su pirmu 15sav
su antru 24sav nes nebuvo galimybes anksciau skano padaryti
su treciu 16sav
su antru 24sav nes nebuvo galimybes anksciau skano padaryti
su treciu 16sav
man pasake 18-19 nestumo savaite
19 - 20 savaite pasake, kad tarp kojyciu kazka turi nors is pradziu ilgai nesirode - vis ruryte atsukdavo
su I nestumu suzinojome tik apie 33-31 sav. o su II nestumu jau 12 sav. suzinojome
QUOTE(kristute* @ 2011 10 31, 14:14)
su I nestumu suzinojome tik apie 33-31 sav. o su II nestumu jau 12 sav. suzinojome
Oho kaip anksti As tai nezinau ar noriu zinoti kas gims Man bile sveikas Gal veliau ir pasikeis mano nuomone
As kazkodel galvoju, kad bus berniukas Nuojauta sako tai
Pirmą kartą bandė įžiūrėti 17 sav., bet leliukas labai muistėsi ir nesirodė Po to pradėjo pilvelis augt ir visos bubulės, tetulės ir šiaip spėjikės-mėgėjos prognozavo berniuką... Jau vos nepradėjau tikėti Bet pagaliau 28 sav. ginekologė per echo pamatė 1280 g svorio mergytę Bet visgi bijau dar labai nusiteikt dukrelei, kad paskui nebūtų šoko, jei ką
Su pirmu apie 7mėn. pasakė bus mergytė, bet širdy tikėjau, kad berniukas tik prieš pat gimdymą, aiškiai pasakė, kad berniukas, gimė berniukas Su antru pasakė apie 24 sav, kad berniukas, pasitvirtino ir kai gimė Na o dabar turbūt išvis nesužinosiu iki kol gims, teks pačiai spėliot ir bandyt žiūrėt, ką nuojauta paskays, nes Airijoj, tiesiog nesako, kas gims tipo, koks skirtumas, nes jie praktikoj turėję daug atvejų, kai į teismą šeimos padavė už neteisingas prognozes , tai dabar kenčia visi su nežinojimu
su pirma 33 sav. su antru 22 sav. tiksliai pasakė su abiem vaikais
sužinojau 16 sav.