Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

WOW, koks nuostabus sutapimas... blink.gif g.gif doh.gif

Nuo 2011-02-28:
http://giagutes.blog...2/victoria.html

user posted image

http://giagutes.blog...ria-creamy.html

user posted image

ir t.t.

Ar gražu taip?? Suprasčiau, kad tamsa mano darbus pirmąkart matytų...

QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 05 27, 10:37)

Atsakyti
Va, ir aš sulaukiau. Fantastiškai smagu doh.gif
Ir suprasčiau, kad tikrai mačius nebūtų...

QUOTE(Giagute @ 2011 03 14, 13:48)
Auskarai "Victoria creamy"

user posted image

Saulės akmuo, riverstone kabošonai, sendinto žalvario detalės. Auskarų ilgis su ausele - 5,5 cm.

"Victoria red"

user posted image

Koralas, žadeito kabošonai, sendinto žalvario detalės. Auskarų ilgis su ausele - 5,5 cm.

"Victoria blue"

user posted image

Sodalito kabošonai ir karoliukai, sendinto žalvario detalės. Auskarų ilgis su ausele - 5,5 cm.

-----
Mano papuošalai ir aksesuarai

Atsakyti
Kartoju klausimą - ar ramiai jautiesi plagijuodama???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 14 birželio 2011 - 20:25
Man juokinga ir graudu kad taip draskotės dėl plagijavimo. biggrin.gif
Paskutinius 3 mėnesius atlikau mažytį eksperimentą. Rašiau (aišku ne iš Niktės niko) daugumai narių laiškelius su prašymais padaryti vienokį ar kitokį darbą. ax.gif Aišku darbas buvo paimtas specialiai kitos narės, ir ant nuotraukų buvo nikai. Ir ką, 95 proc apklaustųjų sutiko padaryti kitų narių plagijatus bigsmile.gif Nikais nevardinsiu nes kas sutiko ir taip pačios žino biggrin.gif Tad gal nebereikia apsimetinėti kokios esame įsižeidusios kad yra kopijuojamas mūsų darbas, kai pačios gražia forma net parašome kainas už kiek įvertiname kito žmogaus darbą 4u.gif Tik 7 narės griežtai atsakė kad kopijų nedaro, o likusios 6 pasakė kad neatrodytų kaip plagijatas gali pakeisti mažytę detalę biggrin.gif bet jas skaitykim prie tų kurios kopijų nedaro nes vistiek ne identiškai daro. Ir vat yra tie 5 proc arba 13 narių kurios nekopijuoja. Aišku apklausiau ne visas nares, bet skaičiai kalba patys už save rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2011 06 14, 18:16)
Va, ir aš sulaukiau. Fantastiškai smagu  doh.gif
Ir suprasčiau, kad tikrai mačius nebūtų...

O pati forma kurioje yra įtvirtinti akmenukai Jūsų pačios daryta? Ar pirkta? g.gif Jeigu pirkta greičiausiai Jūs pati esate kopijuotoja juk negali žinoti kas pirmas tuos akmenukus ten įdėjo biggrin.gif O jeigu tai Jūsų pačios darbas, tuomet nereikėjo paleisti į prekybą biggrin.gif ir kitas pastebėjimas o galbūt klausimas, o kodėl nėra užpatentuota g.gif
Užbėgdama už akių, pasakysiu kad Rugiaveideee nepažystu, esame bendravusios tik moderavimo reikalais, tad draugystėmis kaltinti nereikėtų cool.gif
Atsakyti
wow, Nikte, čia tai skėlei. Interjerams irgi viskas perkama, ką, už tai neoriginalu?

O jei pirkta? Na ir kas? Tai ką, aš plagijuotoja iš karto? Šitam auskarų modeliui išmastyti reikėjo tris skirtingas parduotuves apibėgt kad rasti visas detales. Ir taip, drąsiai galiu pareikšti, kad tai mano orginalus kūrinys - tame, ką sugebėjau iš tų "ne savo rankomis sukurtų" detalių sukomponuot.

