Karkos vyniotinis su lašinukais
Karkos
sauja smulkintos kubeliais šaltai rūkytos šoninės
dž. pertažolių
dž. paprikos miltelių
druskos, pipirų
mėsos prieskonių
marlės, siūlo
svogūno galvos, lauro lapų, pipirų, česnako
Karką įpjauname ir pašaliname kaulą. Paskui galite kaulą apskutinėti, tą mėsytę jei jos liko ant kaulo sumaišyti su šoninės spirgučiais. Iškloti karką ant lentelės, paskleisti lašinukus, pabarstyti juostelę paprikos miltelių, juostelę pertažolių ( susukus vyniotini bus gražesnė spalvų gama). Pabarstyti mėgiamų mėsos prieskonių. Nuo krašto pradėti sukti ir suformuoti apvalų kiek išeiną vyniotinį. Susukti į marlę ir apvynioti siūlu.Palikti šaldytuve kelioms valandoms. Į puodą su vandeniu įdėti vyniotinį, svogūno galvą, česnako, pipirų, druskos, lauro lapų ir virti apie 2-2.5 valandos.
Išėmus stipriai paslėgti ir palikti 4-5 val. aš palieku per naktį.
Nuimti marlę pasipjaustyti ir mėgautis !!
Spygle, skanus toks pastetas
Ule, man sis vyniotinis kvepia Velykomis Labai grazus, dailutis. Svarbiausia, gali 10 variantu jo prigaminti: su darzovem, su liezuviu ir tt. O skanu nerealiai!
Duokit krienu!!! :
Ule, man sis vyniotinis kvepia Velykomis Labai grazus, dailutis. Svarbiausia, gali 10 variantu jo prigaminti: su darzovem, su liezuviu ir tt. O skanu nerealiai!
Duokit krienu!!! :
QUOTE(daivaP @ 2011 01 23, 16:10)
QUOTE(Juliaana @ 2011 03 22, 15:49)
Atsiprašau gal čia aš ne į temą, bet man jie pakilo, bet tas įdubima buvo iš apačios (apvertus tą pudingą), ar ir Jums taip?
Tikrai neįsivaizduoju, kodėl taip gavosi
Gaunasi va tokie, iš viršaus ta duobutė ir tada jau dedamas įdaras
*Spyglė*, paštetukas labai skaniai atrodo
Ule, labai spalvotas tavo vyniotinis
Ule duoks gabaleli paskanauti nu labai grazus vyniotinis
greitai padaromas užkandukas
My Webpage
Reikia:
duoniukų
lydyto tepamo sūrelio
sezamo sėklų
smulkintų migdolų
saulėgrąžų
Eiga: visas sėklas pasikepiname, ant duoniuko tepame lydyto sūrelio ir pamirkome sėklų mišinyje. Labai užkrečiantis ir skanus užkandukas
My Webpage
Reikia:
duoniukų
lydyto tepamo sūrelio
sezamo sėklų
smulkintų migdolų
saulėgrąžų
Eiga: visas sėklas pasikepiname, ant duoniuko tepame lydyto sūrelio ir pamirkome sėklų mišinyje. Labai užkrečiantis ir skanus užkandukas
Nieko stebuklingo, bet temutes 'pagyvinimui'.
Silkute su pomidorais
Mus ji visada gelbsti, kai reikia silkes skaniai , bet greitai .
2 juosteles silkes file
1 pomidoras
1 svogunas
majonezo- gero, skanaus, koks jums skaniausias. As cia dejau lenkiska, bet panasus i Hellmans kazkuo.
File supjausciau, saikingai uztepiau majonezo, 2 saukstus, paskleidziau, pabarsciau svogunais ir pjaustytais pomidorais.
Labai geras skoniu derinys gaunasi, tikiuosi, patiks ir jums
Feminell'a, labai gerai uzkandele atrodo
Silkute su pomidorais
Mus ji visada gelbsti, kai reikia silkes skaniai , bet greitai .
2 juosteles silkes file
1 pomidoras
1 svogunas
majonezo- gero, skanaus, koks jums skaniausias. As cia dejau lenkiska, bet panasus i Hellmans kazkuo.
File supjausciau, saikingai uztepiau majonezo, 2 saukstus, paskleidziau, pabarsciau svogunais ir pjaustytais pomidorais.
Labai geras skoniu derinys gaunasi, tikiuosi, patiks ir jums
Feminell'a, labai gerai uzkandele atrodo
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 25, 17:31)
Silkute su pomidorais
Vasarą, kai jau turiu savo pomidorų, šita silkutė pats skaniausias valgis Puikus derinukas
QUOTE(daivaP @ 2011 03 25, 19:34)
Vasarą, kai jau turiu savo pomidorų, šita silkutė pats skaniausias valgis Puikus derinukas
dekui uz paliudyjima, kad nemeluoju
o aš darau biški kitaip silkę, dar agurkus šviežius papjaustau ir viską sumaišius su majonezu dedu ant silkės. Jazau kaip pasiilgau to skonios... aj o vietoj paprastų svogūnų dedu laiškus
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 25, 18:35)
nemeluoji man ir vasara skaniausias uzkandis
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 25, 17:35)
joooooo as irgi paliudysiu, labai labai skanu , o vasara dar su svogunu laiskiukais .
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 25, 18:31)
Silkute su pomidorais
o su grietine nebandėt? Pradžioj aš irgi nepatikėjau, kad grietinė čia bus "į temą", bet po ilgų įtikinimų pamėginau tad ir jum rekomenduoju
QUOTE(Insa @ 2011 03 25, 20:15)
o aš darau biški kitaip silkę, dar agurkus šviežius papjaustau ir viską sumaišius su majonezu dedu ant silkės. Jazau kaip pasiilgau to skonios... aj o vietoj paprastų svogūnų dedu laiškus
su agurku nemėginau, bet irgi papuošimui naudojų svogūnų laiškus
lukiu vasaros ir turginių pomidorų