Su sutartim labai patogu, nebereikia laukti eilėse. Tiesiog prie langelio paduodu siuntinukus ir laisva bet dabar įdomi situacija, kaip yra su registracijos nuneriukais? Juos sužinau tik sekantį mėnesį kada pareina ataskaita. Dažna klientė prašo iškart parašyti. O apie du siuntinukus išvis nieko nežinau. Belieka tik spėlioti pasiėmė ar ne, nes forume nepasijungia, o vėliau siųsti siuntinukai pasiekė adresatą
Su sutartim labai patogu, nebereikia laukti eilėse. Tiesiog prie langelio paduodu siuntinukus ir laisva bet dabar įdomi situacija, kaip yra su registracijos nuneriukais? Juos sužinau tik sekantį mėnesį kada pareina ataskaita. Dažna klientė prašo iškart parašyti. O apie du siuntinukus išvis nieko nežinau. Belieka tik spėlioti pasiėmė ar ne, nes forume nepasijungia, o vėliau siųsti siuntinukai pasiekė adresatą
O kaip taip įmanoma padaryti? Čia prieš kiek laiko paprašyti reikia?
Man pašte išvis pasakė kad atnešu tą lapą ir viską jos daro, bet nervina kai nežinau numeriukų, negaliu sekti, ir žmogui gaunasi kvailai kai sakau kad išsiunčiau registruotai bet nežinau siuntinio numeriuko
Nieko, paprasčiausiai sakau man baigiasi lipdukai . Atvynioja kelis metrus ir užtenka man metams. Pasiimu korespondencijai, ir siuntiniams, bei pirmenybinius lipdukus. Viską pati supildau, atnešu jau atsispausdinus visus lapus, kur uždeda tik štampus, ir parašus. Viskas
Šiandien pašte vėl aptikau tas matavimo lenteles, kur laiškas turi įkristi... ir parašyta, kad įsigalios nauja tvarka nuo rugpjūčio 1d Per daug skubėjau, kad paštininkes kamatintės,o post.lt iš vis nieko apie tai nerašo...
Kai siunčiu kokį drabužį vienos paštininkės dar paploja maišelį, kad tilptų į tą matavimo dėžutę ir moki už mažąją korespondenciją, o va pataikiau - paštininkė net nebandė matuoti, pakratė ir sakė, tikrai didžioji korespondencija, netilps, teko mokėti brangiau