QUOTE(Rulete @ 2011 03 08, 16:56)
Nesiteisinu, tiesiog bandau ieskot auks viduriuko, tarp to ka jus sakot ir to, ka alergologe, bei pati matau is to ka darau
Vaje, kaip ilgai , del kaupimosi tai tiketina, kad vartojant pastoviai, prisikaupia
Vaje, kaip ilgai , del kaupimosi tai tiketina, kad vartojant pastoviai, prisikaupia
realiai jei jau netikėt lt daktarais tradiciniais brudai iš organizmo pasišalina per 3-6 mėnesius... palaipsniui... neduodant produkto, kuris alergizuoja pagerėjimo galit ir savaitę ir dvi nesulaukti, nes organizmas bus vis dar įsijautrinęs...
mano mažoji budavo baisiai išberta... beveik sveikos vietos ant kūnelio nebūdavo, šlapiuojančių žazidelių laikas nuo laiko atsirasdavo (tiesa jos baigėsi maždaug 1,5 metų amžiaus ir nebeatsinaujino) BET nepaisant to sutepusi hormono esu kokius 5-6 kartus ir tai per negaliu kitų įkalbėta ir visada, pabrėžiu - VISADA po to gailėjausi (o įkalbėta buvau mb, anytos ir kitų... mb tėvas net liepė nežinant nuo manes patept mano dukrytę hormonais... gerai kd B supratingas ir pasisakė man... užtai teko vargšeliui atklausyt ką aš norėčiau jo tėvui pasakyt... deja tokia realybė)
tik dieta mum realiai padeda... aišku + kūno tepimas (dabar pastovaus tepliojimo reikalauja tik veidukas rankos ir kojos) ir tai tas pastovus tepimas apsiriboja 2 kartais per dieną...
dar pastebėjimas iš praktikos, kad per daug sausas oras paskatina kasymasi ir odos šiurkštėjimą (bet juk natūralu čia ir sveikam žmogui pasijaučia) bei per didelė kaitra namuose (vasara to nėra, bet radiatorių prišildytas būstas ) miegui, kad nesikasytu ir ramiai miegotu 18 laipsnių kambaryje yra pats tas...
tiek tai iš mūsų patirties