Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(aleksiuke @ 2013 10 22, 08:32)
Siuntiniai (virš 2 kg arba neatitinka siuntų gabaritams) negali būti neregistruoti- juk priklijuoja VISIEMS SIUNTINIAMS tą kodą kur prasideda CN raidėmis- tai ir yra registracijos kodas. Siuntiniai negali būti pirmenybiniai.  4u.gif

Vakar siunčiau siuntinį (Lietuvoje) - svoris 1,5 kg. Apiformino kaip ir iki šiol, sumokėjau 6,9 lt (pirmen.). Pasidomėjau, kiek toks siuntinys kainuos nuo 11.01. Gavau atsakymą, jog tai bus nebe siunta, o siuntinys ir kainuos apie 10 lt. O toliau priklausys nuo svorio. Iki 5 kg kainuos iki 17 lt.
Mano pašte po kol kas aiškina, kad naujų tarifų dar nežino (nors pilnas internetas jau tokios informacijos) ir kažką plačiau komentuoti negali.

Man išaiškino, kad tarifai nesikeičia, tik tiesiog nebelieka laiškų ir korespondencijos apibūdinime "smulkaus paketo" termino. Ir pasikeičia priimamų laiškų matmenys. Yra pašte toks stovelis su skyle, ir jei pro tą skylutę laiškas telpa, tai tada galima siųsti kaip laišką. Kitu atveju siuntinys.
O tarifai vis lieka tie patys. Niekas nesikeičia.

Bet va man ir kyla klausimas, kaip su sutartiniais klientais. Ar ten bus ta naujovė, kad iškrenta iš konteksto "smulkus paketas" ar ne.

Nes man tai labai svarbu.
Nors ir lengvas siuntinukas, vis vien jis viršyja tuos 2 cm aukščio... o jau mokėt už jį gerokai daugiau reikia...

PVZ. dabar atsidariau Post.lt puslapy ir ten parašyti įkainiai sutartiniams klientams, yra korespondencija ir siuntiniai. Apie tokį terminą kaip "smuklus paketas" arba išmatavimus korespondencijai nieko neparašyta...

Pažiūrėjau latvių paštą, tai ten atskira grafa yra išskirti smulkųs paketai ir tarifai atskri, ir atitinka maždaug buvusius mūsų laiškus, kai siunkesnius siųsdavom (čia į užsienį).

Nors imk ir per sieną važiuok, kad kelis kart pigiau į užusienį 200gr siuntinuką išsiųstum...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 22 spalio 2013 - 13:06
Kvaki,daug kartu per telika ,per radija kartojo,kad sutartiniams niekas nesikeicia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 22 spalio 2013 - 14:36
O sutartiniu klientu gali tapt fizinis asmuo nevykdantis veiklos pagal VL anei pagal IV pazyma?
Ir kazin kada jau bus aiskus tarifai su kokiais svoriais, kiek i LT, ES ir kitur g.gif
Kur gauti sutarties forma paskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Popsi @ 2013 10 31, 07:50)
O sutartiniu klientu gali tapt fizinis asmuo nevykdantis veiklos pagal VL anei pagal IV pazyma?
Ir kazin kada jau bus aiskus tarifai su kokiais svoriais, kiek i LT, ES ir kitur  g.gif
Kur gauti sutarties forma paskaityt?

Man formą atsiuntė el paštu, bet pirmiausia turėjau nusiųsti individualios veiklos pažymos kopiją
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 10 31, 06:18)
Man formą atsiuntė el paštu, bet pirmiausia turėjau nusiųsti individualios veiklos pažymos kopiją

Nuo kada jie čia pakeitė tvarką, kad reik nusiųst veiklos pažymėjimo kopiją? g.gif dar prieš kelias dienas, bendraudama su kitom rankdarbiautojom tokios naujienos negirdėjau. Sakė, kad nereikia nieko panašaus g.gif Nes ir fiziniai asmenys gali tokias sutartis pasidaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 31 spalio 2013 - 08:54
QUOTE(*Star* @ 2013 10 31, 08:53)
Nuo kada jie čia pakeitė tvarką, kad reik nusiųst veiklos pažymėjimo kopiją?  g.gif dar prieš kelias dienas, bendraudama su kitom rankdarbiautojom tokios naujienos negirdėjau. Sakė, kad nereikia nieko panašaus  g.gif Nes ir fiziniai asmenys gali tokias sutartis pasidaryti  g.gif

jei vykdai IV ir nori tur4ti s1skaitas fakt8ras tai ir reikia ax.gif
Atsakyti
sutartiniu klientu gali tapti bet kas,vykdantis ir nevykdantis jokios veiklos..Jei vekla turi tai nusiunti kopija,jei neturi ir nesiunti. smile.gif
Atsakyti
Lietuvos paštui – šlapiu skuduru per veidą
Atsakyti
Laikinai stabdomi apribojimai siuntoms

Šiandien siunčiau siuntinukus ir net nustebau, kad netaikė naujų tarifų. Bet pasirodo sustabdytas tas naujos tvarkos taikymas. Nors savaitgalį tikrai visu smarkumu veikė.

Beja, kas sudarinėjo sutartis su LP. Per kiek laiko pavyko sudaryti? Toks vaizdas, kad labai užsiėmę, arba niekur neskuba doh.gif
Atsakyti
Kvaki,as sudarineju.tikrai dedasi labai jau uzsieme doh.gif .laukiau dvi savaites,gavau siandien.
Atsakyti
Aciu, Blansyte aciuks.gif
Dvi savaites nuo paskutinio laisko dar nepraejo, tai matyt norma... hihihi.gif
Atsakyti
Bendravimas su paštu labai "įdomus". Kol vyko derybos ko man reikia, kokios sumos ir t.t. tai truko apie pusvalandį. Ir tik kai suderinom sąlygas, beliko atsiųsti sutartį- stop. Skambinau klausti, pasiūlė laukti , tai ir laukiu cool.gif
Atsakyti