Ką gi, pabuvojome ir mes echoskopijos kabinete, tai pasidalinsiu įspūdžiais. Visų pirma, noriu pasidžiaugti, kad vaikiukas gerai vystosi ir echoskopas pagal kauliukus parodė būtent tiek laiko, kiek esu paskaičiavusi pati (gydytoja visada sakė truputį mažiau). Tai svarbiausia. Tačiau kadangi echskopijos laukiau visą nėštumą (ši pirma), esu taip pat šiek tiek nusivylusi. Vaikas buvo labai geroje padėtyje, bet man nepasakė lyties, pasakė, kad nemato ryškių berniuko požymių, bet tai dar nieko nereiškia, nes dar LABAI MAŽAS nėštumas.. (21 savaitė be kelių dienų) Nedavė nuotraukėlės, nors prašiau (nebuvo popieriaus), nedavė paklausyti širdelės (nežinojau, kad turi duoti ir nepaprašiau), nepasakė svorio, nors klausiau. Svoris dabar nesvarbus - taip man buvo atsakyta. Gydytoja labai miela ir geranoriška, tad gal kalta sena aparatūra? Ar aš čia jau labai daug noriu? Ar tikrai 21 savaitės geroje vaiko padėtyje dar negalima pamatyti lyties? Pasakiau daktarei, kad kai kurios moterys žino nuo 13 sav., ji nepaneigė tokios galimybės, bet pasakė, kad tam reikia labai geros aparatūros..
o mes buvome savo maziuka ziureti 19 savaiciu, tai nieko nemate, kiek zinau, tai daznaiusiai nemato mergaiciu, nes berniukai jau tokio laiko matosi, jei nesuglaude kojyciu buna
QUOTE(Tacė @ 2011 04 14, 19:24)
Keista, kad taip pasake del lyties, sakoma, kad tiksliausiai galima nustatyti 19 savaite, veliau dazniau klaidu pasitaiko
Taigi.. visi artimieji taip pat sako, kad, matyt, bus mergaitė, tik vyras nepraranda vilties, nes labai nori sūnaus Nusprendėm nueiti truputį vėliau į privatų kabinetą. Noriu kad vaiką apžiūrėtų nuodugniau ir atidžiau, o ne tik "dėl varnelės"..
mes buvom echoskopijoj 16 savaite, tai sake nesimato dėl padėties (nors kaip supratau jau būtų galima pamatyti), tuomet laukiau antros echo 25 savaite ir sužinojau.. kad vaikutis vis dar laiko savo lytį paslaptyje
Jeigu man pasakytų, kad nemato dėl padėties, būčiau visai rami, bet kai pasako, kad 21 sav. pamatyti negali, nes dar labai anksti..
QUOTE(Tacė @ 2011 04 14, 17:24)
Ką gi, pabuvojome ir mes echoskopijos kabinete, tai pasidalinsiu įspūdžiais. Visų pirma, noriu pasidžiaugti, kad vaikiukas gerai vystosi ir echoskopas pagal kauliukus parodė būtent tiek laiko, kiek esu paskaičiavusi pati (gydytoja visada sakė truputį mažiau). Tai svarbiausia. Tačiau kadangi echskopijos laukiau visą nėštumą (ši pirma), esu taip pat šiek tiek nusivylusi. Vaikas buvo labai geroje padėtyje, bet man nepasakė lyties, pasakė, kad nemato ryškių berniuko požymių, bet tai dar nieko nereiškia, nes dar LABAI MAŽAS nėštumas.. (21 savaitė be kelių dienų) Nedavė nuotraukėlės, nors prašiau (nebuvo popieriaus), nedavė paklausyti širdelės (nežinojau, kad turi duoti ir nepaprašiau), nepasakė svorio, nors klausiau. Svoris dabar nesvarbus - taip man buvo atsakyta. Gydytoja labai miela ir geranoriška, tad gal kalta sena aparatūra? Ar aš čia jau labai daug noriu? Ar tikrai 21 savaitės geroje vaiko padėtyje dar negalima pamatyti lyties? Pasakiau daktarei, kad kai kurios moterys žino nuo 13 sav., ji nepaneigė tokios galimybės, bet pasakė, kad tam reikia labai geros aparatūros..
nu 21 savaite nepasakyciau kad labai jau mazas nestumas o del aparaturos tai gal ir gali buti, kad nemate gerai lyties pamenu su pirmu nestumu vaiksciojau i poliklinika,tai ten man net nerodydavo vaiko, jau nekalbu apie nuotraukas as sirdeles klausyma,bet cia gal irgi nuo gydytojos priklauso?gal reikejo kokia desimtke i kisene ideti dabar vaikstau i privatu kabineta,tai visai kitaip viskas 20 sav buvau,tai labai gerai vaikiukas matesi, daktaras visus organus aprode,paziurejo ugi,svori..nu zodziu jei yra galimybe nueiti bent vienai echo i privatu,tai labai patarciau,pamatysi-visai kitoks bus pasimatymas su vaikiuku
*Briggitte*, taip ir nusprendžiau padaryti - nueiti į privatų kabinetą bent echoskopijai. Gaila, kad poliklinikoje toks požiūris... O į kišenę duoti nemoku ir nenoriu, geriau jau tada į kasą
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 14, 21:46)
Keista, kad taip pasake del lyties, sakoma, kad tiksliausiai galima nustatyti 19 savaite, veliau dazniau klaidu pasitaiko
Neziniojau
QUOTE(Tacė @ 2011 04 14, 17:24)
mano pirmojo pamatė tik 32 savaitę
19 savaite buvau echoskopijos privaciai, man mate berniuka, tuo tarpu gine, pas kuria lankiausi, veliau 3 kartus sake, kad jai atrodo, jog mergaite. Gime berniukas. Kai pranesiau tai ginei, ji prisipazino, kad man pamelavo, nes yra nelinkusi atskleisti lyties Tai galejo pasakyti, kad nemato ar kad nesakys, o cia Mes dar tiek laiko gaisom mergaitei varda rinkdami, gerai, kad dar nutariau del viso pikto pirkti neutraliu spalvu drabuzius, nes butu berniukas roziniais drabuziais
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 30, 13:31)
19 savaite buvau echoskopijos privaciai, man mate berniuka, tuo tarpu gine, pas kuria lankiausi, veliau 3 kartus sake, kad jai atrodo, jog mergaite. Gime berniukas. Kai pranesiau tai ginei, ji prisipazino, kad man pamelavo, nes yra nelinkusi atskleisti lyties Tai galejo pasakyti, kad nemato ar kad nesakys, o cia Mes dar tiek laiko gaisom mergaitei varda rinkdami, gerai, kad dar nutariau del viso pikto pirkti neutraliu spalvu drabuzius, nes butu berniukas roziniais drabuziais
Biski ku ku daktarei.