Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

4u.gif Sveikos. Turiu prašymą. Gal kas žino tokias salotas. Marinuoti pievagrybiai, žalias agurkas ir rūkyta mėsytė. Padažaas neaiškus, bet ne majonezas. Seses vyrui labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 14, 16:01)
daiva, o jau skanumynu pridejus wub.gif  duonele bus butinai isbandyta rolleyes.gif

Būtinai bandyk mirksiukas.gif
QUOTE(Gladiola @ 2011 06 14, 16:07)
Mergaites, o ta apvali bunde su prieskoniais - ji minksta gaunasi? Jauciu as perkepiau ax.gif  nes traski kaip sausainis (nors kepiau 30 min.)

Gal per plonai iškočiojai? Tikrai nebuvo traški, minkšta gavosi 4u.gif Gal orkaitė kitokia, tada reikėtų kitą kartą trumpiau kepti g.gif
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 14, 16:18)
Nu man gavosi tokia traskiai minksta, virsus traskus, vidus minkstas. Gal siek tiek sausoka, bet pamirkius ir padaziuka ir plus su darzovem pats tas. Namai iki siol kvepia, o ryte kepiau. (As kepiau 170 laipsniu 35 min)
Didelis dekui Daiva 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai puiki gavosi wub.gif

Aš tikrai ją vieną pačią valgiau, jokio padažiuko nereikėjo biggrin.gif Gal man mažiau viršus pakepė, tikrai minkšta buvo, net svečiai tada ragavo, tik ir spėjom visi ją lupti, kaip patiko thumbup.gif
Bet čia nesvarbu, skoniai juk skiriasi, svarbu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 06 14, 18:27)
Aš tikrai ją vieną pačią valgiau, jokio padažiuko nereikėjo biggrin.gif Gal man mažiau viršus pakepė, tikrai minkšta buvo, net svečiai tada ragavo, tik ir spėjom visi ją lupti, kaip patiko thumbup.gif
Bet čia nesvarbu, skoniai juk skiriasi, svarbu, kad patiko 4u.gif

Tikrai patiko, o kvapas.... tiesiog dangiskas, as naudojau (svogunu granules, bazilikus, cesnaku granules ir sv. krapus) 4u.gif
Ir dar. Ta duonele tokia uzkreciama, kaip "semkes" lotuliukas.gif , vis lupi lupi po juostele ir negana
Atsakyti
Sveikutes.Reiks ta bunde butinai isbandyt bigsmile.gif O prieskonius perkat prekybcentriuose ar siunciates is kur,kokius ypatingesnius? rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau vakar ir aš duonelę thumbup.gif Žolelių kvapas ilgai dar jautėsi visame bute... Aš dėjau truputį šviežių krapų, petražolių ir baziliko, o kiek trūko dėjau itališkų žolelių iš pakelio. Ir dar, kočiojau gan storai, tai pirmi sluoksniai buvo traškūs, o viduriniai jau minkštesni, gal kitą kartą truputi ploniau kočiosiu, kad ir viduriukas būtų traškesnis. Svarbiausia, kad vaikams labai patiko. Dar kepsiu ne vieną kartą tikrai. Ačiū už šaunų receptą 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimeli del duoneles,kazin koks kepimo procesas su slapiom mielem? Ar viska taip pat daryti kaip ir su sausom?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 15, 07:42)
Ta duonele tokia uzkreciama, kaip "semkes" lotuliukas.gif , vis lupi lupi po juostele ir negana

drinks_cheers.gif Būtent, atsitraukt nuo jos neįmanoma biggrin.gif
QUOTE(indrius78 @ 2011 06 15, 10:17)
O prieskonius perkat prekybcentriuose ar siunciates is kur,kokius ypatingesnius? rolleyes.gif

Prieskonius tikrai pagal savo skonį rinkis, dedu pačius paprasčiausius:baziliką, petražoles, raudonėlį, mairūną, krapus, česnaką, ką turi, tą dėk smile.gif Jokių ypatingų nereikia 4u.gif
QUOTE(editav @ 2011 06 15, 12:30)
Ačiū už šaunų receptą 4u.gif

Tokią duonelę vaikams valgyti vienas malonumas thumbup.gif Smagu, kad patiko 4u.gif
QUOTE(dome @ 2011 06 15, 12:44)
Merginos turiu klausimeli del duoneles,kazin koks kepimo procesas su slapiom mielem? Ar viska taip pat daryti kaip ir su sausom?

Gali ir su šlapiom, viską daryk pagal receptą 4u.gif Tik šlapių mielių dėsis daugiau, man atrodo apie 20g g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 06 15, 12:57)
Gali ir su šlapiom, viską daryk pagal receptą 4u.gif Tik šlapių mielių dėsis daugiau, man atrodo apie 20g g.gif

taip, as dejau 20 g slapiu mieliu (man jos labiau patinka). Tikriausiai prie visu issidirbinejimu biggrin.gif , kartu su prieskoniais galima ir surio patarkuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladiola: 15 birželio 2011 - 12:51
QUOTE(Gladiola @ 2011 06 15, 13:51)
taip, as dejau 20 g slapiu mieliu (man jos labiau patinka). Tikriausiai prie visu issidirbinejimu  biggrin.gif , kartu su prieskoniais galima ir surio patarkuot mirksiukas.gif

Manau, kad sūris ir tiktų thumbup.gif Galima turbūt visokio "velnio" prigalvot, skanu bus biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus smile.gif Butinai bandysiu,parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
jau duoneles groziai, svaitgaliui noreciau issikepti, iskilo toks klausimas, o jei nedeti kukuruzu miltu, na naudoti tik paprastus kvietinius miltus, gautusi ar ne? ka duoda tie kukuruzu miltai?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 16, 06:42)
jau duoneles groziai, svaitgaliui noreciau issikepti, iskilo toks klausimas, o jei nedeti kukuruzu miltu, na naudoti tik paprastus kvietinius miltus, gautusi ar ne? ka duoda tie kukuruzu miltai?

Aš naudojau tik kvietinius miltus thumbup.gif
Atsakyti