Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(jumbonis @ 2011 03 10, 12:38)
na dabar galit pasiskaityt mano istorija.DURNA buvau klausiau gyditoju tepiau hormoniniu ,

Tai ir aš jungiu jau prie tų durnų, klausiau gydytojų, dabar jau nebeklausau....
Atsakyti
del hormonu susiejimo su padidejusiu plaukuotumu ir oranizmo hormonu issibalansavimo pritariu 100 proc., dar zinau kad jie labai nubalina oda. Bent jau man, kadangi turejau maza AD, tose vietose, kur daugiau buvo tepta (sulenkimai ranku, t.p. pirstai keli), neima saule, t.y. visa ruda, o tos vietos lieka baltos... doh.gif taip kad su hormonais tikrai laaabai atsargiai reik, ypac ant veiduko... nono.gif
Atsakyti
Labas vakaras, as cia naujoke,tad turiu klausimeli, tikiuos pagelbesit.Pasidarem misru IgE tyrima, ir viska parode 1klases, tik banana 2.Tai cia reiskia kad tas 1klases yra jau alergija?Nes pas maniski vos kelios demeles ant kakliuko,daugiau nieko.Galvojau, kad nuo kazkurio produkto, bet kai siandien pamaciau tyrimo atsakymus apakau doh.gif Iseina,kad jis viskas alergiskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albufereta @ 2011 03 10, 14:26)
O is kur tas Biogaia perkate? Ar Rusijoje, Baltarusisjoje ju buna?

Uzjauciu, man 1 vaiko alergisko per akis smile.gif o jus 3 isauginot, pagarba 4u.gif Kiek cia riek tos kantrybes, stiprybes tureti neisivaizduoju ax.gif
Biogaia, yra Rusijoj, Ukrainoj, Lenkijoj, Uk, net Vietmane smile.gif del Baltarusijos nezinau, nes si salis nenurodyta ju pls.
Papildyta:
QUOTE(linutuks @ 2011 03 10, 11:33)
pati Coral kalci Yourlife

as atsisakyciau jusu vietoj papildu visu, nieks is alergologu net nerekomendavo. Is karto pasake, kad ju negalima.
Papildyta:
QUOTE(Rulete @ 2011 03 10, 15:50)
Tokia jau as esu, maziausias berimas vaikui man kelia panika, o dar pasakojimai, kad vaikai Tampa istisomis slapiuojanciomis zaizdomis , tai negaliu nakti uzmigt ir vis ziuriu ar nesiplecia  doh.gif  va dabar persikele ant pilvo musu alergija, is pradziu ant krutines, tada ant sprando, o dabar ant pilvo  verysad.gif 
Reiktu ir man pakeist ciuzini...dar brolio paveldetas, kelis kart apsiusiotas, maza ka...gal kokiu bakteriju jame prisiveise  blink.gif  jau visko bijau  schmoll.gif

Man is jusu pasakymu atrodo, kad jus begat nuo problemos smile.gif atsiprasau, gal esu ir neteisi 4u.gif

Ar taip ir vaikui pasiteisinsit, jei klaus, kodel mano oda tokia mamyte? Atsakysit bijojau raudonu demeliu todel dabar visa gyvenima liks tau tos demes?
O del tepimo, tai jus TEPIMU vaiko neapsaugosit nuo slapiuojanciu zaizdu, nie vieno neapsaugojo ir napsaugos.

Jei nenorit nueiminet maisto produktu, tai nors aplinka sutvarkykit, pakeiskit sena ciuzini i nauja porolonini, mamos cia ir uzdengia juos spec uzvalkalais. Pakeiskite skalbikli, skalbkite VIsus drabuzius, pataline kokiu neutraliu sklabikliu, ismeskite buitine chemija, indu ploviklius, sutvarkykite kambarius, ismeskite viska kas kaupia dulkes. Palaikykite optimalia dregme, geles, naminiai gyvunai, kvepalai, oro gaivikliai, tai irgi nelabai tinka alergiukui.
O ir ta pati maista riek gi rinktis kad butu be E, be priedu, kuo naturalesnis, mesa geriau jau kokia is kaimo ar ekologiska.
Aisku ci adaug, bet kuo daugiau pasistngsit dabar tu omaziau reiks gailetis, paskui.
Papildyta:
QUOTE(vrb @ 2011 03 09, 23:49)

Gal kas tiksliai pasakysit, koks geriau iš AVeeno, kad drėkintų odytę? Dabar tepam su Bioderma, bet ji juk ir netokia jau ir nekalta.

http://www.drugstore...fromsrch=aveeno
sitas superinis drekiklis
Papildyta:
QUOTE(marlene @ 2011 03 10, 11:27)
kalcio papildo (Coral Calcium, Yourlife),
Taip pat vakar pirma karta tepiau excipial lipolotion. Paziurejau i sudeti - yra pieno rugstis.. idomu ji negali alergizuot?i... Nors butent siuo losjonu tepti liepe ta pati gydytoja, nustaciusi alergijas  unsure.gif

negerkit menesi kalcio paziuresit ar pasitaisys situacija, manizke tai bere nuo gryno koralu kalcio, o ten jauciu ir priedu priedata i Yourlife.

