sveikos, nerandu kur paklausti
Merginos, kiek laiko turi pastoveti tas tuno- zuvies tortas su pirktiniais Napoleono lakstai Jei as ji padarysiu pirmadieni vakare , tai antradieni bus galima valgyti Nelabai suprantu kokio jis ten "slapumo" turi buti Moku tik saldzius tortus gaminti Gal padesite
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 18, 11:48)
sveikos, nerandu kur paklausti
Merginos, kiek laiko turi pastoveti tas tuno- zuvies tortas su pirktiniais Napoleono lakstai Jei as ji padarysiu pirmadieni vakare , tai antradieni bus galima valgyti Nelabai suprantu kokio jis ten "slapumo" turi buti Moku tik saldzius tortus gaminti Gal padesite
Merginos, kiek laiko turi pastoveti tas tuno- zuvies tortas su pirktiniais Napoleono lakstai Jei as ji padarysiu pirmadieni vakare , tai antradieni bus galima valgyti Nelabai suprantu kokio jis ten "slapumo" turi buti Moku tik saldzius tortus gaminti Gal padesite
bus gerai pirmadieni vakare as kartais kai sveciu laukiu ir po poros valandu dedu ant stalo, tiesa as darau su arabiska duona, tai su napoleono lakstais nezinau kaip, bet per nakti jei palaikysit tikrai turi uztekti
QUOTE(vikka @ 2011 03 18, 11:04)
Mergaitės,tikiuosi nesupyksit,kad ne į temą,bet noriu jūsų patarimo...
Kokį patarsit padažą šiom salotoms???
Įeina aisbergo salotos,tunas,šiek tiek svogūno,salieras,vyšniniai pomidorai,virti kiaušiniai,mozarelos sūris.
Iš anksto dėkoju.
Kokį patarsit padažą šiom salotoms???
Įeina aisbergo salotos,tunas,šiek tiek svogūno,salieras,vyšniniai pomidorai,virti kiaušiniai,mozarelos sūris.
Iš anksto dėkoju.
man tuno salotom (as tik nededu mozarelos surio) labai tinka agurkinis padazas: labai labai susmulkinam marinuota agurka ir sumaisom su majonezu (kiekis jo savo nuoziura)
Laurindre, kokie apetitni skrebuciai
Gaivios pavasarinės salotos
Reikės:
100 gramų lapinių salotų
50 gramų rukolos ir kitų salotų mišinio
2 pomidorų
1 agurko
keletos juodųjų alyvuogių be kauliukų
saujelės sezamo, moliūgų ir saulėgrąžų sėklų
šaukštelio medaus
šlakelio alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos
Salotas suplėšyti į dubenį, rukolą ir kitas salotas supjaustyti. Agurką ir pomidorą supjaustyti kubeliais. Alyvuoges supjaustyti į keturias dalis. Sezamo sėklas, saulėgrąžų bei moliūgų sėklas trumpai apkepti keptuvėje. Apkepus sudėti į dubenį su supjaustytomis daržovėmis. Medų sumaišyti su aliejumi bei druska ir užpilti ant salotų. Skanaus.
Reikės:
100 gramų lapinių salotų
50 gramų rukolos ir kitų salotų mišinio
2 pomidorų
1 agurko
keletos juodųjų alyvuogių be kauliukų
saujelės sezamo, moliūgų ir saulėgrąžų sėklų
šaukštelio medaus
šlakelio alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos
Salotas suplėšyti į dubenį, rukolą ir kitas salotas supjaustyti. Agurką ir pomidorą supjaustyti kubeliais. Alyvuoges supjaustyti į keturias dalis. Sezamo sėklas, saulėgrąžų bei moliūgų sėklas trumpai apkepti keptuvėje. Apkepus sudėti į dubenį su supjaustytomis daržovėmis. Medų sumaišyti su aliejumi bei druska ir užpilti ant salotų. Skanaus.
Tikrai pavasarines
Panasiai ir as darau, tik sezamo reiks uzsibert , aciu, Mikaela
Panasiai ir as darau, tik sezamo reiks uzsibert , aciu, Mikaela
QUOTE(mikaela @ 2011 03 21, 18:18)
Gaivios pavasarinės salotos
Pačios skaniausios salotos Dar ant viršaus kokio tuno ar lašišos ir esi sotus
brashke77, man sezamas labai patinka ant salotų, beveik visur jį beriu
QUOTE(daivaP @ 2011 03 21, 21:16)
siandien kaip tik dariau tokias salotytes su tunu,tik be alyvuogiu ir su sezamkem vakarienei,buvo tikrai skanu tik po val vel valgyti norejosi
QUOTE(*Spyglė* @ 2011 03 21, 23:28)
siandien kaip tik dariau tokias salotytes su tunu,tik be alyvuogiu ir su sezamkem vakarienei,buvo tikrai skanu tik po val vel valgyti norejosi
tai vel reikejo salotu uzvalgyt
QUOTE(martyna_mx @ 2011 03 17, 13:28)
Sveikos,
Atnešu jorkšyro pudingus pagal Ules receptą. Labai tau ačiū, Ule, receptas nuostabus, pudingai nepakartojami.
Su rikotos sūriu ir persikais, saldūs. Dieviško skonio
Su pikantiška mišraine
Labai paprasta pasigaminti ir šiokia tokia naujiena ant mūsų stalo
Atnešu jorkšyro pudingus pagal Ules receptą. Labai tau ačiū, Ule, receptas nuostabus, pudingai nepakartojami.
Su rikotos sūriu ir persikais, saldūs. Dieviško skonio
Su pikantiška mišraine
Labai paprasta pasigaminti ir šiokia tokia naujiena ant mūsų stalo
Atsiprašau gal čia aš ne į temą, bet man jie pakilo, bet tas įdubima buvo iš apačios (apvertus tą pudingą), ar ir Jums taip?
QUOTE(Juliaana @ 2011 03 22, 17:49)
Atsiprašau gal čia aš ne į temą, bet man jie pakilo, bet tas įdubima buvo iš apačios (apvertus tą pudingą), ar ir Jums taip?
Ne, krastai pakilo, o viduriukas tuscias, nereikejo nieko apverst, jie tiesiog taip iskepa Negaliu pasakyt, kodel jums butent taip iskilo, gal ka ne taip darete?
QUOTE(martyna_mx @ 2011 03 23, 08:53)
Ne, krastai pakilo, o viduriukas tuscias, nereikejo nieko apverst, jie tiesiog taip iskepa Negaliu pasakyt, kodel jums butent taip iskilo, gal ka ne taip darete?
O man ir tas idubimas buvo is apacios, nezinau gal ka ir ne taip padariau bet tiek tos bedos, apverciau ir viskas buvo skanu