Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

Mes po ligos verysad.gif
Reikia sugerti gerų bakterijų ciklą. Nuo Bifolac dukrytei blogai. Raitosi, pučia vidurius ... Nors jų sudėtyje nematau nieko, kas sukelia alergiją.

Noriu paklausti apie Biogaia g.gif Matau jūsų tik gerus atsiliepimus ... Kuom biogaia skiriasi nuo kitų bakterijų ir iš kur galėčiau jų gauti ?
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 05, 18:05)
o mamytes ziurekit kas nors bandet duot vaikui zuvies?as labai bijau nezinau pati kodel gal del to kad ji daznai alergizuoja vaikus,nors mum gelavandenei zuvei neparode durio tyrimas nieko.

mum duriai nieko neparode irgi. o Immulite 6 klase parode cool.gif Mes kazkaip kai mazesne buvo duodavom retkarciais,jokios reakcijos nebudavo,bet viena karta kai pamaitinom,tai aplink lupas ismete dilgeline,nuo to karto neduodavom , o pasirodo va net 6 klase turim zuviai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 05, 19:26)
Mes po ligos  verysad.gif
Reikia sugerti gerų bakterijų ciklą. Nuo Bifolac dukrytei blogai. Raitosi, pučia vidurius ... Nors jų sudėtyje nematau nieko, kas sukelia alergiją.

Noriu paklausti apie Biogaia  g.gif Matau jūsų tik gerus atsiliepimus ... Kuom biogaia skiriasi nuo kitų bakterijų ir iš kur galėčiau jų gauti ?

Sanrita,parasyk Glidei,gal ji turi 4u.gif Nes daugeli mergaiciu ji juo aprupina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 03 05, 17:05)
o mamytes ziurekit kas nors bandet duot vaikui zuvies?as labai bijau nezinau pati kodel gal del to kad ji daznai alergizuoja vaikus,nors mum gelavandenei zuvei neparode durio tyrimas nieko.

Na as nebandziau, nes kai maitinau po tyrimo neva neparodziusio zuviai nieko paragavau, pamaitinau ir buvo blogai. Veliau buvo prasta patirtis su zuvu taukais, tai nebebandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 05, 18:26)

Noriu paklausti apie Biogaia  g.gif Matau jūsų tik gerus atsiliepimus ... Kuom biogaia skiriasi nuo kitų bakterijų ir iš kur galėčiau jų gauti ?

Skiriasi tuo, kad pasak kompetetingo gydytojo tik Biogaia esancios Lactobakterijos isgyvena ir nukeliauja tiesiai i zarnyna, ir nezuva pakeliui, kaip kitos GB. Mum jos vieninteles prigijo ir visu bandytu.
Atsakyti
sveikos merginos,as naujoke jusu temoje,ka tik perskaiciau apie kiefo lasiukus,kas tai per daiktas,nes info neduoda google.mano mergina serga ADnuo 3 menesio,dabar jau 9 metai,bet niekiap neissikapstom rankutes ir kojytes baisios,o jau vasara arteja..gal padetumet ir mums nors informacija
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 05, 11:45)
praeitoj temoj visa info

Lauryta, pries tai buvusiam psl jau atsakyta smile.gif
Atsakyti
mamytes, ka duodat vaikuciam is darzoviu dabar... nes mano vaikas tuoj kopustu pavirs... lotuliukas.gif nes bulves nei morkos nei buroko nevalgom... cukinijas pabaigem... parduotuvini kalafijora nupirkau tai buvo nekas su vaiduku.... ka dar galima duoti... topinambus saket duodat? o juos pardej galima rasti? bet jie neekologiski? g.gif nebezinau jau kokia darzove paskanint mesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 05, 22:07)
mamytes, ka duodat vaikuciam is darzoviu dabar... nes mano vaikas tuoj kopustu pavirs...  lotuliukas.gif  nes bulves nei morkos nei buroko nevalgom... cukinijas pabaigem... parduotuvini kalafijora nupirkau tai buvo nekas  su vaiduku.... ka dar galima duoti... topinambus saket duodat? o juos pardej galima rasti? bet jie neekologiski? g.gif nebezinau jau kokia darzove paskanint mesa  doh.gif

Eko topinambai, moliugu likuciai, saljerai, visokios ropes yra panoramoj Tatulos turgeli penktadieniais-sestadieniais. Mum tiko paprasti brokoliai ir briuselio kopustai is Ukmerges turgelio, ten ir kalafioru yra. Cukiniju eko buna Akropolio maximoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 05 kovo 2011 - 22:23
Nusipirkom toki pabandyt, gal kas bandet?
user posted image

Idomu kaip sekesi? g.gif
Atsakyti
Kaip suprantu is hormoniniu lengviausias prenmandol? Bandysim juo tepliotis parauduses vietas... Kaip supratau is alergologes greiito pagerejimo nelaukt...gal net menesi teks tept tuo hormoniniu g.gif kaip jum buna, ar greit pagereja nuo hormoniniu? g.gif
Atsakyti
brrr mėnesį laiko hormonais tept nebeliks odos ant vaiko kūno...

o dėl žuvies pvz mums ji visai tinka... nepiktnaudžiaujam, bet valgo noriai ir jokių pablogėjimų nėra, bet čia jau tikriausia tik bandymų keliu galima atrasti tiks ar ne... šiaip su žuvim reikėtų atsargiai...

mum deja pagrindinė problema pieno produktai o ypač sūris...o taip nori dukrytė jo... pamato sūrį ir klausia na mama kodėl man sūrio negalima...

tikiuosi kada nors išsikapstysim iš t ų pieno alergijų...

nes mažoji šneka: kai aš pagysiu tai mama tu man nupirksi jogurto, pieno ir aš valgysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 03 06, 11:47)
brrr mėnesį laiko hormonais tept nebeliks odos ant vaiko kūno...

Netgi tepant karta I diena, pries nakti? g.gif

Del pieno, tai ir mum ne kas..

Sakau pabandysiu Sita piena, tikiuos tiks.
user posted image

CIA grudu pienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2011 03 06, 13:02)
Netgi tepant karta I diena, pries nakti? g.gif 
Del pieno, tai ir mum ne kas..

Sakau pabandysiu Sita piena, tikiuos tiks.
user posted image

CIA grudu pienas  g.gif

Tikrai ne. Tai elementarus karves pieno pagrindu pagamintas misinukas, kurio sudety yra avizu ar kitokiu grudu miltu. Jei vaikutis alergiskas pienui, jo duoti jokiu budu negalima 4u.gif
Atsakyti