Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(star_ka @ 2011 02 21, 01:01)
aciu uz info, jau perskaiciau.
as taip supratau jus dar vartojat Kiefo vaistus? kiek laiko jau? kokia buvo vaiko bukle pries pradedant ir kokia dabar vartojant vaistus?
busiu labai dekinga eigu rasit laiko aprasyti. 4u.gif

Mes dar tik galima sakyti pradejom, nes vartoti reikes apie 2 metus. Pirmam kartui parsivezem 6 buteliukus, tai siai dienai esam nugere pirmo buteliuko mazdaug puse .

Bukle iki tol: kas seka tema nuo seno, tai zino, kad mes turim sunku alergini ad, isijautrinimas per visa palete ne tik maistui, bet ir aplinkai, paskutiniu metu aplinkai didejo - pamazu vystesi astma, nors maistui nemazejo nei kiek. Iki siol galima sakyti valgem situos kelis produktelius: soros/grikiai/ryziai - pusryciams, kalakutiena/triusiena su keliomis darzovemis pietums (kopustas, cukinija, moliugas, brokolis, svogunas). Is vaisiu - obuolys, slyva, bet ir tie alergizavo. Ir plius Neocatas, kad nepritruktu maisto medziagu. Tiesa, mums 2,5 metuku.
Kas liecia odos bukle, tai as buvau ismokusi ja kontroliuoti be antihistamininiu, hormonu ir sintetiniu drekikliu. Aisku, ta kontrole atsieidavo mums nemazus pinigus kiekv. menesi, bet gyventi buvo galima, taciau kai teko rugseji grizti i darba ir palikti vaika su aukle, situacija buvo 2 menesiams isslydusi is ranku - buvom vel grize prie istisiniu koju slapiavimu, sunkus ad atsinaujino ant 90% kuno, net ant veiduko, ko nebuvo gerus pusantru metu. Pamaciau, kad mes nei per nago juodyma neisauginejam ir ryzausi kelionei i Vokietija - nesinorejo laukti kol prades dar ir dusti, nes visi pozymiai rode besivystancia astma.
Pries kelione, dar tiesa pakeitem aukle. Naujoji atrodo daro viska pagal "mano mada" - situacija siek tiek taisesi, bet ne iki tokio laipsnio, kad butu galima niekuom netepti ar svajoti apie nauju produktu ivedima.

Ka turim siai dienai rasiau - geriam vaistus dar tik menesi, bet rezultatu nepastebeti neimanoma. Svarbiausia, kad per toki trumpa laika pasimate pokyciai ne tik ant odos, bet ir musu racione - pradejom valgyti burokeliu misraine, kvietini batona, kas seniau buvo grieztas tabu. Bet kaip as suprantu is 7 mano ziniomis vartojanciu Kiefo vaistus matomi rezultatai pakolkas pas 2 vaikucius, nors anot Kiefo statistikos visiskas ligos atsitraukimas turetu buti 45% ir 85% - zymus pagerejimas. Na tikekimes, kad tiesiog dar per trumpas laiko tarpas ir visi vaikuciai seks musu pedomis ir kad mums patiems sis pagerejimas nebus laikinas - pagyvensim, pamatysim.
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 02 21, 09:15)
dar brangioji pasakykit prasau ar patarkit ta jonizatoriu (vandenini)koki geriause pirkt?aciu labai  4u.gif

Parasysiu kita diena apie jonizatoriu - lb uzsimaniau miego sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 21 vasario 2011 - 23:57
QUOTE(EglVa @ 2011 02 18, 12:43)
Jei kontaktinis, bandykite nuo drabuziu skalbimo priemoniu- pakeiskite jas i muilo drozles ar muilo riesutus, nenaudokite skalbikliu net skirtu jautriai odai. Cia mano pacios patirtis- turejau kontaktin inuo skalbikliu, tai man bere simetriskai- abi rankas tose paciose vietose. Alergenu tyrimai is kraujo nieko neparode, nebuvo alergijos nei maistui, nei dulkems, nei plaukams. Kai pakeiciau skalbikli, si beda isnyko. Gali nektikti pataliukai ar kazkurie drabuziai.  g.gif Mano su AD dar nedidele patirtis, bet jusu atveju as bandyciau nuo skalbimo priemones pakeitimo.  ax.gif

Na skalbimo miltelius keitėme, nenaudojam jokių Arielių, anksčiau naudojom Neutral, o dabar plaunu su Amway, bet visus rūbus, ne tik vaiko. Sakau gal reiktų įsigyti tuos rutulius, kur reklamuoja.
O pas mano dukrą maistui rodo, bet 0/1 grupę. Pvz buvom gimtadienį ir suvalgė kelis saldainius ir torto porą kasnelių, tai ryte žandukai buvo paberti.

Sakykit gal kas užsakinėsit Biogaia, mielai prisijungčiau prie pirkimo, o gal kas turi atliekamą,.
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 02 22, 02:22)
Na skalbimo miltelius keitėme, nenaudojam jokių Arielių, anksčiau naudojom Neutral, o dabar plaunu su Amway, bet visus rūbus, ne tik vaiko. Sakau gal reiktų įsigyti tuos rutulius, kur reklamuoja.
O pas mano dukrą maistui rodo, bet 0/1 grupę. Pvz buvom gimtadienį ir suvalgė kelis saldainius ir torto porą kasnelių, tai ryte žandukai buvo paberti.

