Kažką iš informacijos jau radau pati.
Tai pas mus tik keli produktai 1 klasės - bulvės, morkos, pomidorai, krevetės ir krabai.
16 vnt. - 2 klasės, du 4 klasės - kiaušinio baltymas ir mielės, o visa kita - 3 klasė.
Gal galit paaiškint, kaip suprast tas mieles - čia kepiniuose?
Bet juk iškepus mielių gyvosios bakterijos žūva. Tai kaip ten yr?
Labas,
dėkui merginos už patarimus dėl kaldryčių.
Dar kart užklausiu, gal kas iš čia užsisakinėsit Biogaia, labai reiktų, kažko pilvukas toks išpūstas.
dėkui merginos už patarimus dėl kaldryčių.
Dar kart užklausiu, gal kas iš čia užsisakinėsit Biogaia, labai reiktų, kažko pilvukas toks išpūstas.
QUOTE(3lena @ 2011 02 25, 10:18)
Sveikos mamytes, mano vaikui irgi yra si bedele. Paveldeta, nes ir man tas pats buvo vaikystej. Tai viskas kaip ir zinoma. Bet va, apsilankius pas pediatre, si uzsimine, kad su tokia forma gal netgi butu galima tvarkytis neigaluma... net issiziojau, niekad negalvojau, kad del tokio mano akiai menko odos pazeidimo galima gauti neigaluma. Gal kas su tuo susidure? Ar verta prasideti, kokia nauda, kokie minusai ir pan. Seimoj neigaliu nera, tai nieko nenusimanau... is anksto aciu merginos uz info
mes turim neigaluma del ad
QUOTE(Viltė @ 2011 02 25, 01:50)
Labutis, nuemem lopus dickiui, puikiai parode, ko nerodo kraujas, pieno produktai, vistiena, kiausinio baltymas, kakava, netgi kalakutiena siek tiek. Tada susinervinau, sakau, pabadykit, pasidarem iskart badymus-sutapo pienas, vistiena, kiausinis, kakava. Va puikiausiai, pasakykikit, kaip darze isvengti to, jei viskas ant pieno - koses, varskes apkepai, blynai ir etc. Zodziu, neduoti namie nieko pienisko, nes ir taip darze gaus, kad bent sumazinti alergenus. Nu durnai, bet ka daryti, 5metis viska jau paragaves. Nuliudo vaikas, bet suprato, kad net retkarciais nebegaus sokolado, saldainiu ir pns.As ir taip neduodu, bet yra geri dedes, tetos, seneliai, kurie igruda i rankas. Pazadejom iki vasaros laikytis, gal veliau nebealergizuos taip, o vasara ir smagiau, oda kitaip reaguoja. Laukiu maziuko kraujo tyrimo, itariu, kad bus panasiai. As manau, kad labai verta daryti badymus, o ne is venos, is venos mano vaikui pernai dariau ir kai buvo 2 m. niekada nerode maistui alergijos, o vak, kad nori, kiek snd parode.Taip kad pradziai laisavai uztenka pabadyt ir lopus.Patariu Zveryne apsilankyt, kiek praejau centru, labiausiai patiko ir sesutes, ir gyd. ir kainos nesikandzioja, konsultacija tik 40 Lt, be tyrimu.
Paprasyl alergologes, kad duotu siuntima i alergisku vaiku darzeli. As vienu monetu galvojau i Pasilaicius vetsi, nes ir drauge dirba ten, bet padarius tyrimus, merode niekma alergijos, o ir iki darziuko kaip tai dingo dauguma musu berimu...
Vat tik su maziuke vel vargstam...Pridavem kakuti - rado, kad auga kazkoks enterokokas...net neisisvaizduoju kas ir prie ko ir dar rodos lacto bakteriju mazoka.Sakykit, o BIFOLAC g.bakterijose pieno baltymo kiek skaiciau lyg ner???
