Sveikos. Turiu prašymą. Gal kas žino tokias salotas. Marinuoti pievagrybiai, žalias agurkas ir rūkyta mėsytė. Padažaas neaiškus, bet ne majonezas. Seses vyrui labai patiko
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 14, 16:01)
daiva, o jau skanumynu pridejus duonele bus butinai isbandyta
Būtinai bandyk
QUOTE(Gladiola @ 2011 06 14, 16:07)
Mergaites, o ta apvali bunde su prieskoniais - ji minksta gaunasi? Jauciu as perkepiau nes traski kaip sausainis (nors kepiau 30 min.)
Gal per plonai iškočiojai? Tikrai nebuvo traški, minkšta gavosi Gal orkaitė kitokia, tada reikėtų kitą kartą trumpiau kepti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 14, 16:18)
Nu man gavosi tokia traskiai minksta, virsus traskus, vidus minkstas. Gal siek tiek sausoka, bet pamirkius ir padaziuka ir plus su darzovem pats tas. Namai iki siol kvepia, o ryte kepiau. (As kepiau 170 laipsniu 35 min)
Didelis dekui Daiva
Didelis dekui Daiva
Labai puiki gavosi
Aš tikrai ją vieną pačią valgiau, jokio padažiuko nereikėjo Gal man mažiau viršus pakepė, tikrai minkšta buvo, net svečiai tada ragavo, tik ir spėjom visi ją lupti, kaip patiko
Bet čia nesvarbu, skoniai juk skiriasi, svarbu, kad patiko
QUOTE(daivaP @ 2011 06 14, 18:27)
Aš tikrai ją vieną pačią valgiau, jokio padažiuko nereikėjo Gal man mažiau viršus pakepė, tikrai minkšta buvo, net svečiai tada ragavo, tik ir spėjom visi ją lupti, kaip patiko
Bet čia nesvarbu, skoniai juk skiriasi, svarbu, kad patiko
Bet čia nesvarbu, skoniai juk skiriasi, svarbu, kad patiko
Tikrai patiko, o kvapas.... tiesiog dangiskas, as naudojau (svogunu granules, bazilikus, cesnaku granules ir sv. krapus)
Ir dar. Ta duonele tokia uzkreciama, kaip "semkes" , vis lupi lupi po juostele ir negana
Sveikutes.Reiks ta bunde butinai isbandyt O prieskonius perkat prekybcentriuose ar siunciates is kur,kokius ypatingesnius?
Kepiau vakar ir aš duonelę Žolelių kvapas ilgai dar jautėsi visame bute... Aš dėjau truputį šviežių krapų, petražolių ir baziliko, o kiek trūko dėjau itališkų žolelių iš pakelio. Ir dar, kočiojau gan storai, tai pirmi sluoksniai buvo traškūs, o viduriniai jau minkštesni, gal kitą kartą truputi ploniau kočiosiu, kad ir viduriukas būtų traškesnis. Svarbiausia, kad vaikams labai patiko. Dar kepsiu ne vieną kartą tikrai. Ačiū už šaunų receptą
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 15, 07:42)
Ta duonele tokia uzkreciama, kaip "semkes" , vis lupi lupi po juostele ir negana
Būtent, atsitraukt nuo jos neįmanoma
QUOTE(indrius78 @ 2011 06 15, 10:17)
O prieskonius perkat prekybcentriuose ar siunciates is kur,kokius ypatingesnius?
Prieskonius tikrai pagal savo skonį rinkis, dedu pačius paprasčiausius:baziliką, petražoles, raudonėlį, mairūną, krapus, česnaką, ką turi, tą dėk Jokių ypatingų nereikia
QUOTE(editav @ 2011 06 15, 12:30)
Ačiū už šaunų receptą
Tokią duonelę vaikams valgyti vienas malonumas Smagu, kad patiko
QUOTE(dome @ 2011 06 15, 12:44)
Merginos turiu klausimeli del duoneles,kazin koks kepimo procesas su slapiom mielem? Ar viska taip pat daryti kaip ir su sausom?
Gali ir su šlapiom, viską daryk pagal receptą Tik šlapių mielių dėsis daugiau, man atrodo apie 20g
QUOTE(daivaP @ 2011 06 15, 12:57)
Gali ir su šlapiom, viską daryk pagal receptą Tik šlapių mielių dėsis daugiau, man atrodo apie 20g
taip, as dejau 20 g slapiu mieliu (man jos labiau patinka). Tikriausiai prie visu issidirbinejimu , kartu su prieskoniais galima ir surio patarkuot
QUOTE(Gladiola @ 2011 06 15, 13:51)
taip, as dejau 20 g slapiu mieliu (man jos labiau patinka). Tikriausiai prie visu issidirbinejimu , kartu su prieskoniais galima ir surio patarkuot
Manau, kad sūris ir tiktų Galima turbūt visokio "velnio" prigalvot, skanu bus
jau duoneles groziai, svaitgaliui noreciau issikepti, iskilo toks klausimas, o jei nedeti kukuruzu miltu, na naudoti tik paprastus kvietinius miltus, gautusi ar ne? ka duoda tie kukuruzu miltai?
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 16, 06:42)
jau duoneles groziai, svaitgaliui noreciau issikepti, iskilo toks klausimas, o jei nedeti kukuruzu miltu, na naudoti tik paprastus kvietinius miltus, gautusi ar ne? ka duoda tie kukuruzu miltai?
Aš naudojau tik kvietinius miltus