QUOTE(Giagute @ 2011 06 15, 11:42)
wow, Nikte, čia tai skėlei. Interjerams irgi viskas perkama, ką, už tai neoriginalu?
O jei pirkta? Na ir kas? Tai ką, aš plagijuotoja iš karto? Šitam auskarų modeliui išmastyti reikėjo tris skirtingas parduotuves apibėgt kad rasti visas detales. Ir taip, drąsiai galiu pareikšti, kad tai mano orginalus kūrinys - tame, ką sugebėjau iš tų "ne savo rankomis sukurtų" detalių sukomponuot.
Čia parašiau ne pasidraskyt, o kad merginos žinotų, ir nesidžiaugtų, kaip nuostabu kad miela "kūrėja" Rugiaveideee originalius darbus daro. Žmogus net atsiprašyt nesugebėjo SAVO temoj, kur už rankos prigavau. Prirašė vėjų asmeninėm žinutėm...
Kaip smagu kad žmonės pripažįsta, kad kad taip, plagijavo, ir dėl to nei kiek nesigaili. Nes juk visiems tai normalu ir įprasta.
Koktu.
Nugi užpatentuokit, tada nereikės nieko kaltinti, visi žinosim kieno čia darbai
Tai ką, dabar jeigu pamatysiu kad kas nors nunėrė kepurę ir dar tokios pačios spalvos tai viskas gaunasi kad mane nukpijavo
Juk ir aš gaištu laiką ieškodama siūlų, derindama kompozicijas, internete ieškodama schemų
Visi suprantam apie ką kalba eina. ir tuo pačiu turiu skaičius. Pasikartosiu, kad 95 proc apklaustų narių, o jų apjklausiau virš 200 ramia sąžine imasi kito žmogaus darbo. Vienos narės (vėlgi nikai tegul lieka neatskleisti) paklausiau ar nebijo kad kitas žmogus ją pamatys, pasakė kad "nu visko gana. Nekriepiu dėmesio. Parašau kad mano daryti, o ne mano kurti
"
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2011 06 15, 11:42)
p.s. labai dar smagu žiūrėti, kaip mano žinutės dingo iš rugiaveideee asmeninės temos, kur būtent nurodžiau jos plagijuotus darbus. Tai čia taip kaip sakant nei draugystės, nei ką veikia, ane?
Nes šalinate tik nesusijusius su darbais komentarus - IR TAIP OPERATYVIAI, ar ne? net nebeturiu žodžių... GĖDA, KAD SM TAIP VAGIS PALAIKO
Plagijavimui yra atskira tema. kam teršti kitą temą? Taip kaip iš kitų temų pašalinu komentarus, taip ir iš anos.
O kad aš esu visų konkurentė ir visų draugė jau pripratau. Nebestebina. Jeigu kurią nubaudžiu vadinasi konkurencijos bijau, jeigu kuriai padedu vadinasi vos ne geriausia draugė su kuria rytais kavą geriu
Tai jau įprasta
O Jums neatrodo kad žmogų vadinti vagimi yra drąsu? Turėjot materialinių nuostolių? Tuomet tam yra teisėsaugos institucijos. Pateikit joms dokumentus, visus įrodymus kasd iš Jūsų buvo pavogta, o jeigu nukopijuota idėja, tai dokumentus patvirtinančius kad tai Jūsų idėja, ir tuomet jau galėsite civilizuotai išsiaiškinti kas ir kaip. Nuostolius bus priversta Jums atlyginti
Nes dabar Rugiaveideee Jūs šmeižiate. Juk kad žmogus yra vagis kaip sakote galima sakyti tik tada, kai teismas tai nustatė