Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

Laba diena,

nors taip nesinori, bet jungiuosi ir as i jusu buri... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Paskaiciau, kad naudojat gerasias bakterijas Biogia. O ju visose vaistinese buna pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 12, 11:36)
Kaunietes is kur pigiau perkat kokosu sviesta O gal internetiniam kokiam puslapi? g.gif  sviestmedzio sviestas mum ne itin tinka, tai noriu kokosu pabandyt  g.gif

Cia perku :0

http://www.sveikiproduktai.lt/contacts
Papildyta:
QUOTE(Rulete @ 2011 03 15, 14:43)
Tepu tuo avokadu sviestu....ziuresim ar pades  ax.gif

o kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(auksine brana @ 2011 03 14, 19:19)
Sveikos mamytes. Sita tema seku jua menuo, butent tiek laiko beria mano mazyli. Dabar jam keturi su puse menesio. maitinu pati. Sestadieni baigem gerti prednizolona ir dabar su kiekviena minute berimo vis daugeja. Noriu paklausti, ar tai reiskia, kad jis vis dar gauna alergena? Mat as jau menuo, mai tik pradejo berti, laikausi dietos, valgau vien koses, rugine duona, mesa su bulvemis. Ir dar, ar gali buti temperatura 37,3? Mazdaug tokia, plius minus kelios dalys laikosi visa menesi. Tikrai busiu dekinga, jei kas atsakys.

As is savo patirties galiu patrti, kad jei ilgai valgote tuos pacius produktus - jiems isialergizuojate.
Taigi, nieko is to ka valgot nebevalgykit, valgykit pvz.: mesa (tik ne kiauliena, jautiena, vistiena, o triusiena, aviena, antiena ir pan.)
koses - is kitu kruopu nei anksciau - soros, kynva, kukuruzai....
buviu siulyciau atsisakyti ilgam, nes gan daznai alergizuoja.
Tokios dietos laikykites savaite ar 2, tada vel keiskite visas kruopas, mesa i kita.
Ir taip kaitalioti nuolat.

As taip manau ir man tokia praktika pasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 15, 11:17)
merginos is kur uzsisakot Biogaja?nerandu niekur o gal Suwalkuose vaistinese yra?padekit rast.aciu 4u.gif

Paskutini karta is Lenkojos vyras parveze, ten lyg ir nebuvo problemos nusipirkt g.gif Tik perkant lasiukus nepamirskit gabenimo salygu uztikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 15, 19:42)
Paskutini karta is Lenkojos vyras parveze, ten lyg ir nebuvo problemos nusipirkt  g.gif Tik perkant lasiukus nepamirskit gabenimo salygu uztikrinti smile.gif

o kokios gabenimo salygos?saldytuvas?o kaip supratau ju yra ir tableciu tipo tai gal tabletes galima paimt ir sutrynt?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 15, 14:09)
Aš su naujo mišinio bandymo ataskaita;

Vakar į rytinę košę įpyliau 30 ml. Nutrilon mišinuko. Po pietų nebemiegojo, vakare pasidarė irzli, nežaidė, tik ant rankų. Ryte atsikėlė degančiais žandais. Persigandusi matavau temperatūrą - 37,1.
Dabar karštis kaip ir nuslūgo, bet pati vangi, irzli ir mieguista  doh.gif

Nutrilonas netinka tiems, kas geria Neocate  verysad.gif
Taip ir nesupratau ko rusiškuose forumuose jį taip giria  g.gif

nieko gero verysad.gif o neina pabandyt Neocate siųstis kažkaip iš pačio gamintojo? aš pernai žiūrinėjau, tai lyg iš Amerikos buvo galima pirkt, po kiek nebepamenu, bet kaina skyrėsi, pigiau buvo. Dar kažkaip ant pačios pakuotės rašo, kad lyg ir Anglijoj gamykla yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nr1: 15 kovo 2011 - 20:29
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 15, 19:42)
Paskutini karta is Lenkojos vyras parveze, ten lyg ir nebuvo problemos nusipirkt  g.gif Tik perkant lasiukus nepamirskit gabenimo salygu uztikrinti smile.gif

