Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

[quote=daivaP,2011 03 30, 21:49]
Abrikosai su tuno kremu smile.gif

Paprasta, skanu, gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 31 kovo 2011 - 05:11
Mil@na,
Su rūkyta vištiena ir aš darau, labai skanu drinks_cheers.gif Pabandyk ir šitokį variantą 4u.gif

Pienia,
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
DaivaP, jau kelintasyk ateinu i foto paziuret doh.gif Labai labai grazu, svelniai tariant wub.gif
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 31, 10:00)
DaivaP, jau kelintasyk ateinu i foto paziuret  doh.gif  Labai labai grazu, svelniai tariant  wub.gif
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus  4u.gif

Ačiū už tokius gražius žodžius aciuks.gif Man ir pačiai nuotrauka patinka blush2.gif

Tai kad nežinau, kažkaip nedrąsu blush2.gif ax.gif Nieko gero pas mane nėra tam blogui ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri man padesit 4u.gif Daznai ziurineju toki Skoniu bloga, kuriame sudeti skaniausi receptai is visu kulinariniu blogu..
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( fool.gif ) ir dabar niekur neberandu cry.gif Nebepamenu kuriame bloge maciau...

Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys.. unsure.gif

Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 03 31, 13:58)
Sveikos, gal kuri man padesit 4u.gif  Daznai ziurineju toki Skoniu bloga, kuriame sudeti skaniausi receptai is visu kulinariniu blogu..
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( fool.gif ) ir dabar niekur neberandu  cry.gif  Nebepamenu kuriame bloge maciau...

Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..  unsure.gif

Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?  4u.gif


http://www.forellesr...riu-sausainukai

bet situos jau turbut buvote radus?
Atsakyti
katik suvalgyta vakariene biggrin.gif
user posted image
puse stiklines virtu ryziu
10 dideliu pievagrybiu
10 zaliuju alyvuogiu
1 zalias kiausinis
3 riekes kumpio
pora riekiu surio
prieskoniai
pievagrybius nuplauti ir isvalyti.isimti kotelius.as juos panaudojau kitur biggrin.gif .is likusiu produktu padaryti idara,prideti i pievagrybiu kepureles ir kepti kol graziai paruduos.
skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guminuke @ 2011 03 31, 16:53)
http://www.forellesr...riu-sausainukai

bet situos jau turbut buvote radus?



Taip.. Bet ne sitie verysad.gif
Atsakyti
onute33, kaip skaniai atrodo, mėgstu tokius įdarytus pievagrybius bigsmile.gif thumbup.gif


Aš siūlau "Karališkus" brokolių pyragaičius bigsmile.gif

user posted image


Reikės:
300g brokolių, gali būti šaldyti,
6 v.š. jogurtinės grietinės 10%,
4 kiaušinių tryniai,
2 kiaušinių baltymai,
1 v.š. martinio,
druskos,
pipirų,
malto imbiero,


Brokolius išvirti, nusunkti sausai, kad neliktų vandens, sutrinti blenderiu iki vientisos masės, sudėti trynius, grietinę, martinį biggrin.gif (tikrai nežinau ką jis duoda, bet taip buvo recepte), prieskonius, viską gerai išmaišyti. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų, juos atsargiai įmaišyti į brokolių masę, masę pilti į keksiukų formeles, kepti 150 laipsnių 20-30 min. Aš kepiau silikoninėse formelėse, todėl niekuo jų netepiau. Iškepus, truputį atvėsinti, valgyti su grietinės+majonezo+česnako+krapų+druskos+pipirų padažiuku. Labai skanūs tiek šilti, tiek šalti. Gaunasi tokie purūs, minkšti keksiukai. Tinka lengvai vakarienei ar užkandžiui smile.gif
Skanaus 4u.gif

Receptukas iš "Darbštuolės" žurnaliuko 2010/08
Atsakyti
Daiva, uzkandeles super skaniai atrodo, nuotraukos zadinancios apetita wub.gif spalvos pasakiskos wub.gif
Atsakyti
DaivaP, fantastikaaa!!! bigsmile.gif Dar tokio grozio ir spalvingumo niekur nemaciau 4u.gif Shrekas tavimi irgi didziuotusi biggrin.gif
Atsakyti
Mano uzkandele prie vyno ax.gif
GRISSINI italisko lazdeles

---------------------------
25g šviežių mielių
500-600g miltų
200ml šilto vandens
1 kiaušinio
1 arbatinio šaukštelio cukraus
1 arbatinio šaukštelio druskos
50ml alyvuogių aliejaus
mėgstamų prieskonių
plakto kiaušinio lazdelėms aptepti
---------
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, supilti į dubenį. Supilti, aliejų, įdėti kiaušinį, druską, cukrų, prieskonius. Po truputį maišant sudėti miltus. Užminkyti tešlą ir palikti šiltoje orkaitėje apie 40 minučių kiti.
Iš tešlos formuoti pailgas lazdeles (nepamirškit, kad kepant jos dvigubai įšsipūs), dėti ant kepimo skardos, aptepti plaktu kiaušiniu ir barstyti prieskoniais, druska. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių kol gražiai paruduos.
Mano pastebėjimai: aš kepiau tiksliai pagal šį receptą. Bet man labai tešloje trūko cukraus ir druskos. Todėl siūlyčiau šitų dviejų ingredientų nepagailėti. Taip pat į tešlą dėjau daug kmynų, o prieš kepant ant viršaus užbarsčiau druskos ir prieskonių. Taigi sėkmės kepant ir SKANAUS! wink.gif
user posted image
Atsakyti