Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(vrb @ 2011 02 22, 13:12)
Ploviau ir su Ringuvos, tai man jis nelabai .

Sakykit, o kokia kaldrytę vaikams naudojat, noriu nupirkti naują ir dabar galvoju kokią.

O paberta mano pupa dabar šiektiek kitaip nei kitais kartais, veidas tokiais stambiasniais spuogais,.

kaldryte mes pirkom merkio antialergine.o berimas tai kaip suprantu toks mum kaip buvo 3sav mamka uzvalge grikiu ir va kas gavosi
user posted image
grikiam ir dabar labai alergiska.taip kad gal ka suvalge ?
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2011 02 21, 15:55)
kokio amžiaus vaikui naudojate? Ar leidzia jas uždėti?
mano dvimetinukui reiktų...,

na mes nuo metuku naudojam,dabar 1,5m mums.uzdedam miegui,leidzia nes priprato jau,dar nebuvo kad neleistu.
buna taip kad ir diena reikia uzdeti,tai ne visada gaunasi dabar jau.
tos rankovytes ne tokios jau brangios tai gal pabandykit .
arba galima dar paimti didesnio dydzio pizama ir uzsiuti rankoves tesiog.
as taip su piazamos kelnem padariau,uzsiuvau ir viskas. smile.gif

ausru

didelis aciu uz atsakyma! linkiu sveikatos jusu mazyliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 02 22, 13:12)
Ploviau ir su Ringuvos, tai man jis nelabai .

Sakykit, o kokia kaldrytę vaikams naudojat, noriu nupirkti naują ir dabar galvoju kokią.

O paberta mano pupa dabar šiektiek kitaip nei kitais kartais, veidas tokiais stambiasniais spuogais,.

Mes pirkome Feretti pataliukus.
Atsakyti
Mamytes, padekit 4u.gif Is kur gaut Biogaia? Ar tarkim Lenkijoj ju yra visose vaistinese ar reikia kur speceliai ju ieskot???? Reik mano mazei ju labai labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(star_ka @ 2011 02 22, 15:39)
na mes nuo metuku naudojam,dabar 1,5m mums.uzdedam miegui,leidzia nes priprato jau,dar nebuvo kad neleistu.
buna taip kad ir diena reikia uzdeti,tai ne visada gaunasi dabar jau.
tos rankovytes ne tokios jau brangios tai gal pabandykit .
arba galima dar paimti didesnio dydzio pizama ir uzsiuti rankoves tesiog.
as taip su piazamos kelnem padariau,uzsiuvau ir viskas. smile.gif

Apie rankovytes aišku. Surizikavau, kol kas iš Dermasilk glaustinukes su užmaunamais galais, jei tuos leisis uždėt, tai bus gerai. Nes jau vyras beveik 2 m. Turi tvirta nuomonę ką galima vilktis ir stipriai priešinasi jei jos nepaisoma doh.gif.
Su pyžama - gera idėja. Reiks pabandyti, bet abejoju ar devės verysad.gif Nupirkau pyžamą, kur kelnytės su padukais...tai buvo ašarų, teko "nukirpti" padus, kad dėvėtų. O su pėdkelnėmis noriai miega.
Papildyta:

vrb - del patalynės
Po ilgo blaškymosi ką rinktis sintetinį ar šilkinį vidų, apsistojom ties hoie alergo patalyne ( ir skibru gerai apie ją atsiliepė).
Pas juos dabar akcija šiokia tokia.
http://www.viteka.eu/hoie/akcijos.html
Ryt turėtų atvežti. Išbandysim, galėsiu komentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ukutis: 22 vasario 2011 - 15:29
sveikos mamytes, prisipazystu neskaiciau visu temu. Mes taip pat vienam is savo dvynuku turim AD nelabai dar ilgai ir nelabai daug. tepam hidrocortisonu ir eucerino losijonu su omega12. ir maista ziurim ir muiliuku su avizu pienu maudynem naudojam ir linola alieju naudojam , jei tik nepatepi vel sausa raudona. ir visai nesenai suzinojau liaudies medicinos recepta, mes bandom ir tikrai geriau po truputi nyksta demeles, todel rasau jum gal kas pasinaudos , nes tikrai suprantu kaip mamas isvargina, nekalbant jau ka vaikas turi kentet.
taigi reikia isvirt kietai kiausini , nulupt palaukt kol atves, nulupti is vidaus plevele, lukstus sumalti su kavamale ir kiekviena diena duot tu milteliu ant peilio galo mazdaug tiek as duodu ir uzpilti kelis citrinos lasus is kaip as dedu i kose ryte, galima i taip ir sugirdyt, dar kokio vandenuko ipylus. Tikrai mum jau po 5dienu mates rezultatas, nors reikia apie 3 savaites taip duot.

daugiau galima paskaityt:
Kiaušiniai ir jų gydomosios paslaptys - Naujienų portalas Alfa.lt
Source: http://www.alfa.lt/s...=2008-07-13_00-
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2011 02 22, 12:15)
sveikos mamytes  4u.gif  kartais pasiskaitineju jusu tema, gaila vaikiuku su tokiom problemytem, manasis irgi turi bedu su rankom, bet vaistu aciu dievui nereikia, uztenka saziningai odele tepti.
ar galite kas imesti nuoroda internetine, kur pigiausiai perkat sviesmedzio ir kokosu alieju?  ax.gif  buciau labai dekinga, nes temele ooohoho kokia ziuriu ilga.