QUOTE(carramele @ 2011 02 25, 14:50)
Dar pamiršau paklaust. LiloSun, rašei, kad šilkines pirštinytes miegui esat pasisiuve. Iš kur pirkot šilko medžiagos?
Pirkau prie Kalvariju turgavietes esancioj audiniu parduotuvej, bet gal ir kitur butu. Dabar apie 50 Lt metras kainavo, emiau balta svelnesnes teksturos. Vyro mama siuva mum pizamyte, ji vientisa ir tokios plonos medvilnes, su kojinytem ir per pilvuka su knopkutem uzisega kad nenusiimtu pati o nuo petuko rankovytes eina silko uzsiutos. Rankyte neprakaituoja tada, kaip budavo jei kokias kojines uzdedavom, ir veidukui svelnesne medziagyte. Pabandem ir grynai is silko siut, bet labai greit issiro nes ir skalbi gi daznai ir siaip trinasi tai ir skyliu buvo pritinus . O medvilne su silku super variantas. Net i darzeli pietu miegui viena nunesus, pasiteisino mum labai.
QUOTE(skibru @ 2011 02 25, 00:43)
Na įdomu. O kurią konkrečiai procedūrą darot, ir kiek reikia jų daryti, t.y. koks kursas? Nes žiūriu ten visokių variantų yra.
Ta pacia kur tame filmuky - paima 100ml mano pacios kraujo, prisotina ozono ir sulasina atgal. Kursas - 10 proceduru.
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 02 24, 10:14)
del sedatifo ,jis neveikia iskarto,ji reikia gert maziausei 1menesi kad butu efektas ryte puse tabletes ir vakare ,cia mum neurologai taip sake kaaip mum buvo 2 m .irgi buvo pykciu priepolei nemiegojimas,ir negana to lunatikuot pradejo miegodama vaiksciot ir kalbet diena ismiega pietu po 3-4 val o nakti vistiek kelesi.
Nesamones tie neurologai sneka - veikia, ir dar kaip veikia - as ryte kai einu i darba ir laukia sunki diena pasikisu tablete po liezuviu, kartais dvi - jau po kokio pusvalandzio ar valandos jauciu, kad man ramiau, kraujospudis nusileidzia (turiu polinki i aukstesni).
laba diena,
pasilabinsiu ir as su jumis, mano maziukas irgi turi AD, kazkad anksciau rasiau, bet daugiau tik paskaitineju. pasidarem minimalius ka valgom meginelius ant rankos ir seliu g. lopo meginius. to kam rado alergija nevalgom ir zyrtec geriam po 5 lasiukus 2k i dienajau savaite laiko, bet kaip isbertas taip isbertas
labiausiai pleiskanoja zandukai arciau nosytes, smilkinukai paberti, galvytej vietom pleiskanoja, beria stipriai viena rankyte , plieskanoja , taip pat viena kojyte kai keiciu pampersa pasikaso ir galvyte kartais, ypac kai naguciai uzauga, tada skubu kirpt . tepu ir sviesmedziu ir Emu aliejum , nieko jie nedrekina, turiu ir esexx violetini ir Neutral aliejuka ... o plastakos tai kaip tarka tokios siurkcios, zinoma jis dar kisa jas i burnyte daznai, tai kad ir kelis kart tepu i diena, vis vien sausumas , siurkstumas gan ryskus.
o valgom tai tikrai ne kazi kiek tu produktu, rado ryziams didele alergija, manu kruopoms, morkai, siek tiek bananui, grikiams, vistienai, kalakutienai.
tai musu racionas bulve, kopustas, cukinija, moliugas ( nors jis man kelia itarima , tad laikinai neduodu) , aviziniai ir mieziniai dribsniai, kukuruzu kruopos, obuolys, kukuruzu trapuciai ekologiski. geria vandenuka. mesyte kol kas daviau kiauliena liesa, siandien mesytes nedejau visai, tai ziuresiu kaip bus, gal cia ji gadina viska.
