QUOTE(EglVa @ 2011 02 18, 21:15)
Tos gydytojos del svorio tai pamisusios, tikriausiai, mums po mano vartotu antibu, mazasis pradejo viduriuoti, svoris savaite laiko akyse krito; poliknikoje sesute jau diagnoze nustate- mazai pieno, reiks primaitinti; aiskinau, kad man leido antibiotikus, vaikas viduriuoja, valgo ir sysioja daug, kazkaip nepajutau, kad mane kas girdejo. Gydytoja paskyre kontrole po dvieju savaiciu, po kuriu svoris jau uzaugo laabai gerai ir tik su MP.
O berimai juk tokiems maziems atsiranda ir del hormoniu persitvarkymu, ir del perkaitimu. Bet, aisku, gydytojai tikriausiai geriau matyti.
Taciau jei koku, nerado, o antibu nebuvo nesinervinkite, viskas susitvarkys. Jei vaikutis zvalus, nera reikalo ziureti koks ten jo kakas
Matai, musu ir is ligonines neisleido del per didelio svorio netekimo ir gydytojai nepatiko kaip refleksai pasireiskia. Dabar menuo o svoris panaisiai kiek gimes svere, gal pora simtu g ir priaugom. Neprivers primaitinti, matau kad privalgo ir sotus, ir kakoja ir sisioja pakankamai
Na as irgi itariu kad hormoninis berimas, bet tuo paciu labai matosi kada paumeja jei suvalgau kazko su sokoladu arba tarkim gryno pieno isgeriu. Tai vistik maistas reaguoja del berimu. Na bet dar per anksti daryti isvadas.
QUOTE(ausru @ 2011 02 18, 23:48)
Tai nereiskia, kad nera sausu vietu - tiesiog jos tokios nezymios palyginus kokios budavo, kad nematau reikalo tepti.
Smagu girdeti, tikekimes kad viskas taip ir toliau
QUOTE(Fedes @ 2011 02 18, 23:56)
per anksti darėt, nepanikuokit ,dar tikrai mikroflora neužsisėjus:)
ir aš pati tai pirmom savaitėm tai neskubėčiau dėl visa ko ko nors duot, nes ką ten gali žinot kokį savaiminė procesą mes sutrikdom. jei nėra indikacijų, tai neduokti tų laktobacilų
Nesidomejau pries darant tai taip ir isejo
Nepanikuoju, bet siaip idomu kodel vartojant ju nerado.
Na kadangi dukryte su alergija, o skaiciau ne viena straipsni, kad kudikiam iki puses metu vartojant papildomai probiotikus sumazeja tikimybe atopinem ligom, nes imunitetas su kazkuo geriau kovoja. Bandau prevencija uzsiimti