Siandien suzinojau, kad geresnis Niliniu taukmedziu sviestas alergiukams, nes geriau ir tepasi jis. Rasit Lietuvoj, www.aromanatural.lt
Sitas
http://www.aromanatu...sviestas-1.html
Akomaskincare.co.uk pigiau viskas, bet ar ten yra tas Nilinis, nzn, nemoku angliskai gerai, gal kitos mamos zino. verysad.gif

QUOTE(dautan @ 2011 02 22, 12:20)
Mes perkam iš čia 4u.gif

As irgi pirkau is cia.
QUOTE(EglVa @ 2011 02 22, 14:43)
Mes pirkome Feretti pataliukus.

As irgi tuos turiu, vaikiui 2 m. dar naudojam, paciu patalu neskalbiau, tik uzvalkalus, bet mamos keikia susigabalavus. Pagalve rankomis teko skalbti, lyg nieko.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 02 22, 15:45)
As irgi tuos turiu, vaikiui 2 m. dar naudojam, paciu patalu neskalbiau, tik uzvalkalus, bet mamos keikia susigabalavus. Pagalve rankomis teko skalbti, lyg nieko.

Mes irgi turim Ferreti, Dormeo irgi neblogas, viska skalbyklej skalbiu daznokai smile.gif
Papildyta:
Del skalbikliu, tai gal pasikartosiu mum tinka ir patinka Sonett levandu aromato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltė @ 2011 02 22, 11:45)
Dar norejau paklausti, ka pilat i vonia, kai maudotes? Man Balmandolis nepatinka, gal ka is naturalesniu priemoniu? Mazius kasdien lenda i bliuda, megsta maudytis, reikia kazka ipilti, o ziema ziuriu issauseja oda.

Mes pildavom Aveeno avizas i vonia labai gerai odytei. Ten 100% avizos, tokie kaip milteliai.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 02 22, 16:45)
Siandien suzinojau, kad geresnis Niliniu taukmedziu sviestas alergiukams, nes geriau ir tepasi jis. Rasit Lietuvoj, www.aromanatural.lt
Sitas
http://www.aromanatu...sviestas-1.html
Akomaskincare.co.uk pigiau viskas, bet ar ten yra tas Nilinis, nzn, nemoku angliskai gerai, gal kitos mamos zino. verysad.gif
As irgi pirkau is cia.

aciu mamytes uz atsakyma 4u.gif butinai pasinaudosim. sekmes visoms.
Atsakyti
Nu nebegaliu aš jau cray.gif Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau cray.gif
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė doh.gif Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja cray.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 12:55)
Nu nebegaliu aš jau  cray.gif Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau cray.gif
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė  doh.gif Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja cray.gif

laikykitės 4u.gif , puikiai suprantu kaip jaučiatės, stiprybės, kovojant su ta baisia liga, žinau tikrai retkarčiais pritrūksta jėgų console.gif tikiuosi, kad visi vaikučiai įveiks šią ligą.
mes turim labai stiprią problemą su miegu, vaikas baisiai bijo užmigti, viską daro, kad tik neužmigtų, jau nebeišmanom su vyru ką bedaryti,kad ir šiąnakt užmigo tik trečią valandą, visiškai išsekęs, tik pradeda snausti išart šoka, ir šaukia ar tai valgyti nori, ar dar ko,o jei duodi tai nebenori, žodžiu, kad tik neužmigti. doh.gif esam visiškoj nevilty, geriam raminančią arbatėlę, tačiau neveikia ji mus. verysad.gif odos būklė dabar pakenčiama.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 02 23, 12:55)
Nu nebegaliu aš jau  cray.gif Vienintelė mintis, kuri sukasi, žiūrint į vaiką - kodėl kodėl kodėl aš jį gimdžiau cray.gif
Buvom pagerėjime, kaip rašiau. Nutraukėm Kinotakarą, vėl grįžom į tą pačią poziciją, pradėjom vėl dėt - vėl šlapiavimai pradėjo trauktis. Bet pastarosiom dienom raudonis ant veido vistiek ryškėja, niežti, bėrimai plečiasi, ant kūno be hormoninių tepalų neišsiverčiam. Ant veido raudoniausių vietų Elidelio užtepiau - tai kur tepiau, ten ne tik kad nepradėjo gyt, bet ir šlapiuot ėmė  doh.gif Esam šudinoj būklėj ir kas baisiausia, jam vis blogėja cray.gif

O kaip dietos- nepadeda? Cia tikriausiai busite ka pradeje valgyti ne taip, nes mums irgi kol neisemem alergenu bukle stabiliai blogejo. Nors ir pasalinus alergenus, isiaudrines organizmas labai letai rimo, buvo gaila ziureti i vaika- visas raudonas patapes buvo, paskui visas veidas didziuliais sasais pasidenge. doh.gif
O jus homeopatijos nebandete? Mes lankomes pas Aiva Vaivariene (www.ngc.lt), kol kas tikrai negaliu skustis- nuo didziausiu sasu ant viso kuno pasiekeme bukle, kuria jau galeciau vadinti gera ir labai gera (dar iki puikios truksta). Ji tik gal kiek kategoriska, tai ko gero ne visi gali tai priimti. g.gif
Yra dar Simonas Stankunas (www.vegatestas.lt), jis irgi kiek zinau neblogas homeopatas ir ziuri i pacientus neatmestinai, bet kazkaip mes pirma kreipemes pas Vaivariene, tai kol rezultatas yra, pas ja ir lankomes.
Laikykites 4u.gif
Atsakyti