Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(carramele @ 2011 02 16, 16:38)
Kakučio tyrimo nesam daręsi  blush2.gif Akivaizdžių problemų su ta sritim nebuvo, tik paskutiniu metu vis pilvą vaikiui skaudėdavo - ir valgant diegliai užeidavo, ir šiaip buvo pasidaręs labai neramus. Bet kai vaistus gert nutraukėm ir organizmo įsijautrinimas sumažėjo, tie skausmai taipogi beveik išnyko. Tad Biogaia daviau daugiau profilaktiškai  - o mažu nuo jų pasidarys dar geriau biggrin.gif Bet kadangi nepasidarė, tai manau, pasiliksiu prie taktikos neduoti nieko. Stebiuosi, kaip jis dar aliejinį vitaminą D toleruoja, kai taip niekas iš medikamentų neįtinka  doh.gif

O pleistrus pirkau per čia: http://www.kinotakara.lt/

tai jau tikrai tuomet, apseisit be gb, gal visai jų ir nereik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(star_ka @ 2011 02 14, 01:49)
labukas mamytes.gal kam bus naudinga nuoroda http://www.scratchsl...co.uk/Shop.html 
labai geras dalykas tos rankovytes,as be ju neapseiciau nekaip.

Įdomu įdomu smile.gif Aš, atsimenu, siūdavau prie rankovių tokias ale pirštines, o čia jau gatavas produktas. Kiek bandėt - ar ten atitinka dydžiai nurodytus?

QUOTE(Loveco @ 2011 02 15, 19:06)
laba dienele,
ar liko cia dar senbuviu? Tikiuosi, kad ne...
jei liko, tai gal mane atsimena (buvau kycia),

Atsimena atsimena smile.gif Betgi buvai padarius išvadą, kad tavo merginą beria nuo lankymosi mūsų temelėje. Nebijai sugrįžti? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 16 vasario 2011 - 18:37
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 16, 17:53)
O biogaia gaila kad netiko, bet jei nekamuoja pivuko problemos tai kam siaip sau gert smile.gif

Mes, kai pradejome gerti Lepicoli, irgi alergija sustiprejo. Buvau issigandusi, kad cia nuo jo, bet musu homeopate mane uztikrino, kad nuo jo alergija negali buti (kaip ir nuo kitu bakteriju), nebent juose yra ivairiu priedu - laktozes, kvapu, skoniu ir pan. Sake, kad greiciausiai as pati (maitinu) arba mazylis bus ka uzvalges.
As vis tiek nutraukiau, po keliu savaiciu vel pabandziau ir dabar dar geriame, tik jau be berimu.
Atsakyti
Labas rytas. Gal kam bus idomus mokslinis straipsniukas apie kontaktini alergini dermatita ir antibiotikus. Raso apie Neomycina ir Bacitracina. 4u.gif
http://www.medscape....warticle/735534
Atsakyti
Sveiki,

norejau pasiteirauti,gal kas nors yra gyde perioralini dermatita vaikui, mano 3 men. mergytei beria apilnk burna, prie akiu ir ant voku tokiais smulkiais raudonais spuogiukai, as kai gydytojai pasakau,kad paberta, tai ji man liepia nekreipti demesio i tokius paberimus,prie burnos tie paberimai tai dar galvociau,kad nuo ciulptuko, gal nuo seiliu ir pan. bet is kur paakiuose, ant voku?paskui pasiskaitinejau ir radau,kad tai galetu buti tokia rusis dermatito..
gal aks nors yra apie tai girdeje daugiau ir su tuo susidure?nezinau ar verta man kreipti demesio i tai, ar laukti kol savaime viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Mes ir turim seborejini arba atopini dermatita (konsultavomes pas dvi alergologes), kelias dieneles skaitineju foruma ir kazkur skaiciau apie kerdu alieju, kuris mazina niezuli? Ar teisngai supratau? Gal galetumete parasyti kur ji isigyti?Saltai spaustas, nerafinuotas tinka?

Mes naudojam kiaules taukus tai veidukui mum jis tinka ilgai islieka nesausas veidas tik va galvyte sunkai tepasi(mes ilgaplaukiai:) ) Bandziau keleta kremu bet kol kas niekas taip ilgai nedrekino.
Atsakyti
[quote=carramele,2011 02 16, 19:37]
Įdomu įdomu smile.gif Aš, atsimenu, siūdavau prie rankovių tokias ale pirštines, o čia jau gatavas produktas. Kiek bandėt - ar ten atitinka dydžiai nurodytus?

