Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(nraminta @ 2011 03 08, 20:19)
o mums nuo alergijos labai padejo elidel kremas. thumbup.gif

pirmą kart, kai aš patepiau irgi galvojau, kad stebuklingas vaistas, tačiau įsiskaičiau, kokie gali būti šalutiniai poveikiai, praėjo noras tepti juo vaiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 16:42)
Visu pirma alergenu antikuniai organizme islieka iki 8 men. Visu antra jie turi savybe kauptis, tai kad valget iki siol nereiskia kad veliau irgi galesit valgyt, gal tiesiog tiek visko netinkamo privalge kad jau persipilde organizmas ir nebepajegus su tuo kovoti. Aisku galite ir toliau i tai pro pirstus ziuret, tik kas is to gausis neaisku. Pasitikrinkit del auskinio stafilokoka, gal ji pasigavote.
Hormonai ne nekaltas kremukas, kuris gelbsti nuo AD. Kodel manot daugelis mamu su siaubingais AD savo vaiku netepa hormonais? Hormonai patenka i kraujotaka, o tokiem maziukams ir mazos dozes isbalansuoja visa organizma, isplonina odyte.
Taip pat turekite omeny, kad kaupiantis alergenams organizme, galimas ir anafilaktinis sokas, o cia jau ne juokai.
Na bet jum spresti aisku, sekmes
Papildyta:

LilaSun, o darai, kai vaiko oda "dega". Be hormonu tada niekaip...

Padarykit odos paseli, man panasu i koki grybeli  g.gif Tiksliau gal dermatologas pasakys.
Papildyta:

As irgi skaiciau straipsni apie chloro nauda, tik kazkaip nesiryzau bandyti. Siapi nedidelem dozem gal ir dezinfekcija gera padarytu jei yra odoje AS ar grybelis.

Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 19:57)
Reik per tarpininke siustis, tada bonkute apie 50-60 Lt kainuoja su siuntimu

Gal parekomenduokite kokia tarpinke. Kaip vyksta uzsakymas? Ar per tarpininke pigiau gaunasi, nes ji surenka daugiau uzsakymu?
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 08, 20:19)
o mums nuo alergijos labai padejo elidel kremas. thumbup.gif

QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 20:25)
Nesamone, kaip nuo alergijos gali gydyt bet koks kremas?? Jik cia vidine problema, o ne isorine.
jis  tik slopina simptomus, turi savo salutinius poveikius, o naudojamas sunkiais atvejais ir retkarciais, nes cia ne kremas o vaistas

Šiaip jau Elidel yra vietiškai veikiantis antialerginis nehormoninis VAISTAS, bent jau man taip alergologė aiškino ir gydymo plane nurodė, būtent juo ir siūlė tepti veiduką, esant reikalui 2-4 savaites 2x per dieną, bet nei pirkau jo, nei tepiau, kažkaip man priimtiniau kiti metodai..

Beje, dar klausimas, tai kaip ir pagal kokius kriterijus skirstomas tas ligos stiprumas?
Atsakyti
QUOTE(Albufereta @ 2011 03 08, 19:44)

As uzsakinejau per sita perkam.jav@gmail.com
Pigiau nei ten drugstore pats paskaiciuoja, be to nebus muitu daznaiusiai.

Patikekit musu AD buvo labai stiprus su stipriausia alergija. Isivertem beveik be hormonu, ir visad kai ligoninei pritepdavo grize patrigubedavo viskas, ir uztrukdavo kol vel susitvarkydavom. Tai kam tada tie hormonai, kad mama issimiegotu nakti? Nemiegojom naktim 2,5 metu ir nieko isgyvenom.

o del konkretaus darymo, tai temelese laaabai daug mamos dalinasi patritimi kas joms is naturaliu ar bent maziau kenksmingu budu padedavo apraminti odyte. Aisku daug paprasciau tevams prikinsti antihistamininiu , uztepti hormonu ir miegoti, bet deja tai tik laikinas atokvepis.
Papildyta:
QUOTE(jadziukas @ 2011 03 08, 19:47)
Šiaip jau Elidel yra vietiškai veikiantis antialerginis nehormoninis VAISTAS, bent jau man taip alergologė aiškino ir gydymo plane nurodė, būtent juo ir siūlė tepti veiduką, esant reikalui 2-4 savaites 2x per dieną, bet nei pirkau jo, nei tepiau, kažkaip man priimtiniau kiti metodai..

Beje, dar klausimas, tai kaip ir pagal kokius kriterijus skirstomas tas ligos stiprumas?

Nehormoninis taip, bet jis gali sukelti vezi, vienas is tokiu nedideliu trukumu.

Ligos sunkuma dazniausiai nurodo SCORAD, i ji iejana ir kiek kuno yra isberta, niezulys, man atrodo ir IgE jei irgi vertina. Ziuri kokiem produktams alergiskas, kuo daugiau produktu negali valgyt, kuo didesnes klases, tuo sunkiau manau.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 18:57)
Reik per tarpininke siustis, tada bonkute apie 50-60 Lt kainuoja su siuntimu

Tai per tarpininke ir siunciu g.gif http://international...fromsrch=Aveeno

QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 19:54)
Pigiau nei ten drugstore pats paskaiciuoja, be to nebus muitu daznaiusiai.

