[quote=daivaP,2011 03 30, 21:49]
Abrikosai su tuno kremu
Paprasta, skanu, gražu
Mil@na,
Su rūkyta vištiena ir aš darau, labai skanu Pabandyk ir šitokį variantą
Pienia,
Ačiū
Su rūkyta vištiena ir aš darau, labai skanu Pabandyk ir šitokį variantą
Pienia,
Ačiū
DaivaP, jau kelintasyk ateinu i foto paziuret Labai labai grazu, svelniai tariant
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 31, 10:00)
DaivaP, jau kelintasyk ateinu i foto paziuret Labai labai grazu, svelniai tariant
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus
Tu nuostabi! Sukurk blog'a, kur galetume rasti visus mielus patiekalus
Ačiū už tokius gražius žodžius Man ir pačiai nuotrauka patinka
Tai kad nežinau, kažkaip nedrąsu Nieko gero pas mane nėra tam blogui
Sveikos, gal kuri man padesit Daznai ziurineju toki Skoniu bloga, kuriame sudeti skaniausi receptai is visu kulinariniu blogu..
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( ) ir dabar niekur neberandu Nebepamenu kuriame bloge maciau...
Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..
Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( ) ir dabar niekur neberandu Nebepamenu kuriame bloge maciau...
Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..
Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?
QUOTE(Angel*ina @ 2011 03 31, 13:58)
Sveikos, gal kuri man padesit Daznai ziurineju toki Skoniu bloga, kuriame sudeti skaniausi receptai is visu kulinariniu blogu..
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( ) ir dabar niekur neberandu Nebepamenu kuriame bloge maciau...
Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..
Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?
Skoniu blogas
Ir kazkuriame is blogu benarsydama uzmaciau kazkokius surio sausainelius, bet neissaugojau recepto ( ) ir dabar niekur neberandu Nebepamenu kuriame bloge maciau...
Tie surio sausaineliai tokie plonyciai plonyciai, nuotraukoj atrodo vos ne kaip blizgantys trapus krekeriai. Issieskojau kiek galejau, radau kitokiu surio sausainiu receptu (su parmezanu, dvieju suriu, etc), bet jie visi tokie storoki, purus... O tie kurie maciau buvo plonyciai ir blizgantys..
Gal kuri itaria apie ka as cia kalbu?
http://www.forellesr...riu-sausainukai
bet situos jau turbut buvote radus?
katik suvalgyta vakariene
puse stiklines virtu ryziu
10 dideliu pievagrybiu
10 zaliuju alyvuogiu
1 zalias kiausinis
3 riekes kumpio
pora riekiu surio
prieskoniai
pievagrybius nuplauti ir isvalyti.isimti kotelius.as juos panaudojau kitur .is likusiu produktu padaryti idara,prideti i pievagrybiu kepureles ir kepti kol graziai paruduos.
skanaus
puse stiklines virtu ryziu
10 dideliu pievagrybiu
10 zaliuju alyvuogiu
1 zalias kiausinis
3 riekes kumpio
pora riekiu surio
prieskoniai
pievagrybius nuplauti ir isvalyti.isimti kotelius.as juos panaudojau kitur .is likusiu produktu padaryti idara,prideti i pievagrybiu kepureles ir kepti kol graziai paruduos.
