Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(linutuks @ 2011 02 11, 14:25)
O gal galit atsakyti, kur lopo tyrima galima pasidaryti, nes musu alergologe sake, kad Kaune niekur nedaro.

Kaune nezinau g.gif

QUOTE(carramele @ 2011 02 11, 16:50)
Pasimaitinus ilgėliau Neocate'u, kūno oda dabar vėl visai nieko, bet vakar vakare nei iš šio, nei iš to išlindo smarkus šlapiavimas ant kelių sulenkimų. Ir veidas smarkiai pabaisėjo.

as ir itariu kad jum infekcija g.gif mes visa vasara ir rudeni buvom su slapiuojanciom zaizdom, su sidabro kompresais trumpam apmalsindavau. Kol galiausiai tokia infekcija islindo, jog visa kuniuka slapiuojanciom zaizdom nusejo doh.gif tada nusigydem antibijotikais tepamais ir viskas, po to jau nebeslapiuoja, sausos demeles, odos suragejimai.. Pasidarykit paseli, nes tikrai panasu kad kazkas uzpuole. O bakteriofago nebandei?
Atsakyti
Čia galima padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 02 11, 19:15)
user posted image

Cia kazkas prase foto parodyt g.gif Pilvas irgi panasiai atrodo... Na mum cia jau gereja, nors vel: nieko nekeiciau, nieko nenuemiau doh.gif Tyrimus vaziuosim darytis, kita savaite, nes dabar dickis sedi namie su ausu uzdegimu doh.gif

Radau, kad mereja prase anoj temoj cool.gif

dekoju uz foto 4u.gif musu odele tokia pat-nors verk verysad.gif jau atsibodo visi tie hormoniniai tepalai...... doh.gif
o kokius tyrimus galima pasidaryt, kad nustatyt nuo ko blush2.gif musu alergologe sako, kad jie tokio amziaus vaikams buna netikslus, ar tai tiesa?
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas susidure su perioraliniu dermatitu? Pas mus aplink lupytes oda pastoviai sudirgusi suskilinejus, matosi kad ten kazkokia infekcija yra, bet ant lupu nelabai ka uztepsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 12, 20:10)
Sveikutes. Gal kas susidure su perioraliniu dermatitu? Pas mus aplink lupytes oda pastoviai sudirgusi suskilinejus, matosi kad ten kazkokia infekcija yra, bet ant lupu nelabai ka uztepsi  g.gif

Nezinau kokia pas jus situacija. Mano dickiui buvo visos lupos tokiom kaip puslem, kaip tinimu nueje. Nors gydytojas diagnozavo pusleline, vaistininke patikino, kad tikrai ne pusleline ir dave antibiotinio tepalo. Greitai pagijom smile.gif

Man paciai ant smakro berimas buvo. Odos gydytoja irgi sake, kad perioralinis dermatitas. Padejo irgi tik antibiotinis tepalas. Pries tai buvau isbandziusi ne viena kremuka...

Gal ir jums kazkas tokio padetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2011 02 12, 21:06)
Nezinau kokia pas jus situacija. Mano dickiui buvo visos lupos tokiom kaip puslem, kaip tinimu nueje. Nors gydytojas diagnozavo pusleline, vaistininke patikino, kad tikrai ne pusleline ir dave antibiotinio tepalo. Greitai pagijom  smile.gif 

Man paciai ant smakro berimas buvo. Odos gydytoja irgi sake, kad perioralinis dermatitas. Padejo irgi tik antibiotinis tepalas. Pries tai buvau isbandziusi ne viena kremuka...

Gal ir jums kazkas tokio padetu?  g.gif

Na gyd mum kazkodel neisrase jokio antibo g.gif , o sake tik ichtiolu tepliot, bet jis labai jau sausina oda, pradeda labai stipriai skilinet. O koki jum israse antibiotika? Ar tepet ir ant lupu ar tik aplink?
Atsakyti
Labukas, norėjau paklausti, ar kas esate naudoję produktų FOREVER firmos, ką apie juos galite pasakyti, gal kas probiotiką esat naudoję, kokie atsiliepimai, galvoju gal pabandyti reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 13, 10:06)
Na gyd mum kazkodel neisrase jokio antibo  g.gif , o sake tik ichtiolu tepliot, bet jis labai jau sausina oda, pradeda labai stipriai skilinet. O koki jum israse antibiotika? Ar tepet ir ant lupu ar tik aplink?

