Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXX tema

QUOTE(Osport @ 2011 02 18, 22:52)
spartoj maciau jau situos, tik dydziu nelabai buvo... ieskojau baltos bambukines maikutes, bet irgi dydziai tik dideli buvo... gal kas zinot kur dar galima rasti bambukiniu paprastu baltu maikuciu ilgom rankovem vilniuje ar internete?

As irgi ieskau baltu maikuciu mazesniu, bet siuo metu nesiuva. Jei kas pasitaikys, parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 02 10, 10:20)
kazkaip ausru visai dingus is eterio tikekimes kad lasiukai stebukla padare ir nesidomi daugiau sia tema thumbup.gif  o klausykit mamos kurios vezetes lasiukus kokiam saltkrepsi vezet ?mes nusipirkom ta elektrini masinini ar gerai bus toks?bijau susaldyt

Na as siaip jau seniai nebeturiu poreikio cia lankytis del musu paciu - po ilgo nesilankymo mano grizimas i sia tema buvo grynai is noro padeti kitiems pasidalinant informacija ax.gif .
O lasiukus mes jau geriam gal koks menesis su biskiu. Po truputi gerejam, ir bandom naujus produktus. Tiesa, pradejus gerti buvo pablogejimas, bet kadangi as zinojau, kad taip turi buti, tai nei kiek del to nestresavau ir girdziau toliau pagal gydytojo sudaryta plana ir praejo. Dabar jau kuris laikas isvis netgi niekuo nesitepam - naudojom emu taukus, dabar net ir ju nenaudojam. Tai nereiskia, kad nera sausu vietu - tiesiog jos tokios nezymios palyginus kokios budavo, kad nematau reikalo tepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 vasario 2011 - 23:06
QUOTE(Glidė @ 2011 02 18, 13:07)
Sveikutes, as truputi pasimetusi, ne i tema bet kazkiek i tema blush2.gif

Zodziu maziukui kai buvo 3 savaites nuveze kakucio tyrima del disbakteriozes, tai siandien pasake atsakyma, kad nera ar tai truksta laktobacilus blink.gif
O tik grizus is ligonines as jam pradejau duoti BIOGAIA g.gif  Tai pries tyrimus jau dvi savaites jis gavo laktobacilus. O va, vistik truksta blink.gif
Likau nesupratusi..

per anksti darėt, nepanikuokit ,dar tikrai mikroflora neužsisėjus:)
ir aš pati tai pirmom savaitėm tai neskubėčiau dėl visa ko ko nors duot, nes ką ten gali žinot kokį savaiminė procesą mes sutrikdom. jei nėra indikacijų, tai neduokti tų laktobacilų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 02 18, 21:15)
Tos gydytojos del svorio tai pamisusios, tikriausiai, mums po mano vartotu antibu, mazasis pradejo viduriuoti, svoris savaite laiko akyse krito; poliknikoje sesute jau diagnoze nustate- mazai pieno, reiks primaitinti; aiskinau, kad man leido antibiotikus, vaikas viduriuoja, valgo ir sysioja daug, kazkaip nepajutau, kad mane kas girdejo. Gydytoja paskyre kontrole po dvieju savaiciu, po kuriu svoris jau uzaugo laabai gerai ir tik su MP.
O berimai juk tokiems maziems atsiranda ir del hormoniu persitvarkymu, ir del perkaitimu. Bet, aisku, gydytojai tikriausiai geriau matyti.
Taciau jei koku, nerado, o antibu nebuvo nesinervinkite, viskas susitvarkys. Jei vaikutis zvalus, nera reikalo ziureti koks ten jo kakas wink.gif

Matai, musu ir is ligonines neisleido del per didelio svorio netekimo ir gydytojai nepatiko kaip refleksai pasireiskia. Dabar menuo o svoris panaisiai kiek gimes svere, gal pora simtu g ir priaugom. Neprivers primaitinti, matau kad privalgo ir sotus, ir kakoja ir sisioja pakankamai rolleyes.gif
Na as irgi itariu kad hormoninis berimas, bet tuo paciu labai matosi kada paumeja jei suvalgau kazko su sokoladu arba tarkim gryno pieno isgeriu. Tai vistik maistas reaguoja del berimu. Na bet dar per anksti daryti isvadas.

