Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 12:55)
Nu nebegaliu aš jau  cray.gif Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau cray.gif
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė  doh.gif Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja cray.gif

Nepasiduokit mamyte ir vykit salin tokias mintis! Turit nuostabu vaikeli! Dabar sunku, bet situacija tikrai pasikeis ir pageres! Svarbiausia turite buti stipri ir rami 4u.gif
Mano pacios sunelis irgi su AD, apie penkta menesi taip pat buvo smarkus pablogejimas, kad neisvengem ir antakalnio alergologinio. Dabar jau gerokai geriau, bet net sunku pasakyti, kas padejo... Siaip is tu iprastiniu patarimu, ar nebandet avizu vonias, mums jos siek tiek gelbeja...
Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 11:55)
Nu nebegaliu aš jau  cray.gif

Vakar buvau tokios pačios nuotaikos. Nusibodo rėkti ant vaiko, kad nesikasytų...
O dar vietoj to, kad nuryt, jis visus vaistus išpūtė atgal.
Aš rėkt, vaikas verkt. Tada aš verkt....
Sėdėjom abu apsikabinę ir verkėm. Aš atsiprašinėjau jo, jis manęs... verysad.gif

O dar paklausė - mamyte, o kai gėlės žydės ir lapeliai bus žali, mano kojytės užgis???.... Nu ir kaip nežliumbti verysad.gif

Mums išrašė Acetiriną+Tavegilį ir visiškai nepadeda. Naktim jau visai nebemiegam per kasymąsi. Šiandien supykus išvis nebedaviau vaistų. Nes gydytoja sakė - turi pagerėt per savaitę. Pagerėjimo nė pro kur... Tada sakė ateit išsirašyt prednizoloną.... verysad.gif

Elidel dar nepirkau. Nes sakė reikia su juo kantrybės. Kokias tris dienas sakė atrodys, kad tik blogėja, o po to bus pagerėjimas. Tai va tas pablogėjimas mane stabdo nuo pirkimo. Nes galvoju - pablogėjimas?... Tai kur jau dar blogiau....

Kol kas laukiam kraujo testo atsakymo. Nors mums irgi Vaivarienę gyrė. Tik kad tų pinigėlių kol kas tiek nėra, kad Vega testą pasidaryt... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 23 vasario 2011 - 13:24
QUOTE(Irunia @ 2011 02 23, 14:23)
Vakar buvau tokios pačios nuotaikos. Nusibodo rėkti ant vaiko, kad nesikasytų...
O dar vietoj to, kad nuryt, jis visus vaistus išpūtė atgal.
Aš rėkt, vaikas verkt. Tada aš verkt....
Sėdėjom abu apsikabinę ir verkėm. Aš atsiprašinėjau jo, jis manęs... verysad.gif

O dar paklausė - mamyte, o kai gėlės žydės ir lapeliai bus žali, mano kojytės užgis???.... Nu ir kaip nežliumbti verysad.gif

Mums išrašė Acetiriną+Tavegilį ir visiškai nepadeda. Naktim jau visai nebemiegam per kasymąsi. Šiandien supykus išvis nebedaviau vaistų. Nes gydytoja sakė - turi pagerėt per savaitę. Pagerėjimo nė pro kur... Tada sakė ateit išsirašyt prednizoloną.... verysad.gif

Elidel dar nepirkau. Nes sakė reikia su juo kantrybės. Kokias tris dienas sakė atrodys, kad tik blogėja, o po to bus pagerėjimas. Tai va tas pablogėjimas mane stabdo nuo pirkimo. Nes galvoju - pablogėjimas?... Tai kur jau dar blogiau....