Zinok, nebezinau koki. Nei man koki, nei vaikui doh.gif Vaikui tepiau ant lupu, nors net neisivaizduoju kas jam buvo doh.gif visos lupytes istyne, suskilineje...net kalbet negalejo doh.gif

Man buvo labiau ant smakro, tai lupu netepiau.

Gal jums ir taip praeis. Sunku ka ir pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 02 13, 14:20)
Labukas, norėjau paklausti, ar kas esate naudoję produktų FOREVER firmos, ką apie juos galite pasakyti, gal kas probiotiką esat naudoję, kokie atsiliepimai, galvoju gal pabandyti reiktų g.gif

As tai susiduriau su viena tos firmos platintoja, bobulka kuri atseit gydo AD. Tai labai drasiai mum zuvu tauku, muilo, valyklio kazkokio tos firmos kiso g.gif Bet kad kosmetika pas juos chemine tokia, nuo tu zuvu tauku net istynom, na bet be galvos biski buvau, kad leidau tokiai sarlatanei su ziedu burti doh.gif nu zodziu nezinau kaip firma pati, bet patirtis buvo ne is maloniuju.
Atsakyti
labukas mamytes.gal kam bus naudinga nuoroda http://www.scratchsl...co.uk/Shop.html
labai geras dalykas tos rankovytes,as be ju neapseiciau nekaip.
Atsakyti
sveikutes .o norejau paklaust ar kasnors veda savo vaikucius i darzeli kaip sekasi suderint maista? g.gif ar aukletojos bendradarbiauja ?nes mes is kauno o kaune yra tiktai klevelis ir tas randasi centre prie akropolio tai man kazkaip nesaugu ten atrodo smalkes dulkes ,ir galugale nuvezimas tai kada ta vaika kelt kad nuvest ir i darba nuvaziuot taigi tokie kamsciai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 02 15, 09:04)
sveikutes .o norejau paklaust ar kasnors veda savo vaikucius i darzeli kaip sekasi suderint maista? g.gif  ar aukletojos bendradarbiauja ?nes mes is kauno o kaune yra tiktai klevelis ir tas randasi centre prie akropolio tai man kazkaip nesaugu ten atrodo smalkes dulkes ,ir galugale nuvezimas tai kada ta vaika kelt kad nuvest ir i darba nuvaziuot taigi tokie kamsciai. blush2.gif

žinok reik eit įš konkretų darželį ir kalbėti su direktore/ium ir auklėtoja, nes kartais direktorė gali sakyt vienaip, o iš tiesų viskas priklauso nuo virtuvės darbuotojų ir auklėtojų, jos geriausiai žinos.

mes lankėm vieną darželį, jau prieš pradedant lankyti pašnekėjom su auklėtoja ir sakė jokių problemų, yra turėję ir alergiškų pienui - kiaušiniui ir nė lašo šitų produktų negalėjo būt maiste, tai net tam vaikučiui atskirai ruošė košęs, kotletukus ir kt. ir mums irgi viską paruošdavo atskirai, kur sudedamosios dalys netinka.

o dabartiniam (deja, bet kėlėm, kad arčiau namų būtų), tai nieko nederina. tik neduoda to ko negalima. ir iš pat pradžių kai kalbėjom su personalu matės, kad bus sunku. tai ir yr...
po kiek laiko apšalau, pasirodo ir tą ko negalima jau duoda, jis tik pats nevalgo, jau įpratęs... o auklėtojos, kai paklausiau, net nežino sudėties doh.gif
jau kitą kartą eisim pas gyd, prašysiu kad normalią pažymą išrašytų apie alergijas... Nors man atrodo jam jau sumažėjo jam reakcija, gal tik pora kartų įtariau užragavo, gan lengvai suviduriavo, bet vis tiek, kaip jei gali be mamos spręsti tokius dalykus hrrr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 15 vasario 2011 - 12:06