Priatriu kitom mamom, dabdykit kita kremuka jei sitaskelia itarimu, pasirinkimas platus o kas tinka tik individualiai galima parinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 08, 21:23)
Kalipėdoje pora gydytojų užtikrino, kad šansų gauti kompensavimą nėra  doh.gif  verysad.gif
MB pasėdėjo rusiškuose forumuose ir šiuo klausimu pasikaustė 100 proc.
Neocate Rusijoje kainuoja apie 60 lt. tik jis vadinasi kitaip  thumbup.gif
Parsivežėm 2 bonkutes. Kitą savaitę pabandysiu ant mažosios  mirksiukas.gif (dabar morką bandom ph34r.gif)
Jei įdomu išsamiau per až

o kaip vadinasi neocate rusijoje?

QUOTE(Osport @ 2011 03 10, 18:26)
va kokia info pasidalinsiu... gal ka sudomins

Balandžio 2 d. (šeštadienį)12 val.
VU Vaikų ligoninės Didžiojoje auditorijoje (Santariškių g. 7)

vyks „Alerginėmis ir kvėpavimo organų ligomis sergančių vaikų“ labdaros ir paramos fondo organizuojamas renginys „Vaikų atopinis dermatitas“, į kurį kviečiame tėvelius, auginančius vaikus, sergančius atopiniu dermatitu.

Tėveliai išklausys pranešimus apie atopinio dermatito priežastis, ligos eigą, susipažins, kaip prižiūrėti ir gydyti sergančių vaikų odą. Taip pat išgirs naudingų patarimų dietinės mitybos ruošos klausimais.

Po pranešimų tėveliai galės užduoti jiems rūpimus klausimus renginyje dalyvaujančioms Vilniaus universiteto vaikų ligoninės Vaikų pulmonologijos ir alergologijos centro gydytojoms alergologėms doc.Odilijai Rudzevičienei ir gyd. Vilmai Marčiukaitienei.

Gal kas gydotes pas sias gydytojas? Arba gal gulejote Santariskese? Mes dydomes Antakalny, bet ju gydymo schemos iki skausmo pazystamos- norisi kito poziurio.
Atsakyti
sveiki,tik vakar prisiregitravau dar nlb moku cia 4u.gif na ir mes prisijungsime sergame atopiniu dermatitu jau metus ir 3 men...labai sunki forma.skaiciau ka kalbat apie neocate...mes ji valgom tai pat na kaip musu forma sunki gavom kompensacija ir po metuku....norejau paklausti kiek primokate uz neocate?
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 03 11, 10:10)
sveiki,tik vakar prisiregitravau dar nlb moku cia 4u.gif na ir mes prisijungsime sergame atopiniu dermatitu jau metus ir 3 men...labai sunki forma.skaiciau ka kalbat apie neocate...mes ji valgom tai pat na kaip musu forma sunki gavom kompensacija ir po metuku....norejau paklausti kiek primokate uz neocate?

Na su berimais sunkiai kovojame.....labiausiai yra pazeistas veidukas(slapiuoja)
gal galite patarti veidukuj ka tepti kai zaizdos daug visko bandem.........daugiau kaip puse metu buvo neuzgijusios zaizdos ant koju ir ranku ko nebandem ko nedarem niekas net nepadedavo vede i nevilty...atsigulem i antakalnio ligonine skyre bioprono sviesa sviesti.uzteko 3 kartu i diena vienas kartas.po savaites uzsitrauke ir dingo..
Atsakyti
Sveikos,

Va sedziu ir galvoju...cia su tuo AD gaunas kova su vejo malunais....ar yra bent viena mama Siam forume, kuriai pavyko visiskai isgydyti AD ir kaip tai padare? g.gif

Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2011 03 11, 09:41)
nku ko nebandem ko nedarem niekas net nepadedavo vede i nevilty...