Kol kas laukiam kraujo testo atsakymo. Nors mums irgi Vaivarienę gyrė. Tik kad tų pinigėlių kol kas tiek nėra, kad Vega testą pasidaryt... verysad.gif

Šiandien pilnatis baigiasi, tai gal preis, nes maniškis irgi neramiai miega jau kelias naktis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 23 vasario 2011 - 13:50
oho mamytes kaip jus cia liudnai diena pradejot unsure.gif nieko mes turim but stiprios isimiegosim kaip i mokykla vaikai prades eit,gal smile.gif mes nemiegam nuo gimimo na kad visa nakty ismiegot tai gal bendrai paemus koki menesi surinktume,o mum jau 2,8 biggrin.gif raminantis jokie neveike ,nei sedalijos nei valerijono saknis nei sedatifas,veikia tik lakstimas po lauka kartais .o as laiminga nes siandien paskambino ir pranese kad vaistukai gatavi tai gal cia koks isgelbejimas bus.gal kas ir ruosiasi vaziuot tai galesim paimt,vyras isvaziuoja kovo 4. drinks_cheers.gif
P.S zinokit tepam aveena melinu dangteliu ir tikrai mergina maziau kasosi ir odele labai pagrazejusi nes naudojam viska tik aveno dabar ir sampuna ir losijona,ir gelsvu dangteliu na kolkas tik a-dermos alieju dabaikt norim tai ta damusinejam.bet labai pagrazejo odele jau nepamenu kada patepe buvom cutivatu.
Atsakyti
Atsibudo po pietų miego ir verkia - man skaudaaaaaaa....

Taip tikiuosi, kad Elidelis padės... o jei ne... verysad.gif

Tiesa, gal galit iš patirties pasakyti, kas iš naudotų tepalų/aliejų geriausiai nuramindavo ir nuimdavo niežulį. Čia klausiu ne apie vaistinius.
Nes pas mus dabar kai paūmėjimas, senieji būdai nebeveikia. O esam išbandę tikrai daug ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 23 vasario 2011 - 15:26
QUOTE(Irunia @ 2011 02 23, 16:13)
Atsibudo po pietų miego ir verkia - man skaudaaaaaaa....

Taip tikiuosi, kad Elidelis padės... o jei ne... verysad.gif

Tiesa, gal galit iš patirties pasakyti, kas iš naudotų tepalų/aliejų geriausiai nuramindavo ir nuimdavo niežulį. Čia klausiu ne apie vaistinius.
Nes pas mus dabar kai paūmėjimas, senieji būdai nebeveikia. O esam išbandę tikrai daug ką doh.gif

na mum tai avveno kremas su melinu dangteliu labiausei nuima niezuli ir nuramina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 02 23, 15:45)
na mum tai avveno kremas su melinu dangteliu labiausei nuima niezuli ir nuramina 4u.gif

O apie ką jis ten?
Gal galima konkretesnį pavadinimą? g.gif
Atsakyti
Nu tai gaila, kad ausru neprisijungia, nuramintu jus greitai.
Bandykit ta rugstini vandeni daryti, gal pades nuo kasymosi. Mano mazius irgi 2m. prastai miega, bet duodu buteliuka atsigerti arbatos ir kazkaip uzsilauzia. Kasosi rankas irgi. Nors padetis nera kaip pas jus, bet vel negereja, vakar lyg graziau buvo, pastebejau, kad reaguoja zandai i kiausini, kviecius, su pienu dar neaisku. Bet ziuresim, ka kraujas rodys. Vakar padarem tyrima, greit pataike i vena, galiu Zveryno alergologinio sesutes pagirti, dickiukui uzklijavom lopus, ketvirtadieni vertins. Laikykites, mamytes, as irgi aveeno uzsisakiau ta su melynu. Neaisku, kada gausiu, tai snd nulekiau i svecius pas savininke is www.aromanatural.lt ir iskaulinau paskutini 50 g Nilinio taukmedzio sviesto, patepiau visa, bus matyt, gal apramins veiduka ir rankeles.
Papildyta:
Paziurekit musu 10 puslapi mano poste, esu imetusi nuoroda ir foto. To melyno aveeno kremo.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 02 23, 17:13)
Vakar padarem tyrima, greit pataike i vena, galiu Zveryno alergologinio sesutes pagirti, dickiukui uzklijavom lopus, ketvirtadieni vertins.

