisai lydyto surelio skonio Toks labiau varskiskas
Sakau, gal per mazai pakaitinau (nors kaitinau visai netrumpai)
Sakau, gal per mazai pakaitinau (nors kaitinau visai netrumpai)
Šitą skanumyną irgi nesėkmingai du kartus gaminau Man su konsistencija viskas gerai buvo, tik sodos nė karto neatitaikiau, tai toks nelabai sūrelis išėjo
Dėkui, kitąkart pabandysiu pagal Forelės receptą (gal trečias kartas nemeluos )