Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių savaičių sužinoma, kas gims

Man 17 savaite sake kad formuojasi i vyriski lytiiai organai, o vakar 22 savaite pasake kad bus mergaite rode lyg ir lytines lupas, o manes neapleidzia nuojauta kad bus berniukas?? ar yra kam taip buve??smile.gif) aisku laukiu vaiko, bet idomu kaip bebutu:)

Atsakyti
17 sav. pasake panasu y berniuka
20 sav. vel panasu y berniuka
30 sav. panasu y berniuka
32 sav. nieko nerado apart virksteles
34 sav. kazka rado,kazkoks seselis,panasu vel y berniuka
36 sav. vel nieko nematau,gydytojos zodziai

doh.gif doh.gif doh.gif

Vaziusiu y ligonine su intrigele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuratele: 25 gegužės 2011 - 23:13
na mums pirma karta 20sav pasake, kad mergaite, dabar 30 sav patvirtino, kad 90% mergaite, parode lupytes biggrin.gif nu ziuresim ziuresim 4u.gif
Atsakyti
man 19 sav pasake, kad greiciausiai berniukas, bet vis sapnuoju, kad gimsta mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum per 12 sav echo pasake kas bus, ten tokia kaip ir lazdele lytiniu organu yra ir pas mergaites ji horizontali o pas berniukus vertikaliai stovi. Bet tada dar truputi ankstoka 100 procentu pasakyt nes gali ta lazdele dar nusileist ar pasikelt. Kai 20 savaiciu echo kita gine dare, tada jau super aiskiai matesi ir net nuotrauka organiuko gavom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 28 gegužės 2011 - 01:13
Su pirmu nestumu suzinojau,kad laukiuos berniuko 21 savaite. ax.gif
Atsakyti
suzinojau kai buvo 20sav smile.gif
Atsakyti
Su pirmuoju nėštumu, kad laukiuosi sūnelio, sužinojau 32 sav.
Dabar 14 sav. pasakė, kad pakeliui- dukrytė. wub.gif
Pagyvensim- pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
Man 18 savaite pasake, kad mergyte smile.gif ziuresim ar taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
Man per 12 sav echo pasake, kad aiskiai matosi berniukas g.gif 100% garantavo. O as kazkaip galvoju, kad viskas dar gali pasikeisti, nes 12 sav kaip ir ankstoka.
Kas bebutu svarbiausia sveikas gimtu vaikutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2011 05 25, 21:11)
Man 17 savaite sake kad formuojasi i vyriski lytiiai organai, o vakar 22 savaite pasake kad bus mergaite rode lyg ir lytines lupas, o manes neapleidzia nuojauta kad bus berniukas?? ar yra kam taip buve??smile.gif)  aisku laukiu vaiko, bet idomu kaip bebutu:)

Man taip buvo- iš pradžių sakė, kad mato mergaitę bigsmile.gif , visiems paskelbėm doh.gif , seneliai dievui dėkojo už būsimą pirmą moteriškos lyties anūkę doh.gif , prisipirkom suknelių doh.gif smile.gif)) Vos nenusipirkom raudono vežimėlio, bet nuėjus i parduotuvę man labai nepatiko jo atspalvis. Pirkom mėlyną, nes buvo labai gražus. Sekančios echoskopijos metu pasakė, kad ups, sumelavau, tai berniukas. Gimė berniukas wub.gif .

Atsakyti
17 savaitę pasakė užtikrintai 4u.gif
Atsakyti