Va del to ir as ieskau to stebuklingo recepto, ir ieskau tos stebuklingos mamos, kuriai pavyko ant tiek pazaboti ta AD, kad Jo isvis nesimatytu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2011 03 11, 09:10)
sergame atopiniu dermatitu jau metus ir 3 men...labai sunki forma...

Ir jokiais budais per tiek laiko nepavyko sumazint AD iki minimumo? unsure.gif
Papildyta:
O gal galite kas nors rekomenduoti gera hemoopate kaune? Noreciau parodyt maziuka....

Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 10, 22:54)

Man is jusu pasakymu atrodo, kad jus begat nuo problemos smile.gif atsiprasau, gal esu ir neteisi  4u.gif

Ar taip ir vaikui pasiteisinsit, jei klaus, kodel mano oda tokia mamyte? Atsakysit bijojau raudonu demeliu todel dabar visa gyvenima liks tau tos demes?
O del tepimo, tai jus  TEPIMU vaiko neapsaugosit nuo slapiuojanciu zaizdu, nie vieno neapsaugojo ir napsaugos.

Jei nenorit nueiminet maisto produktu, tai nors aplinka sutvarkykit, pakeiskit sena ciuzini i nauja porolonini, mamos cia ir uzdengia juos spec uzvalkalais. Pakeiskite skalbikli, skalbkite VIsus drabuzius, pataline kokiu neutraliu sklabikliu, ismeskite buitine chemija, indu ploviklius, sutvarkykite kambarius, ismeskite viska kas kaupia dulkes. Palaikykite optimalia dregme, geles, naminiai gyvunai, kvepalai, oro gaivikliai, tai irgi  nelabai tinka alergiukui.
O ir ta pati maista riek gi rinktis kad butu be E, be priedu, kuo naturalesnis, mesa geriau jau kokia is kaimo ar ekologiska.
Aisku ci adaug, bet kuo daugiau pasistngsit dabar tu omaziau reiks gailetis, paskui.

Gal ir begu...nesinori susitaikyt su tokia diagnoze...
Teisntis tikiuosi neprireiks....
Del slapiuojanciu zaizdu, tai man rodos jos ir issivysto is tu ryskiu raudonu demiu...uztat ir stengiuosi, kuo greiciau jas gydyti....
Maisto produktus as nuimu, bet ne visus...tiesiog begalo gaila vaiko tiesiancio rankyciu I tai ka valgo brolis...tai ir duodu kasniuka....zinau, kad negerai darau...
Aplinka po truputi bandysim sutvarkyt...bet tai ir finansiskai nera taip paprasta...kad op ir viska pakeiti...bet po truputi bandysim....tikiuos pavyks...

Atsakyti
Lilosun, norejau paklausti, o kai jus valget ta daktarina, nebuvo jums pablogejimo, na taip isbere stipriai siaubas, ar cia visas brudas lipa lauk, ar kas, nes nieko naujo negavo, nesuprantu.....o gal tam vaistui alergija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 03 11, 14:08)
Lilosun, norejau paklausti, o kai jus valget ta daktarina, nebuvo jums pablogejimo, na taip isbere stipriai siaubas, ar cia visas brudas lipa lauk, ar kas, nes nieko naujo negavo, nesuprantu.....o gal tam vaistui alergija? g.gif

Na lyg ir nebuvo kazkokio ryskaus pablogejimo g.gif bet mes tada buvo istysai prastai atrodantys, tai galejau ir nepastebeti. O iskarto pavartojus pabere?
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 03 11, 14:08)
ar cia visas brudas lipa lauk, ar kas, nes nieko naujo negavo, nesuprantu.....

Man daznai sitas klausimas kyla...viena diena nei is sio, nei is to isberia...kita jau apmazeja ir taip begalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 11, 15:11)
Na lyg ir nebuvo kazkokio ryskaus  pablogejimo  g.gif  bet mes tada buvo istysai prastai atrodantys, tai galejau ir nepastebeti. O iskarto pavartojus pabere?

is pradziu trupuciuka labai nezymiai, o per vakar tai labai stipriai pablogejo, o geriam trecia diena jau, na gal cia tik taip sutapimas, gal dar dantukai pradejo lysti, bet kazkaip pagalvojau apie ji, nezinau, na siryt, atrode blankesni berimai, stebesiu toliau...
ups prisiminiau, vakar ryte daviau speltos manu kruopu kosyte, gal nuo jos, nors seniau nemaciau, kad reaguotu g.gif bet seniai bebuvau davus.... g.gif kaip pavargau nuo galvojimo nuo ko gali pabloget, negaliu........
Atsakyti