labai teisingai tema pakrypo
Merginos, ka patartumet daryt
Stai cia:
http://www.facebook....6...4&aid=51969
pavogtos mano 6 foto dar kitu merginu taip pat.
Rasiau zinute - nereaguoja.
Beda dar kad nesu "draugas" tai negaliu nei pakomentuot, nei parasyt ant "sienos"
Parasiau i Facebook "Copyright Notification Complaint" tik idomu ar ka jie darys
Stai cia:
Beda dar kad nesu "draugas" tai negaliu nei pakomentuot, nei parasyt ant "sienos"
Parasiau i Facebook "Copyright Notification Complaint" tik idomu ar ka jie darys
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 19:32)
Merginos, ka patartumet daryt
Stai cia:
Stai cia:
fui kaip žema abejoju ar išims dėl copyright'o, nes tikrai abejoju ar jie ten jau taip viską žiūri, bet jei vis gi išims, tai tikrai pagarba fb administracijai... o jei neišims, tai visų pirma bandyčiau padaryti žiaurią antireklamą. Kaip nors reikia patekti į draugus. Kaip supratau parašėt jau jai žinutę, tai jūsų jau nepriims taip lengvai, o va iš kokio draugo/ės anketos įmanoma, taigi užsiundyčiau ant jos visus savo draugus, kad jie patenktų pas ją į draugus ir ant sienos ir į albumą postintų, kad ji darbų ir autorystės vagilka, ir kad niekas nepasitikėtų ja. Ir svarbiausia, kad ne visi iš karto rašytų, nes ji tiesiog išmes iš draugų, bet kad ir kiekvieną dieną po postą. Jei neišims tai bent jau kažkas vis vien sužinos, kas per viena toji
Ale vat specialiai pasidarius ne fanpage o paprastą anketą, kad galėtų savintis autorystes
QUOTE(Revera @ 2011 03 20, 18:44)
fui kaip žema abejoju ar išims dėl copyright'o, nes tikrai abejoju ar jie ten jau taip viską žiūri, bet jei vis gi išims, tai tikrai pagarba fb administracijai... o jei neišims, tai visų pirma bandyčiau padaryti žiaurią antireklamą. Kaip nors reikia patekti į draugus. Kaip supratau parašėt jau jai žinutę, tai jūsų jau nepriims taip lengvai, o va iš kokio draugo/ės anketos įmanoma, taigi užsiundyčiau ant jos visus savo draugus, kad jie patenktų pas ją į draugus ir ant sienos ir į albumą postintų, kad ji darbų ir autorystės vagilka, ir kad niekas nepasitikėtų ja. Ir svarbiausia, kad ne visi iš karto rašytų, nes ji tiesiog išmes iš draugų, bet kad ir kiekvieną dieną po postą. Jei neišims tai bent jau kažkas vis vien sužinos, kas per viena toji
Ale vat specialiai pasidarius ne fanpage o paprastą anketą, kad galėtų savintis autorystes
Nu dar bajeris
Prieme mane i draugus, ir ka jus manot - visame albume, mano 33 nuotraukos, dar ir kitu merginu nemazai
Si vagilka - Vaida Matonyte is Vilniaus.
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 20:03)
Nu dar bajeris
Prieme mane i draugus, ir ka jus manot - visame albume, mano 33 nuotraukos, dar ir kitu merginu nemazai
tai pradėk atsakomuosius veiksmus prieš ją
QUOTE(Revera @ 2011 03 20, 19:07)
tai pradėk atsakomuosius veiksmus prieš ją
Uzteko "graziai" parasyt ant sienos ir to puslapio jau nebera
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 20:11)
ta prasme išėmė foto? lengvai pasidavė
QUOTE(Revera @ 2011 03 20, 19:15)
ta prasme išėmė foto? lengvai pasidavė
Paspaudus ant tos nuorodos raso kad puslapio jau nera
Maziau vargo trinant nuotraukas
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 20:27)
Paspaudus ant tos nuorodos raso kad puslapio jau nera
keista... man tai atidaro visus tuos pacius auskarus
QUOTE(Revera @ 2011 03 20, 19:40)
keista... man tai atidaro visus tuos pacius auskarus
Vadinasi tik mane uzblokavo
Ok, ieskosim kitu budu
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 03 20, 20:44)
sakiau neisims taip lengvai
ir mano foto buvo, parasiau jai asmenine zinute, pavare lauk mane:))))
ir uzblokavo:)
ir ka tu tokiai padarysi gudruolei...
ir uzblokavo:)
ir ka tu tokiai padarysi gudruolei...