skanaus
QUOTE(Guminuke @ 2011 03 31, 16:53)
Taip.. Bet ne sitie
onute33, kaip skaniai atrodo, mėgstu tokius įdarytus pievagrybius
Aš siūlau "Karališkus" brokolių pyragaičius
Reikės:
300g brokolių, gali būti šaldyti,
6 v.š. jogurtinės grietinės 10%,
4 kiaušinių tryniai,
2 kiaušinių baltymai,
1 v.š. martinio,
druskos,
pipirų,
malto imbiero,
Brokolius išvirti, nusunkti sausai, kad neliktų vandens, sutrinti blenderiu iki vientisos masės, sudėti trynius, grietinę, martinį (tikrai nežinau ką jis duoda, bet taip buvo recepte), prieskonius, viską gerai išmaišyti. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų, juos atsargiai įmaišyti į brokolių masę, masę pilti į keksiukų formeles, kepti 150 laipsnių 20-30 min. Aš kepiau silikoninėse formelėse, todėl niekuo jų netepiau. Iškepus, truputį atvėsinti, valgyti su grietinės+majonezo+česnako+krapų+druskos+pipirų padažiuku. Labai skanūs tiek šilti, tiek šalti. Gaunasi tokie purūs, minkšti keksiukai. Tinka lengvai vakarienei ar užkandžiui
Skanaus
Receptukas iš "Darbštuolės" žurnaliuko 2010/08
Aš siūlau "Karališkus" brokolių pyragaičius
Reikės:
300g brokolių, gali būti šaldyti,
6 v.š. jogurtinės grietinės 10%,
4 kiaušinių tryniai,
2 kiaušinių baltymai,
1 v.š. martinio,
druskos,
pipirų,
malto imbiero,
Brokolius išvirti, nusunkti sausai, kad neliktų vandens, sutrinti blenderiu iki vientisos masės, sudėti trynius, grietinę, martinį (tikrai nežinau ką jis duoda, bet taip buvo recepte), prieskonius, viską gerai išmaišyti. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų, juos atsargiai įmaišyti į brokolių masę, masę pilti į keksiukų formeles, kepti 150 laipsnių 20-30 min. Aš kepiau silikoninėse formelėse, todėl niekuo jų netepiau. Iškepus, truputį atvėsinti, valgyti su grietinės+majonezo+česnako+krapų+druskos+pipirų padažiuku. Labai skanūs tiek šilti, tiek šalti. Gaunasi tokie purūs, minkšti keksiukai. Tinka lengvai vakarienei ar užkandžiui
Skanaus
Receptukas iš "Darbštuolės" žurnaliuko 2010/08
Daiva, uzkandeles super skaniai atrodo, nuotraukos zadinancios apetita spalvos pasakiskos
DaivaP, fantastikaaa!!! Dar tokio grozio ir spalvingumo niekur nemaciau Shrekas tavimi irgi didziuotusi
Mano uzkandele prie vyno
GRISSINI italisko lazdeles
---------------------------
25g šviežių mielių
500-600g miltų
200ml šilto vandens
1 kiaušinio
1 arbatinio šaukštelio cukraus
1 arbatinio šaukštelio druskos
50ml alyvuogių aliejaus
mėgstamų prieskonių
plakto kiaušinio lazdelėms aptepti
---------
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, supilti į dubenį. Supilti, aliejų, įdėti kiaušinį, druską, cukrų, prieskonius. Po truputį maišant sudėti miltus. Užminkyti tešlą ir palikti šiltoje orkaitėje apie 40 minučių kiti.
Iš tešlos formuoti pailgas lazdeles (nepamirškit, kad kepant jos dvigubai įšsipūs), dėti ant kepimo skardos, aptepti plaktu kiaušiniu ir barstyti prieskoniais, druska. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių kol gražiai paruduos.
Mano pastebėjimai: aš kepiau tiksliai pagal šį receptą. Bet man labai tešloje trūko cukraus ir druskos. Todėl siūlyčiau šitų dviejų ingredientų nepagailėti. Taip pat į tešlą dėjau daug kmynų, o prieš kepant ant viršaus užbarsčiau druskos ir prieskonių. Taigi sėkmės kepant ir SKANAUS!
GRISSINI italisko lazdeles
---------------------------
25g šviežių mielių
500-600g miltų
200ml šilto vandens
1 kiaušinio
1 arbatinio šaukštelio cukraus
1 arbatinio šaukštelio druskos
50ml alyvuogių aliejaus
mėgstamų prieskonių
plakto kiaušinio lazdelėms aptepti
---------
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, supilti į dubenį. Supilti, aliejų, įdėti kiaušinį, druską, cukrų, prieskonius. Po truputį maišant sudėti miltus. Užminkyti tešlą ir palikti šiltoje orkaitėje apie 40 minučių kiti.
Iš tešlos formuoti pailgas lazdeles (nepamirškit, kad kepant jos dvigubai įšsipūs), dėti ant kepimo skardos, aptepti plaktu kiaušiniu ir barstyti prieskoniais, druska. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių kol gražiai paruduos.
Mano pastebėjimai: aš kepiau tiksliai pagal šį receptą. Bet man labai tešloje trūko cukraus ir druskos. Todėl siūlyčiau šitų dviejų ingredientų nepagailėti. Taip pat į tešlą dėjau daug kmynų, o prieš kepant ant viršaus užbarsčiau druskos ir prieskonių. Taigi sėkmės kepant ir SKANAUS!