idomu dėl tų testš, suneliui darėm, kai buvo pusantru metu, pagavom alergenus (santariškėse, su pluksna badė odą) tai per kelis mėn visiškai odytė pasitaisė, nors iki to lig apdegęs veidukas buvo
gal teisybės yra tame, kad netinka šis testas mažiems ligoniukams, gyd sako nuo tryjų metų amžiaus vaikams tinka
QUOTE(Fedes @ 2011 02 11, 15:14)
mes dabar persikų kauliukų aliejų turim-naudojam, bet iš esmės tinka ir kiti, jei dar plauni dažnai rankas nusiplauna, bet vieną dieną rimtai užsiėmus nuolatiniu drėkinimu (pas mus minkštas vanduo, tai aš tiesiog vandeniu susivilgau, kad oda būtų drėgna ir užsitepu aliejaus), kitą dieną jau matos rezultatas ir tikria mažiau niežti.
anksčiau naudojom sveistmedžio, bet paskui nežinau, man rodos jis mažiau efektyvus buvo.
aš tai visko įsibaiminus bijau jau pradėt tepti bet kuo, nes nuomonių n....ti išgirsti ką ir jau lauki
Pas Ugnė ta oda mišri ar kaip, vienas lopas sausas kitas drėgnas
labai padeda ėjimas į lauką, bet kai toks oras tai tik miegam ten, bet vaizdas labai keičiasi.
oi, na tikrai reikia laukti ir to "išaugs", aš pati grūdams alergiška buvau
valgau, maitindama MP viską tik cirusu žuvies, vištienos vengiu, nes prieš išberiant irgi viską valgiau, tai save kaltinu mažiausiai