na mano mergyte didele ir nors jai 1,5 metuku tik , rubelius perku ant 3 m.ir cia tas pats,pirkau didesnius. smile.gif
Papildyta:
ar galima kinotakaros pleistrus mazam 1,5 metuku vaikui klijuot? kazkaip bijau kokios nors alergines reakcijos...
ar istikruju padeda jie?
Atsakyti
as naudojau kinokatra, kai dar metu nebuvo. Sunaudojom 3 pakuotes, tuo metu buvo trumpas pagerejimas, bet negaliu tvirtinti, kad nuo tu pleistru. Bet kokiu atveju del poros savaiciu pagerejimo isleisti 500...
Daugiau nebepirkau ju.
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2011 02 17, 13:44)
Sveiki,

norejau pasiteirauti,gal kas nors yra gyde perioralini dermatita vaikui, mano 3 men. mergytei beria apilnk burna, prie akiu ir ant voku tokiais smulkiais raudonais spuogiukai, as kai gydytojai pasakau,kad paberta, tai ji man liepia nekreipti demesio i tokius paberimus,prie burnos tie paberimai tai dar galvociau,kad nuo ciulptuko, gal nuo seiliu ir pan.  bet is kur paakiuose, ant voku?paskui pasiskaitinejau ir radau,kad tai galetu buti tokia rusis dermatito..
gal aks nors yra apie tai girdeje daugiau ir su tuo susidure?nezinau ar verta man kreipti demesio i tai, ar laukti kol savaime viskas susitvarkys 4u.gif

o kodel nusprendet kad butent perioralinis dermatitas?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 17, 22:45)
o kodel nusprendet kad butent perioralinis dermatitas?

kaip malonu,kad nors Jus atsiliepete, na gal as ir klystu, gal ir per anksti spresti,bet siaip pasiskaitinejau ir pritaikiau, paberia mano maziuke aplink burna prie nosies, gal ir per anksti tokiai mazai tokia diagnoze, gal nuo slapumo,ar nuo ciulptuko, bet paberimai yra ant voku, ir paakiuose?nezinau ar cia oda valosi? zandukai grazus ir kakta, jei tai kokia AD forma noretusi apsigydyti,kolkas geria tik misinuka, kai pradesim valgyti koses ir pan.jei prades berti,tai jau nebeaskirsiu kas ir nuo ko.
pirma vaika is karto isbere nuo pieno misinuko, teko su sojos misiniu uzaugti(nes su matinimu nesiseke, antra karta irgi),o po to bere nelabai ir zinau nuo ko, jam dabar 3,5 m. bet zandukai dar negrazus.

o del maziukes ieskau info,koks tai galetu buti paberimas ir ar verta i ji kreipti demesio, labai jis neplinta, viena diena daugiau kita maziau, ypac vakare prie lempos sviesos viskas matosi, bandau prisiminti tokie berimukai prasidejo nuo 2 men pab.gal kad geriam bakterijas, jau antibiotiku kursa sugerem, gal ir delto sureagavo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 17, 06:29)
Labas rytas. Gal kam bus idomus mokslinis straipsniukas apie kontaktini alergini dermatita ir antibiotikus. Raso apie Neomycina ir Bacitracina.  4u.gif
http://www.medscape....warticle/735534

Reikia prisijungimo, gal galit trumpai referuoti, angliskai neskaitau, bent esme, parasykit 4u.gif
Mano maziuko zandai negrazeja, tepu su alyvuogiu sviestu ir laukiu is akomos siuntinio su kitais aliejais ir sviestais, bet prisiskaiciau, kad vieni aliejai sausina, reikia ir hidrolato ir glicerino, tai va, dabar nezinau ir ka daryti Glicerino neuzsisakiau. Jeigu dar labiau issausins, nu tai virs visko bus.
Fedes, o kaip jus gydotes persalima, maniskis mazius jau kosineja sausai, prasidejo tirsta sloga siandien, duodu tik Monkasta kol kas, dar nematau reikalo kol kas Ventolina deti. Pabandziau painhaliuot Na CL su Prospan, bet pamania, gal tas Prospan irgi nelabai gerai.Kad neuzalergizuotu. Su kuo paskystinti gleives? Jei nakti uzeitu priepuolis, tai desiu Brontex ir Ventolina.
As noriu Biogaia, kas ten is Lazdynu gauna? Man butu labai gerai ir patogu?
Papildyta:
Ar cia sitas kremas, kur apie Aveeno rase? As jau nevilty, neatrandu, kas normaliai padrekintu, nepadeda kol kas naturalios priemones.

http://www.drugstore...-cream/qxp91208

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos.
Vis paskaitinėju pas jus. Sakykit gal žinot kokią homeopatę Šiauliuose, ar tokių čia nerasta g.gif O tie kiefo lašiukai, ką gero jie duoda, aišku durnai užklausiau, bet jau rankos kartais svyra nuo bėrimų. Mums maisto paletė nelabai ką ir rodė, daugumoj 0/1 klasę, tai kai vilniuj gulėjom vasarą, tai nustatė alerginį kontaktinį dermatitą, bet čia grynai iš palubinsko, nes iš pradžių galvojo psoriozė, bet odos mėginukas nieko nerodė. Nebuvo ir disbakteriozės. O beria panašiai, čia kur buvo paskutinės nuotraukos vaikiuko įkeltos, užpakaliukas, kojos, rankos, apie liemenį, ant žandų. bet jei ant vienos kojos yra, tai ant kitos irgi panašioj vietoj, taip sakyčiau simetriškai.
Atsakyti