idekit jos FB nuoroda cia, galime praplatinti per visus
manau tikrai susiges, kai jos draugai ir pazystami, ar net klientai tai pamatytu
O ką facebook sako?
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 20, 22:08)
idekit jos FB nuoroda cia, galime praplatinti per visus
manau tikrai susiges, kai jos draugai ir pazystami, ar net klientai tai pamatytu
http://lt-lt.faceboo...2158834?sk=wall
ant sienos ir senesnius irasus perziurejus matosi nuotraukos...
QUOTE(Victrix @ 2011 03 20, 22:11)
O ką facebook sako?
Tyla dar.. parasiau 2 kartus.. kazkaip veiksmu kokiu nelabai ir tikiuosi..
O blogiausia kad albumas ne viesas, o tik draugam, tai net nezinau ar imanoma cia dar kur kreiptis
mergaitės, o kodėl nesaugot savų darbų , dėkit savo inicialus ar ką nors ne negaržu suprantu, bet tai atvira vagims
o šita mergina neturi čia SM narystės
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 20, 22:24)
mergaitės, o kodėl nesaugot savų darbų , dėkit savo inicialus ar ką nors ne negaržu suprantu, bet tai atvira vagims
Pas mane ant visu nuotrauku dedami parasai, tik ten "gudriai" apkarpyta.
O kur per viduri buvo apyrankes parasas, uzlipintas parasymas galima rinktis spalvas
Jei gerai zinau, lygtai neturi. Visai atsitiktinai uztikau FB.
Nenusivyliau Facebook sistema
Thank you for bringing this matter to our attention. We have removed or disabled access to the third-party or user-generated content you have reported to us for violating our Statement of Rights & Responsibilities.
Kiek teko pamatyt, jokiu papuosalu nuotrauku nebera pas ja
bet gerai , kad nors šią vieną atradai...jau toks vaizdas , kad tokių daugoka
Kad nebūtų tokių nesusipratimų pas mane varvolinama per nuotrauką daug su vandens ženklais. Skersai per nuotrauką užrašas, tada kampe nikas ir paveiksliukas. Aišku prisiruošimo tam reikia, nes užima laiko ir kokybė nuotraukos kenčia
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 23:49)
Pas mane ant visu nuotrauku dedami parasai, tik ten "gudriai" apkarpyta.
O kur per viduri buvo apyrankes parasas, uzlipintas parasymas galima rinktis spalvas
Thank you for bringing this matter to our attention. We have removed or disabled access to the third-party or user-generated content you have reported to us for violating our Statement of Rights & Responsibilities.
Papildyta:
ej o kur pacituotas tekstas? jau ne pirmoj temoj matau, kad cituota, o teksto ner
nu zodziu *CHOCOLADE* fainai, kad fb administracija vis gi yra odel copyrighto keista, kai paneles deda ji salia kurinio, juk lengvai paprastai nukirpt ir viskas... as dedu ant pacio kurinio, kad jau butu sunkiau pasalinti, nors jei kas labai nores ir mokes naudotis photoshop'u, istrins bet koki copyrighta
Na ka,... pasirodo vagile toliau klesti, cia irodymai, gal kurios pazinsit ir savo darbus:
http://s411.photobuc.../dzeineout/xxx/
Bandysiu vel rasyt facebookui
http://s411.photobuc.../dzeineout/xxx/
Bandysiu vel rasyt facebookui
Radau peržiūrėjau nuotraukas,tai labai abejoju ar nors viena nuotrauka daryta jos pačios ...
QUOTE(ArtDan @ 2011 03 24, 23:40)
Radau peržiūrėjau nuotraukas,tai labai abejoju ar nors viena nuotrauka daryta jos pačios ...
Man atrodo yra kelios ir jos darytu, nes panasus i mano darytus auskarus ir apyranke.
Vel parasyta FB
Siaip butu idomu gyvai pamatyt "musu darbus"
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 25, 11:05)
Man atrodo yra kelios ir jos darytu, nes panasus i mano darytus auskarus ir apyranke.
Vel parasyta FB
Vel parasyta FB
Tai apsimeskit klientem suinteresuotom, užsisakykit ir susitarkit atsiimt susitinkant, tada pasižiūrėsit gyvai į akis tokiai vagilei...
Nu siaubas, kaip žmonės daug sau leidžia
Ale savo nagų priklijuojamų fotkes tai kas centimetrą savo vardu aprašius, kad tik kas nepavogtų