turiu klausimėlį...tikiuosi padėsit kadaise sekiau jūsų temas ir šventėms gaminau jūsų tobulus užkandžius. Nemažai jų išsisaugojau. Tačiau neišsisaugojau vieno dalykėlio, kurio noriu pasidaryti ir dėti į salotas. Tai SŪRIS gaminamas iš saldaus pieno. Nesu garantuota, kad būtent šioje temoje buvo. Jis afišuotas buvo prieš kokius 2-3 mėnesius. Jei netyčia kuri man primintų, būčiau labai dėkinga. Jei nenorit vėl kartotis temoje, tai jei galite brūkštelkit į až.
sito neturiu prapjauto nuotraukos labai greit dingo
turiu kito panasaus, tik ten ziuriu dar dejus su slapenke , pagal ta recepta kur man buvo davus ta moterele.
turiu klausimėlį...tikiuosi padėsit
kadaise sekiau jūsų temas ir šventėms gaminau jūsų tobulus užkandžius. Nemažai jų išsisaugojau. Tačiau neišsisaugojau vieno dalykėlio, kurio noriu pasidaryti ir dėti į salotas. Tai SŪRIS gaminamas iš saldaus pieno. Nesu garantuota, kad būtent šioje temoje buvo. Jis afišuotas buvo prieš kokius 2-3 mėnesius. Jei netyčia kuri man primintų, būčiau labai dėkinga. Jei nenorit vėl kartotis temoje, tai jei galite brūkštelkit į až.
Nu kad jau krevetkos gerai atrodo Norejau paklausti del surio - kumpio verinuku. ar nera per sausa, kad ir su pomidoru juos valgyti? Nereiktu ten kokio pertepimo (surelio) jusu nuomone?