Kokios gabenimos salygos? Mano vyras ruosiasi i komadiruote, galvojau paprasyti, kad nupirktu, bet jei reikalingas saldytuvas- nieko nebus...
Atsakyti
Idomu, kodel niekas is tu mamu, kurios vaziavo i Vokietija, nieko cia neparaso?
Gal nenorite viesintis? Parasykite man i AZ - as paskelbsiu jusu patirti anonimiskai.
as manau, kad daug kas noretu suzinoti.

O mes vel nutraukem tu lasu vartojima, nes vel buvo pablogejimas. Kol gerem po ketvirti laselio per diena ir per 1,5 men vis didinom, situacija dar atrode nieko - tai geriau, tai blogiau. Bet kai nuo 1 lasiuko perejom prie 2, situacija vis blogejo. Po savaites visas kunas buvo siurkstus, skruostai ir ant ranku dideli isberti plemai, net naktimis pradejo blogai miegoti, kasytis...
Nustojom gerti lasiukus ir per 2 dienas situacija akivaizdziai pagerejo - oda tapo panasi i oda, o tie raudonumai ir zaizdeles traukiasi.
Ir antra karta sutapimas del pablogejimo tikrai yra sunkiai imanomas. bent as manau, kad tai yra del tu lasiuku.
Idomu, kaip klostosi kitiems?..
Atsakyti
QUOTE(Albufereta @ 2011 03 15, 16:47)
Cia perku :0

http://www.sveikiproduktai.lt/contacts
Papildyta:
o kur pirkai?

http://armasecreto.eu/
Atsakyti
sveikutes 4u.gif patarkit ka daryt... buvom siandien pas alergologe, tai sake, kadangi mes turim 4kl berzui, tai jau reik pradet gert antihistamininius, nes jau lazdynai pradeda zydejima.. pvz zyrtec ar aerus... tai net nezinau ar tikrai reik? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 15, 21:55)
sveikutes 4u.gif patarkit ka daryt... buvom siandien pas alergologe, tai sake, kadangi mes turim 4kl berzui, tai jau reik pradet gert antihistamininius, nes jau lazdynai pradeda zydejima.. pvz zyrtec ar aerus... tai net nezinau ar tikrai reik? doh.gif

na, aš net nežinau,m čia priklauso nuo alergijos stiprumo ir požiūrio į profilaktinį vaistų gėrimą...

mes kažką ankstyvo iš lapuočių irgi turim, vyresnėlis, jam berdavo žandus kievkeinasi metais su primąja saulute, šiais metais su vienu paraudusiu nenormaliai vaikšto, tai įtariu gal bus tas pats, tik kitoj formoj. kažkaip, kai nematau jokių kitų blogų poveikių, tai nešeriu tos chemijos... mums kai per odą, tai beje padeda kremas į lauką, tai mažiau tuomet kontaktuoja su žiedadulkėm ir mažiau reaguoja. ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 15, 23:37)
na, aš net nežinau,m čia priklauso nuo alergijos stiprumo ir požiūrio į profilaktinį vaistų gėrimą...

mes kažką ankstyvo iš lapuočių irgi turim, vyresnėlis, jam berdavo žandus kievkeinasi metais su primąja saulute, šiais metais su vienu paraudusiu nenormaliai vaikšto, tai įtariu gal bus tas pats, tik kitoj formoj. kažkaip, kai nematau jokių kitų blogų poveikių, tai nešeriu tos chemijos... mums kai per odą, tai beje padeda kremas į lauką, tai mažiau tuomet kontaktuoja su žiedadulkėm ir mažiau reaguoja. ir tiek...

as tai baisiai nenoriu tu visu vaistu... schmoll.gif bet tai jei tai padetu isvengti tolimesnio ligos vystimosi tai super butu.. bet as tuo tikrai labai abejoju blink.gif
Atsakyti