QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 12:55)
Nu nebegaliu aš jau Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja
Nepasiduokit mamyte ir vykit salin tokias mintis! Turit nuostabu vaikeli! Dabar sunku, bet situacija tikrai pasikeis ir pageres! Svarbiausia turite buti stipri ir rami
Mano pacios sunelis irgi su AD, apie penkta menesi taip pat buvo smarkus pablogejimas, kad neisvengem ir antakalnio alergologinio. Dabar jau gerokai geriau, bet net sunku pasakyti, kas padejo... Siaip is tu iprastiniu patarimu, ar nebandet avizu vonias, mums jos siek tiek gelbeja...
Laikykites!