QUOTE(ausru @ 2011 02 18, 23:48)
Tai nereiskia, kad nera sausu vietu - tiesiog jos tokios nezymios palyginus kokios budavo, kad nematau reikalo tepti.

Smagu girdeti, tikekimes kad viskas taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 02 18, 23:56)
per anksti darėt, nepanikuokit ,dar tikrai mikroflora neužsisėjus:)
ir aš pati tai pirmom savaitėm tai neskubėčiau dėl visa ko ko nors duot, nes ką ten gali žinot kokį savaiminė procesą mes sutrikdom. jei nėra indikacijų, tai neduokti tų laktobacilų wink.gif

Nesidomejau pries darant tai taip ir isejo smile.gif Nepanikuoju, bet siaip idomu kodel vartojant ju nerado.
Na kadangi dukryte su alergija, o skaiciau ne viena straipsni, kad kudikiam iki puses metu vartojant papildomai probiotikus sumazeja tikimybe atopinem ligom, nes imunitetas su kazkuo geriau kovoja. Bandau prevencija uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
EglVa - naudojome tokią pastą. Vaikas alergiškas vaistiniams augalams.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 02 19, 10:51)
EglVa - naudojome tokią pastą. Vaikas alergiškas vaistiniams augalams.

Mes jau nusipirkome ROKS Baby. Jau ir kelis kartus issivaleme, pablogejimo lyg ir nera. Stebesiu toliau, nes sudetis man nelabai patiko schmoll.gif - ten konservantas yra idetas, tai bijau, kad jam nebutu reakcijos. Jei uzsialergizuos, vel teks ieskoti naujo, dabar bent jau kazkokiu nuorodu bus smile.gif Aciu visosms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 02 18, 23:18)
Sveikutes...beria mano maziu ir jau nebezinau nuo ko. Jau ir pieno produktu atsisakiau  ir gerasias bakterijas is Linex i Acidopilus vega pakeiciau. Lyg geriau pasidare, bet vis vien zandai paberti...
Sakykite, vat sudetis acidopilus vega bakteriju, ar gali tos ale raudonosios uogos i alergizuoti..?
Taip pat, maitinu su AVENT antspeniu ar gali buti kada dar ir nuo jo ant vedelio mazdaug tose vietose paberia ir parausta?
Puse metu viskas buvo tvarkoj, o dabar bac...

Raudonos uogos ir raudonos spalvos vaisiai, kiek zinau gali alergizuoti.
Vaikiukus daznai alergizuoja nuolat ciulpiami tustukai (soskes), tai gal ir antspenis galetu alegizuoti. Bandykite atsisakyti anspenio, kiek skaiciau mamos sugalvoja visokiu budu- pradeda trumpinti antspeni, kol lieka tik nedidelis ziedas. Mes antspeni naudojome neilgai, tai zaidziau duodama kruti su antspeniu, greitai istraukdama ir duodama jau be anspenio. Taip kelis kartus pasipurte, bet paskui prieme ir be anspenio. Arba bandykite deti koia nors "tarpine" tarp anspenio ir vaiko skruostu- marle ar nosinaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 02 19, 12:08)
Raudonos uogos ir raudonos spalvos vaisiai, kiek zinau gali alergizuoti.
Vaikiukus daznai alergizuoja nuolat ciulpiami tustukai (soskes), tai gal ir antspenis galetu alegizuoti. Bandykite atsisakyti anspenio, kiek skaiciau mamos sugalvoja visokiu budu- pradeda trumpinti antspeni, kol lieka tik nedidelis ziedas. Mes antspeni naudojome neilgai, tai zaidziau duodama kruti su antspeniu, greitai istraukdama ir duodama jau be anspenio. Taip kelis kartus pasipurte, bet paskui prieme ir be anspenio. Arba bandykite deti koia nors "tarpine" tarp anspenio ir vaiko skruostu- marle ar nosinaite  g.gif

