Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

sveikos ,iskur jus prisigaudot tokiu ideju ,nerealiai ,saunuoles 4u.gif ir aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
Kažkurioje ankstesnėje temoje rašėte kur galima Kaune įsigyti krepšelių (prz. Alkavos). Gal galite patikslinti ar bazėje taip pat jų galima surasti g.gif Kuris tai būtų sandėlis?
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 03 31, 13:58)
Sveikos, gal kuri man padesit 4u.gif  Daznai ziurineju toki Skoniu bloga, kuriame sudeti skaniausi receptai is visu kulinariniu blogu..
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( fool.gif ) ir dabar niekur neberandu  cry.gif  Nebepamenu kuriame bloge maciau...

Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..  unsure.gif

Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?  4u.gif

Gal situos matei http://www.forellesr...-su-ciobreliais
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 30, 21:28)
Oi, kokia faina idėja. Aš darau su persikais, rūkyta vištiena, porais ir riešutais. Būtinai bandysiu ir su abrikosais bei tunu.

as darau ir su persikais, bet su virta vistiena, graikiniais riesutais ir majonezu, kam patinka dar petrazoliu galima ideti.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 04 01, 08:13)

Laurindre, aciu, bet ne... Na dzin, gal vel kur uzmatysiu netycia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 03 31, 18:10)
Daiva, uzkandeles super skaniai atrodo, nuotraukos zadinancios apetita wub.gif  spalvos pasakiskos wub.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 31, 18:22)
DaivaP, fantastikaaa!!!  bigsmile.gif  Dar tokio grozio ir spalvingumo niekur nemaciau  4u.gif  Shrekas tavimi irgi didziuotusi  biggrin.gif

Vos nuo kėdės nenuvirtau iš juoko lotuliukas.gif 4u.gif
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 31, 21:04)
Mano uzkandele prie vyno ax.gif
GRISSINI italisko lazdeles

Kokios gražios lazdelės wub.gif Puiki užkanda thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės kaip reikia padaryti krepšelius iš sūrio?
Bandau ant keptuvės lydyti, o po to neišeina gražiai uždėti ant stiklainio, kose tokia gaunasi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2011 04 01, 16:50)
Mergaitės kaip reikia padaryti krepšelius iš sūrio?
Bandau ant keptuvės lydyti, o po to neišeina gražiai uždėti ant stiklainio, kose tokia gaunasi.... doh.gif

Gal per daug surio beriat i keptuve g.gif Storo sluoksnio nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 04 01, 15:59)
Gal per daug surio beriat i keptuve  g.gif Storo sluoksnio nereikia  smile.gif

bet tai jis prilimpa ant tos keptuvės, oi nežinau ar pavyks susitvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2011 04 01, 17:05)
bet tai jis prilimpa ant tos keptuvės, oi nežinau ar pavyks susitvarkyti biggrin.gif

gal suris netinkamas, arba keptuve. As dariau is Dziugo, niekas nekibo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 04 01, 16:14)
gal suris netinkamas, arba keptuve. As dariau is Dziugo, niekas nekibo  g.gif

viskas aišku tuomet, aš bandau ne iš džiugo... doh.gif
o taip pat lengvai po to nusiims ir nuo stiklainio? Nes dabar tai ta košė nestingsta ir ją nupleši, jokios forma nesigauna....
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2011 04 01, 16:17)
viskas aišku tuomet, aš bandau ne iš džiugo... doh.gif
o taip pat lengvai po to nusiims ir nuo stiklainio? Nes dabar tai ta košė nestingsta ir ją nupleši, jokios forma nesigauna....

as bandziau ir pirmi gavosi ne kokie, nes surio per daug dejau, nes nestingo, paskui dariau is plono sluoksnio, tai buvo liuks smile.gif dariau as ne is dziugo, o su fermentiniu-rusisku mirksiukas.gif
Atsakyti