Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(Osport @ 2011 03 01, 23:15)
bet galvokim kad viskas tik i gera.. musu vaikuciai uzaugs sveikesni vien is tos puses, kad nebus prifarsiruoti sausainiu kurie dega, majonezu ar kecupu, limonadu ar sasyskiu... reik izvelgti ir geraja puse... vieni zmones nori gyventi sveikai, bet jiems nesigauna.. o mes esame priversti smile.gif)))  drinks_cheers.gif

Aš irgi tuo guodžiuos, kai AD labai paūmėja ir rankos ima svirt. O dar žinutės, kad iš to išaugama, suteikia vilties ir jėgų nepasiduoti. Tik kad greičiau pasveiktų....

Mamytės, ar kurios vaikutis vartojo Protexin Restore gerąsias bakterijas? Rašo, kad nuo kūdikystės galima vartoti.
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 03 01, 21:31)
Labas,
dėkui merginoms už pasisakymus dėl kaldryčių.
Veidukas mano panelės kaip ir apsitvarkė, bet tik į antrą savaitę.
Šiandien net buvom pas folistę, tai alergijos tipo nelabai rodo, o rodė, kad žarnynas užterštas ir jį reikėtų pasitvarkyti.

Kokio amziaus jusu vaikutis,kad jau foliu tyretes?
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif mano sūneliui atsirado ir AD. Jungiamės prie jūsų. Gaila kaip toks mažas kasosi ir kaip jam niežti. Nebevartojam mišinio su pienu, pradėjo vartoti su soja. tepam tepaliukais ir tikim, kad praeis smile.gif tik va jokiu tyrimu nedarė, nes sakė kad per mažas.
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 03 02, 21:23)
Kokio amziaus jusu vaikutis,kad jau foliu tyretes?

na kovo 16 bus du metai jau.
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 03 02, 12:26)
Kiek skaitinejau situs forumus, tai supratau, kad kudikiams ir vaikams iki 2, net 3metu kraujo tyrimu alergijai nustatyti daryti neverta, nes daugumoje atveju rodo nesamones (alergijos visai nerodo, ar rodo alergija tam, kam nealergiskas...).

O kodėl jūs galvojate , kad vyresniems gerai rodo. Man atrodo pats tas tyrimas netikslus. Nes kai vyresniems daro tada rodo viskam alergija.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 03 03, 07:17)
O kodėl jūs galvojate , kad vyresniems gerai rodo. Man atrodo pats tas tyrimas netikslus. Nes kai vyresniems daro tada rodo viskam alergija.

Pritariu, man atrod ne amziuje esme. Be to ir patys gydytojai sako, kad tas tyrimas tik gaires, tikslaus atsakymo nieks niekada neduos. Mum dabar viska rodo doh.gif ir visos aukstos klases
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 03 02, 21:57)
na kovo 16 bus du metai jau.

Hm, na mums pusantru. Bet nemanau,kad ramiai issedetu, kol tirs sad.gif .
Atsakyti
Sveikos,
Maniškiui bėrimas vis dar plinta ar valgau ar nevalgau doh.gif . Dar kartą perskaičiau pirmą puslapį, ten parašyta kad AD gali išprovokuoti/suaktyvinti skiepai. Taigi maniškis ir gavo skiepą prieš 2 sav, po to ir prasidėjo bėrimai už sausų dėmių ribų doh.gif . Sausos dėmės toliau gražėja, bet db kaklas visas pabertas ir jau link nugaros eina...
Ar kam buvo po skiepo suaktyvėjimas? Kuo baigėsi? Ar po kažkiek laiko nurimo? Ar teko imtis vaistų/hormoninių tepalų? Gal galit rekomenduoti dermatologą/alergologą Vilniuje? Nes mano šeimos gydytoja tik sako "žiūrėkit maistą" ir kad vaikas per mažas tyrimams.
Jau pradedu ir vandenį įtarinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 03, 09:05)
Pritariu, man atrod ne amziuje esme. Be to ir patys gydytojai sako, kad tas tyrimas tik gaires, tikslaus atsakymo nieks niekada neduos. Mum dabar viska rodo  doh.gif ir visos aukstos klases