dociau as jam be antspenio, bet...pamatytumet mano spenelius...iki 5 menesiu valge be ju - nes mano speneliai tai kaip daktare sako soskes, bet kai pradejo dygti dantai...nugrauze juodai...uzgydziau, bandziau vel be ju, bet ir vel tas pats...
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2011 02 18, 23:48)
Na as siaip jau seniai nebeturiu poreikio cia lankytis del musu paciu - po ilgo nesilankymo mano grizimas i sia tema buvo grynai is noro padeti kitiems pasidalinant informacija  ax.gif .
O lasiukus mes jau geriam gal koks menesis su biskiu. Po truputi gerejam, ir bandom naujus produktus. Tiesa, pradejus gerti buvo pablogejimas, bet kadangi as zinojau, kad taip turi buti, tai nei kiek del to nestresavau ir girdziau toliau pagal gydytojo sudaryta plana ir praejo. Dabar jau kuris laikas isvis netgi niekuo nesitepam - naudojom emu taukus, dabar net ir ju nenaudojam. Tai nereiskia, kad nera sausu vietu - tiesiog jos tokios nezymios palyginus kokios budavo, kad nematau reikalo tepti.

Saunu, kad gereja smile.gif

O kodel su niekuo netepi?

Maniskiui jokiu nei berimu, nei sausu demiu nebera, bet jis siaip visas sausuolis. Tepu su kokosu aliejum aba abrikosu sviestu. Paskaicius Ausru iskilo toks klausimas, gal nereikia tept?

Ir...ka daryt su galva? Visa galva issausejus. tokia kaip sausa luoba pasidengus. Vienintele vieta, kuria dar ir kasyt pradejo doh.gif Jei ir patepu aliejum, tai tik tam kartui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2011 02 19, 16:07)
Ir...ka daryt su galva? Visa galva issausejus. tokia kaip sausa luoba pasidengus. Vienintele vieta, kuria dar ir kasyt pradejo  doh.gif  Jei ir patepu aliejum, tai tik tam kartui  doh.gif

Pas mus irgi buvo stora sausa luoba plaukuotoje galvos dalyje- galvojau jau, kad ir plaukai visi isslinks doh.gif , bet tepemes ryte ir vakare nerafinuotu kokosu aliejumi (taip negailedami, kad ne plaukuciai, o galvos oda to aliejuko gautu) ir padejo thumbup.gif , dabar likusios kelios pleiskaneles, kurias jau retai patepu (apsileidau, kai pagerejo bukle 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 02 18, 23:30)
mums pvz kazkaip visos bakterijos alergizuoja, o jei dar su pieno baltymu tai patyliu doh.gif

Mane musu homeopate patikino, kad gerosios bakterijos NEGALI alergizuoti ax.gif Alergizuoti gali tik suvalgytas maistas arba priedai,esantys probiotiku preparate (dazikliai, skoniai, laktoze ir t.t.). Bet kazkaip siame forume jau ne karta skaitau, kaip mamos raso, jog alergizuoja bakterijos doh.gif . Tai lieku nesupratusi blush2.gif O gal jus duodate bakterijas, kuriose yra visokiu cheminiu dariniu be paciu bakteriju? Nes eisim kovo pradzioje vel pasirodyti pas homeopate, tai klausiu kuo cia tiketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 02 19, 21:02)
Mane musu homeopate patikino, kad gerosios bakterijos NEGALI alergizuoti  ax.gif  Alergizuoti gali tik suvalgytas maistas arba priedai,esantys probiotiku preparate (dazikliai, skoniai, laktoze ir t.t.). Bet kazkaip siame forume jau ne karta skaitau, kaip mamos raso, jog alergizuoja bakterijos  doh.gif . Tai lieku nesupratusi  blush2.gif  O gal jus duodate bakterijas, kuriose yra visokiu cheminiu dariniu be paciu bakteriju? Nes eisim kovo pradzioje vel pasirodyti pas homeopate, tai klausiu kuo cia tiketi  ax.gif

sutinku, pacios bakterijos negali alergizuoti, nes tai yra musu naturali flora. Alergizuoja tik priedai, nes grynu bakteriju turbut niekur nerasim kad galetume saukstasi kabinti lotuliukas.gif
Atsakyti