viena diena idejau paprasto pirktinio kopusto gabaliuka, nes ekologiska buvau pabaigus tai vakare zandai buvo kaip burokas, speju pripurkstas chemikalu konkreciai
pasilabinsiu ir as su jumis, mano maziukas irgi turi AD, kazkad anksciau rasiau, bet daugiau tik paskaitineju. pasidarem minimalius ka valgom meginelius ant rankos ir seliu g. lopo meginius. to kam rado alergija nevalgom ir zyrtec geriam po 5 lasiukus 2k i dienajau savaite laiko, bet kaip isbertas taip isbertas
labiausiai pleiskanoja zandukai arciau nosytes, smilkinukai paberti, galvytej vietom pleiskanoja, beria stipriai viena rankyte , plieskanoja , taip pat viena kojyte kai keiciu pampersa pasikaso ir galvyte kartais, ypac kai naguciai uzauga, tada skubu kirpt . tepu ir sviesmedziu ir Emu aliejum , nieko jie nedrekina, turiu ir esexx violetini ir Neutral aliejuka ... o plastakos tai kaip tarka tokios siurkcios, zinoma jis dar kisa jas i burnyte daznai, tai kad ir kelis kart tepu i diena, vis vien sausumas , siurkstumas gan ryskus.
o valgom tai tikrai ne kazi kiek tu produktu, rado ryziams didele alergija, manu kruopoms, morkai, siek tiek bananui, grikiams, vistienai, kalakutienai.
tai musu racionas bulve, kopustas, cukinija, moliugas ( nors jis man kelia itarima , tad laikinai neduodu) , aviziniai ir mieziniai dribsniai, kukuruzu kruopos, obuolys, kukuruzu trapuciai ekologiski. geria vandenuka. mesyte kol kas daviau kiauliena liesa, siandien mesytes nedejau visai, tai ziuresiu kaip bus, gal cia ji gadina viska.
viena diena idejau paprasto pirktinio kopusto gabaliuka, nes ekologiska buvau pabaigus tai vakare zandai buvo kaip burokas, speju pripurkstas chemikalu konkreciai
sveikutes, pasidalinsiu musu paskutiniu atradimu. kadangi dar laukiame kremuku is jav, tai nebeturim ka tepti, vel bsandziau TS -isbere, tada avokado alieju- nebetiko, dar adermos- netiko. tai nusipirkom Physiogel AI creme anti irritate, nugi nei uzraudo ir spuogai pries tai sukelti anu kremu lyg ir palengvejo.... bet tai to kremo kosmine kaina 50 ml - 60 lt, o tept visa kuna
QUOTE(Osport @ 2011 02 28, 00:10)
sveikutes, pasidalinsiu musu paskutiniu atradimu. kadangi dar laukiame kremuku is jav, tai nebeturim ka tepti, vel bsandziau TS -isbere, tada avokado alieju- nebetiko, dar adermos- netiko. tai nusipirkom Physiogel AI creme anti irritate, nugi nei uzraudo ir spuogai pries tai sukelti anu kremu lyg ir palengvejo.... bet tai to kremo kosmine kaina 50 ml - 60 lt, o tept visa kuna
Bet vis tiek liuks, svarbu padėjo.
Kas iš to, kad tepi tepi, ir jokio efekto .
QUOTE(Irunia @ 2011 02 25, 18:10)
2 klasės, du 4 klasės - kiaušinio baltymas ir mielės, o visa kita - 3 klasė.
taip, čia kepimo mielės.
nors mums ir tos, kur gerosiose bakterijose būna, ar mielių gydomasis preparatas, nors jie ir kitos padermės ir skaito snesusiję, bet ir alergizuoja kapitaliai
dar plius daug kur - dešrelėse ir pan. dedamas mielių ektraskas, dėl visa ko ir jo vengėm.
Kazkuri mamyte rase jog vaikuciui duoda topinambus, ar galit pasidalinti kaip valgot , su kuo ir pan.
Topinambus graužia tiesiog vietoj obuolių.