As laukiu atvezant skalbimo magnetu, kai isbandysiu, pasakysiu ar skalbia mirksiukas.gif O su Neutraliu, tai ne viena cia rasanti mama sako, kad netiko, apie Amway negaliu nieko pasakyti, bet jus pabandykite bent Ringuvos muilo drozles vaiko drabuziams.
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 02 22, 09:05)
As laukiu atvezant skalbimo magnetu, kai isbandysiu, pasakysiu ar skalbia  mirksiukas.gif O su Neutraliu, tai ne viena cia rasanti mama sako, kad netiko, apie Amway negaliu nieko pasakyti, bet jus pabandykite bent Ringuvos muilo drozles vaiko drabuziams.

asmeniškai neturiu, bet galiu pasakyt iš to ką sakė turintis žmogus (čia apie skalbimo magnetus)
jei neužskalbtas ir ne bjauri dėmė tai išskalbia, bet jei jau pastovi drabužis tai tenka papildomai ką nors naudot kad išskalbtu dėmes
Atsakyti
Sveikutes, na ausru, gera skaityti apie jus, kas bebutu, svarbu, kad tik gereja vaikui.
Na mes turim zandus raudonus istisai ir rankas issausejusias, kunelis dar nieko palyginus, bet veidukas nekoks vaizdas. Siandien vaziuosim maziukui 2m. krauja daryti, nes niekad nedarem, zadu misria palete daryti. Labai tikiuosi Zveryne pataikys i vena, nes bent man tai nieko nesimato pas ji. Dickiukui 5meciui klijuosiu lopus, eisiu kosiu meginiu dabar virtis. Nes ziuriu koju sulenkimai dar nepraeina, uzpakalis smulkiomis dememis rausta, neisaugom. Bandziau maziuka atsekti, bet labai sunku, grynai spejimo budu.Viena kart atrodo kvieciai lyg, kita kart ir zirniai, zodziu, pavargau, gal krauajs ka nors parodys, labiau vengsim, gal rezultatai greiciau pasimatys. O dickiui atsekti isvis sunku, nes jam ne is karto islenda tos koju demes.
Atsakyti
Dar norejau paklausti, ka pilat i vonia, kai maudotes? Man Balmandolis nepatinka, gal ka is naturalesniu priemoniu? Mazius kasdien lenda i bliuda, megsta maudytis, reikia kazka ipilti, o ziema ziuriu issauseja oda.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 02 22, 12:45)
Dar norejau paklausti, ka pilat i vonia, kai maudotes? Man Balmandolis nepatinka, gal ka is naturalesniu priemoniu? Mazius kasdien lenda i bliuda, megsta maudytis, reikia kazka ipilti, o ziema ziuriu issauseja oda.

mes i vonia pilam A-Dermos aliejuka mum tinka ir patinka,bet tinka tik aliejus,kremai ne schmoll.gif keista kazkokia sudetine dalis tikriausei yra netinkanti.
Atsakyti
Gal galite patarti, nes cia labai daug, koki Emu geriau pasirinkti?
Ausru, koki jus perkat? Ziuriu, cia visko yra, is sampunu, ir kremu, gal visai nieko butu, vaikui pabandyti.

http://www.emu-oil-w...tegory.php?id=1

As savo dickiui 4 metus tepiau vien A-Dermos Exomega ir tikejausi, kad isaugsim. Nebuvo blogai ir stebuklo nebuvo. Aisku kvaila, kad cia anksciau neuzejau, teik info, kad galva sprogsyta, nezinau, ka pirkti, is akomos kruva prisisakiau, dabar ziuriu, kad ne to, ko reikia. Jauciu ne ta taukmedi uzsisakiau, paskaiciau, kad reikia nilinio, o ten neradau, kuris. Tai uzisakiau ta gabalais. Ziuresim, gal tiks. Dabar Emu galvoju reikia parsisiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 22 vasario 2011 - 11:56
QUOTE(EglVa @ 2011 02 22, 10:05)
As laukiu atvezant skalbimo magnetu, kai isbandysiu, pasakysiu ar skalbia  mirksiukas.gif O su Neutraliu, tai ne viena cia rasanti mama sako, kad netiko, apie Amway negaliu nieko pasakyti, bet jus pabandykite bent Ringuvos muilo drozles vaiko drabuziams.

Ploviau ir su Ringuvos, tai man jis nelabai .

Sakykit, o kokia kaldrytę vaikams naudojat, noriu nupirkti naują ir dabar galvoju kokią.

O paberta mano pupa dabar šiektiek kitaip nei kitais kartais, veidas tokiais stambiasniais spuogais,.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif kartais pasiskaitineju jusu tema, gaila vaikiuku su tokiom problemytem, manasis irgi turi bedu su rankom, bet vaistu aciu dievui nereikia, uztenka saziningai odele tepti.
ar galite kas imesti nuoroda internetine, kur pigiausiai perkat sviesmedzio ir kokosu alieju? ax.gif buciau labai dekinga, nes temele ooohoho kokia ziuriu ilga.
Atsakyti
Mes perkam iš čia 4u.gif
Atsakyti
Nu bet laboratorijos darbo tempai KMUK tai aš patyliu. Šiandien jau dvi savaitės praėjo nuo to laiko, kai darėmės maisto paletę iš kraujo. Skambino vyras į alergologinį kabinetą - atsakymo vis dar nėr gun_bandana.gif Tipo turbūt kažkoks skaičius, norėjęs tą tyrimą pasidaryt nebuvo susirinkęs ar kažkas panašaus doh.gif
Atsakyti