Čia parašiau ne pasidraskyt, o kad merginos žinotų, ir nesidžiaugtų, kaip nuostabu kad miela "kūrėja" Rugiaveideee originalius darbus daro. Žmogus net atsiprašyt nesugebėjo SAVO temoj, kur už rankos prigavau. Prirašė vėjų asmeninėm žinutėm...

Kaip smagu kad žmonės pripažįsta, kad kad taip, plagijavo, ir dėl to nei kiek nesigaili. Nes juk visiems tai normalu ir įprasta.

Koktu.

p.s. labai dar smagu žiūrėti, kaip mano žinutės dingo iš rugiaveideee asmeninės temos, kur būtent nurodžiau jos plagijuotus darbus. Tai čia taip kaip sakant nei draugystės, nei ką veikia, ane? smile.gif Nes šalinate tik nesusijusius su darbais komentarus - IR TAIP OPERATYVIAI, ar ne? net nebeturiu žodžių... GĖDA, KAD SM TAIP VAGIS PALAIKO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 15 birželio 2011 - 10:47
QUOTE(Giagute @ 2011 06 15, 11:42)
wow, Nikte, čia tai skėlei. Interjerams irgi viskas perkama, ką, už tai neoriginalu?

O jei pirkta? Na ir kas? Tai ką, aš plagijuotoja iš karto? Šitam auskarų modeliui išmastyti reikėjo tris skirtingas parduotuves apibėgt kad rasti visas detales. Ir taip, drąsiai galiu pareikšti, kad tai mano orginalus kūrinys - tame, ką sugebėjau iš tų "ne savo rankomis sukurtų" detalių sukomponuot.

Čia parašiau ne pasidraskyt, o kad merginos žinotų, ir nesidžiaugtų, kaip nuostabu kad miela "kūrėja" Rugiaveideee originalius darbus daro. Žmogus net atsiprašyt nesugebėjo SAVO temoj, kur už rankos prigavau. Prirašė vėjų asmeninėm žinutėm...

Kaip smagu kad žmonės pripažįsta, kad kad taip, plagijavo, ir dėl to nei kiek nesigaili. Nes juk visiems tai normalu ir įprasta.

Koktu.

Nugi užpatentuokit, tada nereikės nieko kaltinti, visi žinosim kieno čia darbai smile.gif

Tai ką, dabar jeigu pamatysiu kad kas nors nunėrė kepurę ir dar tokios pačios spalvos tai viskas gaunasi kad mane nukpijavo g.gif Juk ir aš gaištu laiką ieškodama siūlų, derindama kompozicijas, internete ieškodama schemų biggrin.gif Visi suprantam apie ką kalba eina. ir tuo pačiu turiu skaičius. Pasikartosiu, kad 95 proc apklaustų narių, o jų apjklausiau virš 200 ramia sąžine imasi kito žmogaus darbo. Vienos narės (vėlgi nikai tegul lieka neatskleisti) paklausiau ar nebijo kad kitas žmogus ją pamatys, pasakė kad "nu visko gana. Nekriepiu dėmesio. Parašau kad mano daryti, o ne mano kurti biggrin.gif "
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2011 06 15, 11:42)
p.s. labai dar smagu žiūrėti, kaip mano žinutės dingo iš rugiaveideee asmeninės temos, kur būtent nurodžiau jos plagijuotus darbus. Tai čia taip kaip sakant nei draugystės, nei ką veikia, ane? smile.gif Nes šalinate tik nesusijusius su darbais komentarus - IR TAIP OPERATYVIAI, ar ne? net nebeturiu žodžių... GĖDA, KAD SM TAIP VAGIS PALAIKO

