QUOTE(Albufereta @ 2011 03 10, 14:26)
O is kur tas Biogaia perkate? Ar Rusijoje, Baltarusisjoje ju buna?
Uzjauciu, man 1 vaiko alergisko per akis
o jus 3 isauginot, pagarba
Kiek cia riek tos kantrybes, stiprybes tureti neisivaizduoju
Biogaia, yra Rusijoj, Ukrainoj, Lenkijoj, Uk, net Vietmane
del Baltarusijos nezinau, nes si salis nenurodyta ju pls.
Papildyta:
QUOTE(linutuks @ 2011 03 10, 11:33)
pati Coral kalci Yourlife
as atsisakyciau jusu vietoj papildu visu, nieks is alergologu net nerekomendavo. Is karto pasake, kad ju negalima.
Papildyta:
QUOTE(Rulete @ 2011 03 10, 15:50)
Tokia jau as esu, maziausias berimas vaikui man kelia panika, o dar pasakojimai, kad vaikai Tampa istisomis slapiuojanciomis zaizdomis , tai negaliu nakti uzmigt ir vis ziuriu ar nesiplecia
va dabar persikele ant pilvo musu alergija, is pradziu ant krutines, tada ant sprando, o dabar ant pilvo
Reiktu ir man pakeist ciuzini...dar brolio paveldetas, kelis kart apsiusiotas, maza ka...gal kokiu bakteriju jame prisiveise
jau visko bijau
Man is jusu pasakymu atrodo, kad jus begat nuo problemos
atsiprasau, gal esu ir neteisi
Ar taip ir vaikui pasiteisinsit, jei klaus, kodel mano oda tokia mamyte? Atsakysit bijojau raudonu demeliu todel dabar visa gyvenima liks tau tos demes?
O del tepimo, tai jus TEPIMU vaiko neapsaugosit nuo slapiuojanciu zaizdu, nie vieno neapsaugojo ir napsaugos.
Jei nenorit nueiminet maisto produktu, tai nors aplinka sutvarkykit, pakeiskit sena ciuzini i nauja porolonini, mamos cia ir uzdengia juos spec uzvalkalais. Pakeiskite skalbikli, skalbkite VIsus drabuzius, pataline kokiu neutraliu sklabikliu, ismeskite buitine chemija, indu ploviklius, sutvarkykite kambarius, ismeskite viska kas kaupia dulkes. Palaikykite optimalia dregme, geles, naminiai gyvunai, kvepalai, oro gaivikliai, tai irgi nelabai tinka alergiukui.
O ir ta pati maista riek gi rinktis kad butu be E, be priedu, kuo naturalesnis, mesa geriau jau kokia is kaimo ar ekologiska.
Aisku ci adaug, bet kuo daugiau pasistngsit dabar tu omaziau reiks gailetis, paskui.
Papildyta:
QUOTE(vrb @ 2011 03 09, 23:49)
Gal kas tiksliai pasakysit, koks geriau iš AVeeno, kad drėkintų odytę? Dabar tepam su Bioderma, bet ji juk ir netokia jau ir nekalta.
http://www.drugstore...fromsrch=aveeno
sitas superinis drekiklis
Papildyta:
QUOTE(marlene @ 2011 03 10, 11:27)
kalcio papildo (Coral Calcium, Yourlife),
Taip pat vakar pirma karta tepiau excipial lipolotion. Paziurejau i sudeti - yra pieno rugstis.. idomu ji negali alergizuot?i... Nors butent siuo losjonu tepti liepe ta pati gydytoja, nustaciusi alergijas
negerkit menesi kalcio paziuresit ar pasitaisys situacija, manizke tai bere nuo gryno koralu kalcio, o ten jauciu ir priedu priedata i Yourlife.
Priatriu kitom mamom, dabdykit kita kremuka jei sitaskelia itarimu, pasirinkimas platus o kas tinka tik individualiai galima parinkti