o idomu ar kam pvz buvo rode tarkim 4 klase, o po to jau neberode? arba pvz rodo 4klase, o vaikas gali ta valgyti ir neberia?
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2011 03 03, 11:37)
Sveikos,
Maniškiui bėrimas vis dar plinta ar valgau ar nevalgau  doh.gif . Dar kartą perskaičiau pirmą puslapį, ten parašyta kad AD gali išprovokuoti/suaktyvinti skiepai. Taigi maniškis ir gavo skiepą prieš 2 sav, po to ir prasidėjo bėrimai už sausų dėmių ribų  doh.gif . Sausos dėmės toliau gražėja, bet db kaklas visas pabertas ir jau link nugaros eina...
Ar kam buvo po skiepo suaktyvėjimas? Kuo baigėsi? Ar po kažkiek laiko nurimo? Ar teko imtis vaistų/hormoninių tepalų? Gal galit rekomenduoti dermatologą/alergologą Vilniuje? Nes mano šeimos gydytoja tik sako "žiūrėkit maistą" ir kad vaikas per mažas tyrimams.
Jau pradedu ir vandenį įtarinėti  doh.gif

mus nuo skiepu budavo blogiau.. pirmai nesupratau, bet dabar kai pagalvoju tai tikrai nuo ju.... ir dabar kai paumeja berimai, tai aplink ta randeli ant rankos labai raudona pasidaro.... dabar tikrai neskiepyciau ne uz ka... o siaip atidejom jau kai susisgribau iki2 metuku skiepus
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 03 03, 12:52)
mus nuo skiepu budavo blogiau.. pirmai nesupratau, bet dabar kai pagalvoju tai tikrai nuo ju.... ir dabar kai paumeja berimai, tai aplink ta randeli ant rankos labai raudona pasidaro.... dabar tikrai neskiepyciau ne uz ka... o siaip atidejom jau kai susisgribau iki2 metuku skiepus

O po to tas paūmėjimas pats praeidavo? O gal pradėjo alergizuoti tai, kas seniau tiko?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 03 03, 10:37)
Ar kam buvo po skiepo suaktyvėjimas? Kuo baigėsi? Ar po kažkiek laiko nurimo?

Mano dičkei pasireikšdavo AD paūmėjimas antrą dieną po skiepo. Po maždaug savaitės aprimdavo, bet bendras odos būklės lygis jau ir likdavo prastėlesnis, nei prieš tai. O kiti mano vaikai apsėjo be skiepų.

QUOTE(Osport @ 2011 03 03, 10:52)
o idomu ar kam pvz buvo rode tarkim 4 klase, o po to jau neberode? arba pvz rodo 4klase, o vaikas gali ta valgyti ir neberia?

Paskutinis variantas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 03 kovo 2011 - 12:30
QUOTE(Auruma @ 2011 03 03, 10:37)
Ar kam buvo po skiepo suaktyvėjimas? Kuo baigėsi? Ar po kažkiek laiko nurimo?

Mums buvo po 18 mėn. skiepo. Ir labai baisiai. Po to perskaičiau, kad tos vakcinos sudėtyje yra laktozės. Prasidėjo ūmi alerginė reakcija - sloga, akys užtino, paūmėjo dermatitas, labai stipriai išbėrė, pradėjo dusti. Daviau Claritiną. Tvarkėsi sunkiai, maždaug mėnesį.
Tai paskutiniojo skiepo taip ir negavęs. Manau, kad ir negaus.

O dabar mums paūmėjimas nuo vėjaraupių, kurie buvo lapkritį... verysad.gif doh.gif
Tai jau 4 mėnesiai kaip kankinamės. Bet tfu tfu tfu, šįryt jau pats pastebėjo, kad "kojytėms geriau". Ir vėl gi, nuo Acetirino ir Tavegilio buvo stiprus paūmėjimas, o va Claritinas po truputį vėl taiso padėtį. Kad tik taip ir toliau.

Bjauriausia, kad ne už kalnų gėlės, pūkai ir nupjautos žolės.
Pernai irgi - žiemą kankinomės su AD, o vasarą su šienlige... verysad.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2011 03 03, 07:17)
Man atrodo pats tas tyrimas netikslus. Nes kai vyresniems daro tada rodo viskam alergija.

Va va, kaip mums, viskam alergija. Net gydytoja bambėjo - gal čia kokia klaida...
Atsakyti