Plagijavimui yra atskira tema. kam teršti kitą temą? Taip kaip iš kitų temų pašalinu komentarus, taip ir iš anos.
O kad aš esu visų konkurentė ir visų draugė jau pripratau. Nebestebina. Jeigu kurią nubaudžiu vadinasi konkurencijos bijau, jeigu kuriai padedu vadinasi vos ne geriausia draugė su kuria rytais kavą geriu bigsmile.gif Tai jau įprasta irnesakyk.gif
O Jums neatrodo kad žmogų vadinti vagimi yra drąsu? Turėjot materialinių nuostolių? Tuomet tam yra teisėsaugos institucijos. Pateikit joms dokumentus, visus įrodymus kasd iš Jūsų buvo pavogta, o jeigu nukopijuota idėja, tai dokumentus patvirtinančius kad tai Jūsų idėja, ir tuomet jau galėsite civilizuotai išsiaiškinti kas ir kaip. Nuostolius bus priversta Jums atlyginti mirksiukas.gif
Nes dabar Rugiaveideee Jūs šmeižiate. Juk kad žmogus yra vagis kaip sakote galima sakyti tik tada, kai teismas tai nustatė cool.gif
Atsakyti
As pasakysiu taip-
iklijuotas kabosonas i tuos pat remus - ne kopijavimas.
Kopijavimas sitoj situacijoj -ideja pakabinti virsuje akmenukus, o labiausiai uzbade akis identiskos kepureles. Jeigu kazka taip akivaizdziai kopijuoji,mano nuomone,nedek tokiu foto i viesus forumus,laikyk tik savo albume.

Taip pat labai idomu buvo ziureti, kaip Rugiaveides temoje dingsta Gegutes komentaras del plagijavimo.Pradzioj zinute tuscia pasidare,paskui isviso dingo be pedsako:)))))) Labai aisku ka sioj situacijoj palaiko moderatorius.

Atsakyti
Vagis yra tas, kuris yra pagautas.
Aš šioje situacijoje radau identišką darbą. Žmogus prisipažino (neviešai, aišku, nes gi IMIDŽAS nukentės). Ar patyriau materialinių nuostolių? Taip, jei iš jos jau nupirko kelis darbus.

Temą baigiau, jei norite kas nors dar prisikabinti prie to, ką parašiau - eteris laisvas smile.gif Kol neištrynė aišku mano "nesusijusio komentaro".

! 
Forume DRAUDŽIAMA:
II.3) informacija, šmeižianti, įžeidžianti žmogų, žeminanti jo garbę ir orumą;

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 15 birželio 2011 - 11:18
Fantastika. Rugiaveideee matai įžeista, pažeminta ir neori.
O kad pavogė (atsiprašau, nusisavino) darbą ir už tai buvo paviešinta - tai jau čia ne prie ko. Neatrodo apgailėtina??
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 06 15, 10:57)
Nugi užpatentuokit, tada nereikės nieko kaltinti, visi žinosim kieno čia darbai  smile.gif

Tai ką, dabar jeigu pamatysiu kad kas nors nunėrė kepurę ir dar tokios pačios spalvos tai viskas gaunasi kad mane nukpijavo  g.gif Juk ir aš gaištu laiką ieškodama siūlų, derindama kompozicijas, internete ieškodama schemų  biggrin.gif Visi suprantam apie ką kalba eina.

