Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

Ule, na jau tos krevetes, tai kaip skulptura kokia, paminklas Krevetei Skaniajai! Tooobula!!!
Suris su mesyte graziai ziurisi, kazkada jau ir mano isbandytas dalykas- labai skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 16 balandžio 2011 - 09:50
QUOTE(*Keila* @ 2011 04 16, 08:15)
Nereiktu ten kokio pertepimo (surelio) jusu nuomone? 4u.gif

nea tikrai nereik,visiskai nesausa 4u.gif
Atsakyti
Ule, fantastiška, kaip visada puikūs užkandžiai wub.gif

O aš pagaliau prisiruošiau išbandyt "Bučinukus" bigsmile.gif

user posted image

Labai sotus, labai gražus ir šventiškas, greitai pagaminamas thumbup.gif

Reikės:
150g rūkytos lašišos,
2 virtų kiaušinių,
kelių riekelių šv.agurko,
pusės pakelio varškės sūrelio "creme bounjour" su žalumynais(tinka ir kitas),
4 krabų lazdelių,
papuošimui krapų, salotų lapų, alyvuogių.

Imame mažus puodelius ar stiklinaites, jas išklojame maistine plėvele, ant plėvelės dedame lašišos gabalėlius, gerai prispaudžiame prie šonų, ant dugno dedame po šaukštelį sūrelio, agurko riekelę, vėl truputį sūrelio, pjaustytas krabų lazdeles, kiaušinio riekutę, tada lašišos kraštus užlenkiame, kad neliktų atviros vietos. Taip supakuojame visus puodelius, dedame 2 val į šaldytuvą, paskui atsargiai išimame iš plėvelės lašišos "kalnelį", dedame į lėkštę, puošiame savo nuožiūra ir skanaujame.

user posted image

Iš šios normos gavosi 4 "bučinukai" smile.gif

Daugiau nuotraukyčių ir originalus receptukas čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 16 balandžio 2011 - 21:17
Nuostabus bucinukai wub.gif super puosmena stalui, o ir skonis is produktu matyti irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Daivute,kaip visad pribloski wub.gif as juos ir senai nusiziurejus tu tik paskatini greiciau biggrin.gif biggrin.gif

nuotraauka aki rezia nuo grozio,spalvu,super wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=daivaP,2011 04 16, 22:16]
Ule, fantastiška, kaip visada puikūs užkandžiai wub.gif
O aš pagaliau prisiruošiau išbandyt "Bučinukus" bigsmile.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
DaivaP, na, super uzkandziai bigsmile.gif O ar skanu buvo??? Noriu Tavo nuomones 4u.gif
Aplenkei mane blush2.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 04 17, 07:46)
Daivute,kaip visad pribloski wub.gif as juos ir senai nusiziurejus tu tik paskatini greiciau  biggrin.gif biggrin.gif

nuotraauka aki rezia nuo grozio,spalvu,super wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
As juos net i favoritus isimetus biggrin.gif
Del foto pritariu- jau tokia grazi, jauki, truksta zodziu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 17 balandžio 2011 - 10:17
QUOTE(convict @ 2011 04 16, 21:24)
Nuostabus bucinukai wub.gif  super puosmena stalui, o ir skonis is produktu matyti irgi super

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Ulė @ 2011 04 17, 05:46)
Daivute,kaip visad pribloski wub.gif as juos ir senai nusiziurejus tu tik paskatini greiciau  biggrin.gif

nuotraauka aki rezia nuo grozio,spalvu,super

Kažkaip turėjau produktus, tai ir sumaniau greitai padaryti, nes ir jau kokius 2 mėn. į juos žiūriu, žiūriu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Bet kokia diena apsiniaukusi buvo, galvojau, kad nieko nebus iš foto doh.gif net į lauką lėkiau fotkinti biggrin.gif
QUOTE(miligerta @ 2011 04 17, 09:06)

4u.gif
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 17, 10:16)

DaivaP, na, super uzkandziai  bigsmile.gif  O ar skanu buvo??? Noriu Tavo nuomones 4u.gif
Aplenkei mane  blush2.gif

blush2.gif kalta

Jau seniai visos į juos žiūrėjom, tik aš pirmesnė buvau tongue.gif Jie labai sotūs, jaučiasi sūrelis daugiau, gal reiktų agurko ar krabų padauginti g.gif užsikandau su salota ir duonyte, tai viskas puiku wub.gif Bet aš tikrai nenusivyliau, darysiu dar kartą thumbup.gif MB ir valgė, sakė labai sodrus skonis, patiko thumbup.gif
Norėjau prieš šventes repeticiją pasidaryti lotuliukas.gif
Tikrai turėtų patikti, nes visi produktai labai puikiai sutaria bigsmile.gif
Atsakyti
Na jau grožis bučinukų wub.gif .Gaminisim per šventes tikrai thumbup.gif .Norejau paklausti,koks čia sūrelis naudojamas?Tepamas turbūt?
Ir tos gėlytės čia išspaustos turbūt iš kiaušinio baltymo g.gif ?Bet jau formelė pati kokia graži thumbup.gif .Ačiū už idėją mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 04 17, 13:14)
Na jau grožis bučinukų wub.gif .Gaminisim per šventes tikrai thumbup.gif .Norejau paklausti,koks čia sūrelis naudojamas?Tepamas turbūt?
Ir tos gėlytės čia išspaustos turbūt iš kiaušinio baltymo g.gif ?Bet jau formelė pati kokia graži thumbup.gif .Ačiū už idėją mirksiukas.gif .

taigi parasyta "creme bounjour" ax.gif Gamintojas Rama, jei neklystu
Atsakyti
Nieko naujo, bet išbandytas ir vykęs variantas silkės patale. Tiesiog sluoksniai turi būti ne stori, ir apačioje aš dedu bulves, o ne silkę kaip įprasta....

Silkė patale

Užteko 7 žmonėms.

Silkė 1 vnt su galva, išvalyta, sutvarkyta kaip reikia.
Burokėlio 1 vnt
Bulvės 1-2 vnt
Morkos virtos 2 vnt
Svogūnas mažiukas arba pusė
Raugintas agurkėlis nedidukas
Majonezas, geras, tirštas, pvz Natura, Helmanns ar pan.
Virti kiaušiniai 2 vnt.

Silkutę supjaustyti plonomis juostelėmis.
Per burokinę tarką sutarkuoti bulves, burokėlį, morkas.
Svogūną ir agurką supjaustyti smulkiais kubeliais (bet jų neturi būti daug, tiesiog vos vos pabarstyti, dėl kvapo smile.gif).
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir juos sutarkuoti per smulkesnę tarką.

Sluoksniai:
Bulvės, silkė, majonezas, burokėliai, agurkas, svogūnas , morkos, majonezas, tarkuoti kiaušiniai, na, ir papuošiam kaip mokam, kaip norim 4u.gif
user posted image
Čia gal geriau matysis, kodėl reikia atskirti baltymus nuo trynių biggrin.gif :
user posted image
Skanaus!!! essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 17 balandžio 2011 - 12:35
Brashke, labai gražiai atrodo tavo patalynė su silkute 4u.gif biggrin.gif . Aš dar įdedu obuolį ir pertepinėju kiekv. sluoksnį majonezu. Neduok D... nepermirks blink.gif
Atsakyti