Nu jau si karta imsim brangiai...kitu kartu reiks pasinaudot tavo tarpininku 4u.gif , bet kodel toks kainu skirtumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 08, 19:58)
Tai per tarpininke ir siunciu  g.gif http://international...fromsrch=Aveeno
Nu jau si karta imsim brangiai...kitu kartu reiks pasinaudot tavo tarpininku  4u.gif , bet kodel toks kainu skirtumas  blink.gif

maniske ima sau 10 proc. nuo uzsakymo sumos, 1 kg siuntimo is JAv 14,99 $, 2 kg 25 $, tai paskaiciuokit kaip ten jum gaunasi
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 20:01)
maniske ima sau 10 proc. nuo uzsakymo sumos, 1 kg siuntimo is JAv 14,99 $, 2 kg 25 $, tai paskaiciuokit kaip ten jum gaunasi

As tik zinau, kad siunciant is jav reik daugint mazdaug is 4 ir gauni galutine suma.
Atsakyti
Dabar galvoju, kita savaite reik pasidaryt tyrima del kirmeliu ir auksinio stafilokoko, o mazu rimtai mum kuris nors is situ variantu g.gif dar sakot geruju bakteriju nepamaisys pagert g.gif kas dar gali itakot be maisto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 03 08, 14:05)
Sanrita, o kaip jums su Neocate kompensavimu? Nepavyko gaut?

Kalipėdoje pora gydytojų užtikrino, kad šansų gauti kompensavimą nėra doh.gif verysad.gif
MB pasėdėjo rusiškuose forumuose ir šiuo klausimu pasikaustė 100 proc.
Neocate Rusijoje kainuoja apie 60 lt. tik jis vadinasi kitaip thumbup.gif
Parsivežėm 2 bonkutes. Kitą savaitę pabandysiu ant mažosios mirksiukas.gif (dabar morką bandom ph34r.gif)
Jei įdomu išsamiau per až
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2011 03 08, 15:34)
Sveikos, radau sia tema, ateinu su klausimu...

Vaikui beveik 5 menesiai. Ant kaktos atsirado du nemazi plemai, kurie siurkstus, rausvi, kartais papleiskanoja. Simetriskai -vienoj pusej ir kitoje. Daugiau nieko ant kuno niekur nera. Panasu, kad neniezti, nesikaso, naktim miega. Bandau ieskot priezasti... maitinau nuo gimimo MP+misinys. Pries dvi savaites visai nutraukiau MP, demes tokios pat. Pries 4 dienas pakeiciau misinuka i hydrolizuota (Aptamil HA), kol kas taip pat nieko...Ar jus is patyrimo galit man pasakyt, kad tai AD pradzia?  g.gif ar tiesiog kontaktinis kazkoks? ( skalbiam neutral, bandysiu pakeist)

Stai toji viena deme, tokia pat kitoj kaktos puseje. Gal nelabai gerai matosi, buna labiau parausta... ACIU labai uz atsakymus 4u.gif

Man panašu į AD pradžią. Sunku pasakyt, kaip rutuliosis toliau. Galbūt pradėjus primaitinimą gavus netinkamų produktų išplis ir pradės niežtėti. O galbūt jei nealerginis dermatitas, atėjus šiltiems orams praeis savaime.

QUOTE(jadziukas @ 2011 03 08, 17:40)
Labas vakaras, mamytės. Aš kiek ne į temą, tai jei kam užklius, nepykit, tiesiog darželių temose nerandu informacios. Mano merginai taip pat AD, esam užsirašę į daržą netoli namų, ten, manau, pateksim, bet man baisu, kad kai duos jai pieniškų makaronų, grikių, kiaušinių, kokio kisiėliaus, ir taip toliau, ir panašiai, tai kas iš to mano vaiko liks.. unsure.gif  Noriu nors užrašyti į darželį alergiškiems vaikams, gal kuri esat užrašius, ar lanko jau vaikiukas? Ar reikia kažkokio dokumento, nurodančio ligą, vykstant į darželį?Žinau, kad pasiskambinus gaučiau informaciją, bet galvoju, gal savo kvailais klausimais visažines mamytes užversiu.. blush2.gif  Jei kuri atsakytumėt, labai labai dėkinga būčiau 4u.gif

Mes užrašę į Klevelį. Jis skirtas alergiškiems vaikams, yra šalia Akropolio. Reikėjo pažymos iš pediatro, kad vaikas alergiškas, gyvenamosios vietos deklaracijos, prašymo ir gimimo liudijimo kopijos.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 19:54)

Per kiek laiko jūs iš jos gaunat prekes? Mes užsakėm gruodžio 30d, vasario 13d. buvo Lietuvoj, o likusį laiką keliavo nuo Vilniaus iki Kauno doh.gif Tik šiandien gavom iš pašto lapuką, kad jau yra.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 03 08, 20:43)
Per kiek laiko jūs iš jos gaunat prekes? Mes užsakėm gruodžio 30d, vasario 13d. buvo Lietuvoj, o likusį laiką keliavo nuo Vilniaus iki Kauno  doh.gif Tik šiandien gavom iš pašto lapuką, kad jau yra.

KAzkur 4 savaites keliauja iki Lt, veliau mes patys pasiemam Vln.
Atsakyti
Atkalbejo anyta nuo tyrimu, ji dirba infekcinem, tai sake auksinis stalifokokas tikrai nebus, nes budingi puliniai berimai, o kirmeles irgi nebus, nes dick is tikrai kasytusi, o jei dickis neturi, tai ir mazius netures...

Bet va sake, vyras paauglystej buvo alergiskas sokoladui ir vandeniui...matyt paveldeta bus....tai ka, toliau zaidziam su maisto produktais...

O klausykit tie raudoni zandai visada buna nuo alergijos? O kaip jei vaikas susyla??? Arba po miego? Tarkim dabar saldziai miega isteptas oilatum kremuku ir zandai raudoni g.gif vakarienei prikirto bananu....
Atsakyti