drinks_cheers.gif
Pridurčiau, kad vienaip ar kitaip esam plagijuotojos/-ai. Pamatė klientė/mes pačios gražią kepurę/suknelę ir paprašė numegzt. Ir mezgam smile.gif Ieškom schemų internete, žurnaluose (juk ne mes jas kuriam). Tik parašom, kad mano DARYTI darbai, o ne KURTI. Tas pats su papuošalais, interjeru, siuvimu ir kt. Tai gal kitaip pažiūrėkim į šį dalyką, jeigu kopijuoja, vadinasi tikrai gražus darbas 4u.gif Arba nerodykit niekam savo darbų, tada tikrai niekas nekopijuos smile.gif
Nes kitaip galima kabinėtis prie kiekvienos smulkmenos, prie kiekvienos auksarankės.
Nunersim su Nikte kepurytes pagal tą pačią schemą ir pradėsim aiškintis, kas čia ką kopijavo. Juokinga 4u.gif
Atsakyti
Giagute, su visa pagarba Jums ir Jūsų menui, vis gi norėčiau Jums paprieštarauti. Netgi tas asmuo, kuris yra įtariamas atlikęs labai sunkią nusikalstamą veiką (kaip antai, žmogžudystė), kol nėra įrodyta, kad jis padarė nusikaltimą, vadinamas įtariamuoju. O jūs štai švaistotės tokiais žodžiais. Tikrai susilaikykite nuo viešų ĮVARDIJIMŲ, nes tai gali atsigręžti prieš Jus pačią.
Visų pirma, jūs, kad ir kaip gražiai, visgi gaminate bižuteriją iš, deja, bet ne Jūsų rankų, o masinės gamybos ir kažkokio dizainerio sukurtų detalių. Tai ne autorinė juvelyrika. Tikimybė, kad Lietuvoje, esant tokiai menkai pasiūlai (gal kas nors man ir paprieštaraus, sakydamas, kad tokiam skaičiui rankdarbiautojų specializuotų karoliukų parduotuvių net ir perdaug, tačiau jų asortimentas beveik vienodas), kas nors ims ir, visai nematęs Jūsų ar kitos rankdarbiautojos kūrinių, sukurps kažką labai panašaus ar identiško yra labai didelė. Kiek kartų prieš kokius 3-4 metus man teko matyti vieną ir tą patį vaizdelį: didėjimo tvarka sukabinti karoliukai su arba be kepurėlių (vienodos rūšies, nes pasirinkimo beveik nebuvo) ir auskarų kabliukas. Ir visa tai vadinasi rankų darbo auskarai. Tai kuri dabar nuo kurios nukopijavo? O kodėl Jūs neplėšote akių vienai labai nuostabius vėrinius darančiai kūrėjai, kuri, kaip matau, dabar gamina ir labai panašias į Jūsiškes sages? Na žinot, tas, kur kabašonas per vidurį ir su biseriu apsiuvinėta bei dar drugelis "įmontuotas"? Tai va, Jums ir pataria geri žmonės, kad nervų sau negadintumėte: pasiskaitykite autorių teises apibrėžiančius įstatymus ir ginkite savo autorines teises pagal juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 15 birželio 2011 - 14:36
Merginos, skaitykit ką parašiau.
Mergina pati prisipažino, kad nuplagijavo darbą (tiesa, tik po to, kai parašiau čia - nes iš asmeninės temos tyliai tyliai viskas buvo pašalinta). O kas yra plagijavimas? Idėjos vagystė. Galit užplakt liežuviais jei mano mintyse tiesos nėra, bet taip aš tai matau.

Į aukštąją juvelyriką nepretenduoju ir nesuku galvos bei nebadau pirštais dėl to, kad dauguma sagių apveriamos panašiu principu ar suveriami karoliai vienokiu ar kitokiu būdu.

Pikta dėl to, kad aš ilgai šiuo konkrečiu atveju ieškojau, kaip galima iš turimų detalių sudėlioti variantą, kuris būtų ir gražus, ir paklausus - o štai pasirodo jei gražu ir kitam, jis turi staiga teisę pasiimti ir varyt ta pačia vaga. Ir priiminėt sveikinimus, kaip čia gražiai ir originaliai sumastė.

Tad jei turite ką pasisakyti, siūlau diskutuoti ne bendrai apie pasaulį ir jo tiesas ar neteisybes, o apie konkretų atvejį, kurį nurodžiau. Bet tam įtariu net ir tema nebe ta.
Atsakyti