Turejom maza baliuka tai keli uzkandzia,visi receptai is SM
SVOGUNU LAIVELAI:
juoda duona tepam sviesto,dedame melynojo svoguno saukstelis barskes surelio ir lasisa.
QUOTE(miligerta @ 2011 04 05, 23:53)
SVOGUNU LAIVELAI:
juoda duona tepam sviesto,dedame melynojo svoguno saukstelis barskes surelio ir lasisa.
SVOGUNU LAIVELAI:
O pries rasant temos antraste paskaitet?
baravyku pulkelis
farsiruoti kiausiniai : trynius sumaisiau su kumpiu , agurku , krapai majonezas .
kepuriukas paviriau arbatos nuovire.
farsiruoti kiausiniai : trynius sumaisiau su kumpiu , agurku , krapai majonezas .
Nu geras pulkelis. Kokios smagios tos kepurytės. Kol neperskaičiau kas ten uždėta, tai net nebūčiau pagalvojus. O kokioj arbatoj virėt? Juodoje? tiesiog įdėjot kiaušinius, pavirėt kol nusispalvino, perpjovėt ir uždėjot? Įdomu, skonio nepakeitė?
QUOTE(ELlJA @ 2011 04 06, 11:47)
Nu geras pulkelis. Kokios smagios tos kepurytės. Kol neperskaičiau kas ten uždėta, tai net nebūčiau pagalvojus. O kokioj arbatoj virėt? Juodoje? tiesiog įdėjot kiaušinius, pavirėt kol nusispalvino, perpjovėt ir uždėjot? Įdomu, skonio nepakeitė?
pagal recepta turejo buti juoda arbata , bet turejom tik vaisines , tai ir ji nudaze , paviriau tuos kepuriukus , nuploviau ir tiek . del skonio as ragavau tai man nieko nesijaute , bet kiti tai kepuriukus i sona padejo , bet sake vidus labai skanus !!
Baravyku pulkelis
nu super gerai atrodo net neabejoju kad skanu,visuomet per koki baliuka farsiruoju kiausinius,sitas variantas bus ismegintas irgi ir stala papuos o dar ir velykos arteja
ta pacia tema :
marmuriniai kiausiniai !!
isverdam kiausinius , atsaldom (as ne pilnai atsaldziau tai pas mane nelabai graziai trukinejo ), paimam sauksteli apdauzom visa kiausini ir vel i vandenuka , bet su arbata !!!
marmuriniai kiausiniai !!
isverdam kiausinius , atsaldom (as ne pilnai atsaldziau tai pas mane nelabai graziai trukinejo ), paimam sauksteli apdauzom visa kiausini ir vel i vandenuka , bet su arbata !!!
Traški duoniukų užkandėlė
Per TV Zvonkės sesuo ją gamino prie salotų, aš negalėjau atsitraukti nuo jų, salotų man visiškai nepritrūko
O gi reikės:
Duoniukų
lydyto sūrelio
sezamo, lukštentų saulėgrąžų ir moliūgo sėklų
Sėklas ir saulėgrąžas pakepiname vos sausoje keptuvėje.
Duoniukus plonu sluoksniu aptepame sūreliu. Tą pusę apteptą dedame ant kepintų sėklų ir lengvai paspaudžiame. Prilimpa ir laikosi puikiai!!
Ruošti prieš patiekiant.
Skanaus!!!
Per TV Zvonkės sesuo ją gamino prie salotų, aš negalėjau atsitraukti nuo jų, salotų man visiškai nepritrūko
O gi reikės:
Duoniukų
lydyto sūrelio
sezamo, lukštentų saulėgrąžų ir moliūgo sėklų
Sėklas ir saulėgrąžas pakepiname vos sausoje keptuvėje.
Duoniukus plonu sluoksniu aptepame sūreliu. Tą pusę apteptą dedame ant kepintų sėklų ir lengvai paspaudžiame. Prilimpa ir laikosi puikiai!!
Ruošti prieš patiekiant.
Skanaus!!!
QUOTE(**sea** @ 2011 04 06, 12:56)
baravyku pulkelis
nu kiausiniai super atrodo is pradziu galvojau, kad gal toffee uzdetas ant virsaus ka cia zinosi su siuolaikiniais receptais
butinai bandysiu daryti siam savaitgaliui
o dabar begu virti karkos vyniotinio
QUOTE(harmonija... @ 2011 04 06, 18:08)
nu kiausiniai super atrodo is pradziu galvojau, kad gal toffee uzdetas ant virsaus ka cia zinosi su siuolaikiniais receptais
Ir as pagalvojau is pirmo zvilgsnio ,kad ...sokoladas uzdetas
QUOTE(miligerta @ 2011 04 05, 23:53)
SVOGUNU LAIVELAI:
SVOGUNU LAIVELAI:
Pasitaisau
Papildyta:
SURIO RUTULIUKAI
4000gr fermentinio surio;
2 kiausiniai;
8saukstai miltu;
druska;
pipirai;
dziuveseliai.
Suri sutarkuojame ,ir sumaisome su visais produktais,formuojame kasnio rutuliukus,voliojame dziuveseliuose ir verdame aliejuje.kol graziai apskrus