QUOTE(pumpica @ 2011 03 08, 15:34)
Sveikos, radau sia tema, ateinu su klausimu...
Vaikui beveik 5 menesiai. Ant kaktos atsirado du nemazi plemai, kurie siurkstus, rausvi, kartais papleiskanoja. Simetriskai -vienoj pusej ir kitoje. Daugiau nieko ant kuno niekur nera. Panasu, kad neniezti, nesikaso, naktim miega. Bandau ieskot priezasti... maitinau nuo gimimo MP+misinys. Pries dvi savaites visai nutraukiau MP, demes tokios pat. Pries 4 dienas pakeiciau misinuka i hydrolizuota (Aptamil HA), kol kas taip pat nieko...Ar jus is patyrimo galit man pasakyt, kad tai AD pradzia?
ar tiesiog kontaktinis kazkoks? ( skalbiam neutral, bandysiu pakeist)
Stai toji viena deme, tokia pat kitoj kaktos puseje. Gal nelabai gerai matosi, buna labiau parausta... ACIU labai uz atsakymus
Man panašu į AD pradžią. Sunku pasakyt, kaip rutuliosis toliau. Galbūt pradėjus primaitinimą gavus netinkamų produktų išplis ir pradės niežtėti. O galbūt jei nealerginis dermatitas, atėjus šiltiems orams praeis savaime.
QUOTE(jadziukas @ 2011 03 08, 17:40)
Labas vakaras, mamytės. Aš kiek ne į temą, tai jei kam užklius, nepykit, tiesiog darželių temose nerandu informacios. Mano merginai taip pat AD, esam užsirašę į daržą netoli namų, ten, manau, pateksim, bet man baisu, kad kai duos jai pieniškų makaronų, grikių, kiaušinių, kokio kisiėliaus, ir taip toliau, ir panašiai, tai kas iš to mano vaiko liks..
Noriu nors užrašyti į darželį alergiškiems vaikams, gal kuri esat užrašius, ar lanko jau vaikiukas? Ar reikia kažkokio dokumento, nurodančio ligą, vykstant į darželį?Žinau, kad pasiskambinus gaučiau informaciją, bet galvoju, gal savo kvailais klausimais visažines mamytes užversiu..
Jei kuri atsakytumėt, labai labai dėkinga būčiau
Mes užrašę į Klevelį. Jis skirtas alergiškiems vaikams, yra šalia Akropolio. Reikėjo pažymos iš pediatro, kad vaikas alergiškas, gyvenamosios vietos deklaracijos, prašymo ir gimimo liudijimo kopijos.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 08, 19:54)
As uzsakinejau per sita perkam.jav@gmail.com
Per kiek laiko jūs iš jos gaunat prekes? Mes užsakėm gruodžio 30d, vasario 13d. buvo Lietuvoj, o likusį laiką keliavo nuo Vilniaus iki Kauno
Tik šiandien gavom iš pašto lapuką, kad jau yra.