O kad daryti lopo tyrimus, reikia ten eiti pas gydytoją, ar galima tik patį tyrimą daryti?
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 02 23, 16:13)
Paziurekit musu 10 puslapi mano poste, esu imetusi nuoroda ir foto. To melyno aveeno kremo.

Dėkui. Bet čia Lietuvoj tokio nėr kaip supratau. g.gif
Gal kažkas turi užsisakęs ar užsisakinės? Tada prisijungčiau jei jau jis tikrai stebuklingas.

Einu ieškot kas tas rūgštinis vanduo g.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 02 23, 16:20)
O kad daryti lopo tyrimus, reikia ten eiti pas gydytoją, ar galima tik patį tyrimą daryti?

As pati sau profesore biggrin.gif Nuvaziavau, nusiveziau viska, pasidarem, ketvirtadieni uzsirasiau konsultacijai, tada sumokesiu 40 lt.
Pasidariau 12 meginiu, kuriuos mazdaug norejau zinoti. 1 lopas 5 lt, kiek nori, tiek pasidarai. As prisidroziau mesos ivairios, zuvies, isviriau kruopikiu, viska ant vandens paviriau, isipyliau pieno, apelsina paemiau, kakavos grynos, riesutu, viska i indukus sudejau, uzrasiau, seseles paeme, paruose viska, jos ten sudeda po kruopyte tu alergenu, lopas dydzio kaip 10 centu. Nu ir uzklijavo.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 02 23, 16:53)
Dėkui. Bet čia Lietuvoj tokio nėr kaip supratau.  g.gif
Gal kažkas turi užsisakęs ar užsisakinės? Tada prisijungčiau jei jau jis tikrai stebuklingas.

1 puslapy parasyta, kaip daryti rugstini.

Uzsisakiau per tarpininke Meistro Margarita, nes ji turejo kaip tik 1 uzsakymuka. Perklauskit visu tarpininkiu, kurios su USA dirba, kuri turi ka nors is Drugstore, kuri tures, tai ir siuskit, bus greiciau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 23 vasario 2011 - 17:01
QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 11:55)
Nu nebegaliu aš jau  cray.gif Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau cray.gif

Vargsiukas unsure.gif Na ka cia bepadarysi, net ir patart nera ka, turbut ir pati viska isbandzius. Patys tokie buvom, niek mum nepadejo nei dietos , nei vaistai nei hormonai doh.gif Gal aprims tas pablogejimas stiprus. NEzinau ar tokiem maziukams tinka fenkarol, mum tik jis vienas biski nuema. Laikykis, mamyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 02 23, 12:10)
laikykitės 4u.gif , puikiai suprantu kaip jaučiatės, stiprybės, kovojant su ta baisia liga, žinau tikrai retkarčiais pritrūksta jėgų console.gif tikiuosi, kad visi vaikučiai įveiks šią ligą.
mes turim labai stiprią problemą su miegu, vaikas baisiai bijo užmigti, viską daro, kad tik neužmigtų, jau nebeišmanom su vyru ką bedaryti,kad ir šiąnakt užmigo tik trečią valandą, visiškai išsekęs, tik pradeda snausti išart šoka, ir šaukia ar tai valgyti nori, ar dar ko,o jei duodi tai nebenori, žodžiu, kad tik neužmigti. doh.gif esam visiškoj nevilty, geriam raminančią arbatėlę, tačiau neveikia ji mus. verysad.gif odos būklė dabar pakenčiama.

O ir jsu kankinates, maziukas...
Matyt jau iskankino ji ta liga unsure.gif Gal kazkaip reik is anksciau gultis, knygutes paskaityt, pritemdyt sviesa, kad rami aplinka butu, gal tas biski padetu?
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 02 23, 16:53)
Dėkui. Bet čia Lietuvoj tokio nėr kaip supratau.  g.gif

Mes jau atsisiuntem deja. As uzsakau per sita tarpininke perkam.jav@gmail.com

Bet Aveeno mum buvo issigelbejimas.
http://www.supermama...?...5428&st=528
Atsakyti