Man pasake 19 savaite ir tikriausiai suklydo Pasake, kad berniukas, paskui kita gydytoja 3 kartus tikrino ir visus kartus sake, kad mergaite Dabar mazdaug 98% tikiu, kad bus mergaite, bet stengiuosi pirkti neutraliu spalvu daiktus, jei netycia tie 2% suveiktu
O siaip buna, kad ir 16-17 savaite pamato lyti, tai nebutinai reikes taip ilgai laukti
O siaip buna, kad ir 16-17 savaite pamato lyti, tai nebutinai reikes taip ilgai laukti
Aš iki šiol tiksliai nežinau kas gims
kas gims suzinojau kai gime tiesiog nesirode, per visus echo arba uzsidengdavo arba nusisukdavo. dabar vel laukiuosi tai paskutini echo vel nesirode nors jau 20 sav buvo
Man 19 savaite aiskiai matesi kad vyrukas
man 21 savaite pasake, kad bus berniukas....abejoniu nera...ir as ir daktare... ir vyras is vaizdo ekrane be zodziu supratom kad vyras bus kaip pipiras
iki dabar nezinau kas bus
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 11:34)
as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant jai viska pirksiu kaip pasakys o gims atvirkscei, oj kad tik taip nebutu
Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa
Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa
tik prietarai. mano abu nėštumai visai skirtingi, o turiu du bernus. Visi tokie "požymiai" realiai nerodo nieko "irnesakyk".
Per pirmą nėštumą lytį pamatė tik 32sav., o per antrą, berods, 22 gal...
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 12:34)
as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant jai viska pirksiu kaip pasakys o gims atvirkscei, oj kad tik taip nebutu
savo kailiu dar nepatyriau, nes pykino labai, tik lyties dar nezinome
bet pvz drauges su pirmu nestumu visiskai nepykino - gime mergaitem, su antru nestumu pykino 5 menesius - gime berniukas tai siuo atveju prietaras apie pykinima ir mergaite visiskai nepasitvirtino