Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(Osport @ 2011 03 15, 22:43)
as tai baisiai nenoriu tu visu vaistu...  schmoll.gif  bet tai jei tai padetu isvengti tolimesnio ligos vystimosi tai super butu.. bet as tuo tikrai labai abejoju  blink.gif

o prie namų, ten kur į lauką einat yra beržų apskritai?
ar jum per odą reiškias?

nes mano mažajai nė velnio tie antihistam nepadėjo, turim astmą vis tiek. tiesa, aš ištisai nedaviau jai, tik susialergizavus stipriai, bet kažkaip giliai abejoju, kad nuolatinis slopinimas stiprintų organizmą...

Atsakyti
[quote=Dalia Dalia Dalia,2011 03 15, 22:17]
Idomu, kodel niekas is tu mamu, kurios vaziavo i Vokietija, nieko cia neparaso?
Gal nenorite viesintis? Parasykite man i AZ - as paskelbsiu jusu patirti anonimiskai.
as manau, kad daug kas noretu suzinoti.

man negaila.bet mes tik antra savaite kaip geriam.kolkas pablogejimo labai jau tokio didelio ner aisku vaikas pabertas raudonas kur ne kur,bet as tai jusu pasiskaicius buvau persigandus ir laukiau kazko labai ten ipatingo.bet iskesim tie siurkstumai ir raudonumai palyginus su tuo ko tikimes ir manau tikrai pasieksim.o kolkas manau kokias 5 savaites vaiksciosim raudonos ir siurkscios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 16, 00:05)
o prie namų, ten kur į lauką einat yra beržų apskritai?
ar jum per odą reiškias?

nes mano mažajai nė velnio tie antihistam nepadėjo, turim astmą vis tiek. tiesa, aš ištisai nedaviau jai, tik susialergizavus stipriai, bet kažkaip giliai abejoju, kad nuolatinis slopinimas stiprintų organizmą...

pas mus netoliese yra miskas... ten yra berzynai... ir kas man neduoda ramybes, kad praeita pavasari, kai dar net nerode berzui 4kl, mums buvo kaip ir uzkimimas, kosuliukas...Fedes ar jums taip buvo? kaip bijau pavasario, negaliu... kad nebutu siemet dar blogiau doh.gif
o mums reiskiasi per oda.. paraude zandukai... nors itariu ir moliuga, nes paragavom pora dieneliu, tai net nebezinau ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 15, 20:42)
Paskutini karta is Lenkojos vyras parveze, ten lyg ir nebuvo problemos nusipirkt  g.gif Tik perkant lasiukus nepamirskit gabenimo salygu uztikrinti smile.gif

O gal galite parašyti kokioje vaistinėje pirko? Kokiam mieste? Kažin Suvalkuose būtų?
Ir kokios laikymo sąlygos? Spėju šaltai reikia g.gif O jei 1-2 val pabūtų ne šaldytuve, gal nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 03 16, 19:03)
O gal galite parašyti kokioje vaistinėje pirko? Kokiam mieste? Kažin Suvalkuose būtų?
Ir kokios laikymo sąlygos? Spėju šaltai reikia  g.gif O jei 1-2 val pabūtų ne šaldytuve, gal nieko  g.gif

Pirko Warsuvoj, kurioj butent neprisimena. 2-8 laipsniai, nemanau, kad gerai jiem butu silciau, ar salciau, nes gali zuti tos gb.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 16, 21:14)
Biogaia - http://www.biogaia.com/
Pirko Warsuvoj, kurioj butent neprisimena. 2-8 laipsniai, nemanau, kad gerai jiem butu silciau, ar salciau, nes gali zuti tos gb.

Kiek suprantu pirkote šiuos probiotikus
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 03 16, 19:28)
Kiek suprantu pirkote šiuos probiotikus

taip lasiukus, bet yra ir tableciu jei kam tinka. Mum tiko pagal sudeti tik lasiukai, todel juos ir gerem. Maciau teigiama ju poveiki, skirtingai nuo kitu GB preparatu.
Atsakyti
Mes jau maudomes emulsijoje su benzalkonium chloridium Oilatum Plius (uzsakeme is UK, nes LT nera). Si emulsija yra su antiseptiku ir yra skirta pazeistai ir infekuotai odai. Musu mazyle buvo isbere spuogeliais su sasiukais, tai itare stafilokoka su grybeliu. Internete radau naudingos info siame psl., kuriame ir radau info apie Oilatum

http://www.itchykids.org.nz/Eczema.htm

Taip pat perskaiciau studijas apie chloruoto vandens teigiama poveiki atopinei odai (kaip bebutu keista). na i chlora kazkaip nesizyzom kisti 7 men kudikio, tai radom kita civilizuota alternatyva -Oilatum plius emulsija.

Pirmi ispudziai labai savotiski. Mazoji anksciau krykstydavo vandenyje- sunku buvo nulaikyti, o ikisus i ta tirpala nusciuva, net nebejuda ir neatrodo labai patenkinta. Kazkuriame uzsienietiskame forume perskaiciau, kad pojuciai yra savotiski, bet rezultatais zmones patenkinti. Ismaudziau vyra, kurio oda sveika, tai jis nieko nepajuto, tik pasidenge aliejaus sluoksniu. Matyt kiek griauzia pazeista oda.

Po 4 proceduru man atrodo, kad oda yra zymiai baltesne, o zaizdeles uzsitraukia. Po vonios tepu emu aliejuku.

I vonele kudikiui reikia pilti 1 ml, o as turiu 500 ml buteli. Jei kas nori paeksperimentuoti- mielai pasidalinsiu. 50 ml savikaina gavosi apie 15 lt. Mes Vilniuje. Rasykite i AZ

Atsakyti
Merginos , sakykit tai normalu, kad betepant avocado sviestu, oda nebebuna sausa, lyg ir normali atrodo, bet vietom labai paraudus g.gif kodel jinni nesvieseja, jei siaip neatrodo nei suskirdus, nei issausejus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 17, 09:26)
Merginos , sakykit tai normalu, kad betepant avocado sviestu, oda nebebuna sausa, lyg ir normali atrodo, bet vietom labai paraudus  g.gif  kodel jinni nesvieseja, jei siaip neatrodo nei suskirdus, nei issausejus  g.gif ?

na, mums raudonumas praėjo tik tada, kai nebegavo dukra alergizuojančių produktų.. gal per du mėnesius 'išsivaikščiojo'. Oda jau buvo nebesausa, švelni, bet raudona, taip kaip jūs ir rašot.
Atsakyti
QUOTE(mažoni @ 2011 03 17, 10:24)
na, mums raudonumas praėjo tik tada, kai nebegavo dukra alergizuojančių produktų.. gal per du mėnesius 'išsivaikščiojo'. Oda jau buvo nebesausa, švelni, bet raudona, taip kaip jūs ir rašot.

Viskas aisku, tuomet kantriai tepliosimes ir toliau, tikiuos nusvieses laikui began.
Atsakyti