QUOTE(nurija @ 2011 02 27, 19:29)
laba diena,
pasilabinsiu ir as su jumis, mano maziukas irgi turi AD, kazkad anksciau rasiau, bet daugiau tik paskaitineju. pasidarem minimalius ka valgom meginelius ant rankos ir seliu g. lopo meginius. to kam rado alergija nevalgom ir zyrtec geriam po 5 lasiukus 2k i dienajau savaite laiko, bet kaip isbertas taip isbertas
labiausiai pleiskanoja zandukai arciau nosytes, smilkinukai paberti, galvytej vietom pleiskanoja, beria stipriai viena rankyte , plieskanoja , taip pat viena kojyte kai keiciu pampersa pasikaso ir galvyte kartais, ypac kai naguciai uzauga, tada skubu kirpt . tepu ir sviesmedziu ir Emu aliejum , nieko jie nedrekina, turiu ir esexx violetini ir Neutral aliejuka ... o plastakos tai kaip tarka tokios siurkcios, zinoma jis dar kisa jas i burnyte daznai, tai kad ir kelis kart tepu i diena, vis vien sausumas , siurkstumas gan ryskus.
o valgom tai tikrai ne kazi kiek tu produktu, rado ryziams didele alergija, manu kruopoms, morkai, siek tiek bananui, grikiams, vistienai, kalakutienai.
tai musu racionas bulve, kopustas, cukinija, moliugas ( nors jis man kelia itarima , tad laikinai neduodu) , aviziniai ir mieziniai dribsniai, kukuruzu kruopos, obuolys, kukuruzu trapuciai ekologiski. geria vandenuka. mesyte kol kas daviau kiauliena liesa, siandien mesytes nedejau visai, tai ziuresiu kaip bus, gal cia ji gadina viska.
viena diena idejau paprasto pirktinio kopusto gabaliuka, nes ekologiska buvau pabaigus tai vakare zandai buvo kaip burokas, speju pripurkstas chemikalu konkreciai
Mums kai buvo labai sausa oda, tai kojytes su sviestmedziu tepdavau kiekviena syki keisda sauskelnes, tai tikrai daugiau nei pora kartu per diena. Razultatas matesi jau po dienos- oda is karto tapo minkstesne. O po nepilnos savaites sausumas ir siursktumas isnyko.
Is mesos paziurekite anti, nutrija, triusi; Is kruopu gal galite pabandyti soras, rugius (dribsnius ir kruopas);
Jei alergiskas manam, tai greiciausiai ir visiems kvieciams, tuomet ziurekite, kad perkama duona (jei duodate pagrauzimui) butu 100proc rugine.
Is darzoviu galite pabandyti brokoli, kalafiora, patarnoka, paziurekite salierus, kaliaropes, briuselio kopustus, artisokus, krapus, petrazoles...