Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

o kokios nuolaidos sutartiniams klientams? kokia įmoka už tą sutartį? gal kas plačiau papasakotų apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
sutartiniams islieka tos pacios senosios kainos,tik prisideda PVM 21 proc.jei esi ne PVM moketoja.sutartis neribota,gali ja bet kada nutraukti.reikalingas avansas ,ji paskaiciuoja pastas sudarydamas sutarti.man paskaiciavo 200 lt.tas avansas paste taip ir kabos kol nutrauksit sutarti.kas menesi ji reikes papildyti iki tu 200 lt.jei koki men.uz paslaugas virsisyt 200 lt,tai teks ir ta virs ir vel 200 lt.sumoketi avanso.Paaiskinau taip kaip as supratau,pati dar nepasirasiau sutarties,tik turiu jau paruosta.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2013 10 20, 15:02)
sutartiniams islieka tos pacios senosios kainos,tik prisideda PVM 21 proc.jei esi ne PVM moketoja.sutartis neribota,gali ja bet kada nutraukti.reikalingas avansas ,ji paskaiciuoja pastas sudarydamas sutarti.man paskaiciavo 200 lt.tas avansas paste taip ir kabos kol nutrauksit sutarti.kas menesi ji reikes papildyti iki tu 200 lt.jei koki men.uz paslaugas virsisyt 200 lt,tai teks ir ta virs ir vel 200 lt.sumoketi avanso.Paaiskinau taip kaip as supratau,pati dar nepasirasiau sutarties,tik turiu jau paruosta.

Pvm jau seniai yra pridėtas 4u.gif , bijau pasakyti tiksliai kada , bet apmokestinta jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 10 20, 15:36)
Pvm jau seniai yra pridėtas  4u.gif , bijau pasakyti tiksliai kada , bet apmokestinta jau yra.

Dabar pvz.i Airija siunta iki 500 gramu.reistruotu pirmenybiniu kainuoja 12.90,o sutartiniam klientui ji dabar ir po lapkricio 1-osios ji kainuos su 21 proc PVM 15,61.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2013 10 20, 16:13)
Dabar pvz.i Airija siunta iki 500 gramu.reistruotu pirmenybiniu kainuoja 12.90,o sutartiniam klientui ji dabar ir po lapkricio 1-osios ji kainuos su 21 proc PVM 15,61.

Naują sutartį perrašėm sausio viduryje. Vadinasi apie tą laikotarpį jau prisidėjo pvm sutartiniams klientams.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 06 15, 08:33)
Man juokinga ir graudu kad taip draskotės dėl plagijavimo.  biggrin.gif
Paskutinius 3 mėnesius atlikau mažytį eksperimentą. Rašiau (aišku ne iš Niktės niko) daugumai narių laiškelius su prašymais padaryti vienokį ar kitokį darbą.  ax.gif  Aišku darbas buvo paimtas specialiai kitos narės, ir ant nuotraukų buvo  nikai. Ir ką, 95 proc apklaustųjų sutiko padaryti kitų narių plagijatus  bigsmile.gif

QUOTE(aliete @ 2011 06 16, 15:56)
visai nesistebiu ,kad toks didelis procentas sutiko juos,ar ką kitą, padaryti, nes kaip minėjau, auskarai paprasti pagaminti,tikrai neautoriniai, ir daug kas tokius gamina...
vat, jei Niktė ryžtusi dar kartą ekspermentuoti,pasiūlyčiau pasirinkti sudetingesni , su rankom gamintom detalėm, daugiau savasties turinti darbą... ir esu įsitikinusi,kad tas baisus 95% aiškai sumengtu... del vienos aiškios priežasties- autorinį darbą paprasčiausia sunku nukopijuoti..., net jei ir bandytu ji kopijuoti,gautusi jis skirtingas, nes gi kiekvieno rankos,mąstymas ir matymas skirtingas...smile.gif

Paskaičiau temą ir nežinau... ar čialabai liūdėti,ar tik truputį...

Labiausiai mane nuliūdino dauguma pasisakymų, kad vogti- tai nieko bloga,nes visi vienokia ar kitokia forma vagiam idėjas, daiktus,kuriuos perkam- parduodam kaip savo darytus... unsure.gif Bet kai taip padaro kas nors su mūsų rankdarbiais- keliam bangas ir baisulingai piktinamės...

Kažkaip aš vis mąstau-nedaryk kitam to,ko nenorėtum,kad tau padarytų... Na taip, šiame technologijų amžiuje labai trapi ta linija ,bet pats žemiausias lygis mano galva yra pavogti kito žmogaus nuotrauką ir pristayti kaip savo... arba nupirkti daiktą ir pristatyti kaip savo autorystę...
Save gerbiantis verslininkas,perparduodamas,su pasidižiavimu pristatys darbelių autorius jų gausa ir pasirinkimo įvairovė- tik pliusas verslininkui. Bet jokiu būdu neskies kaip jis dabar čia pats gamino.. žema...
Visada pirmiausia reikia pradėti nuo savęs. Aš esu gavusi paklausimų (nei labas,nei viso gero)- noriu šito,už kiek padarytumėt blink.gif Taip ir parašau-matau parašą po notrauką,pasiūlau kreiptis į tą žmogų,kas gamino. Na dar to betrūko,kad imčiau savo kolegių darbus plagijuoti doh.gif Aš tai taip ir vadinu- plagijatas.
Aišku,labai malonu,kai žmogus sako,man labai jūsų darbai patiko- šitas šitas ir dar šitas (ne mano kuris nors biggrin.gif) Na,man labai malonu,kad mano darbus kartais sumaišo su kitos rankdarbiautojos biggrin.gif žinau aišku,su kurios,labai aš ja žaviuosi,bet taip jau nutiko, kad kartais gal mes panašų pajautimą turime,nors darbai mūsų kaip ir skirtingi,mano galva biggrin.gif Bet man karūna nenukrenta parašyti,kad va pastarais darbelis- ne mano. Aišku, dviratis jau seniai išrastas- popieriukai vienodi, aksesuarai, gal stilius,bet kūryba- labai individualus reikalas...

Bet yra šabloniniai darbai,kurie ,kaip kažkas sakė-tokio tipo auskariukai,kur bet kas šimtus jų gali padaryti, arba šabloninio stiliaus kvietimai- tokius ir aš padariusi nesijausiu nuodėminga biggrin.gif Be to,yra formos,stilių kryptys ir kiti dalykai,kurie nuasmenina rankdarbį,jie tampa patrauklūs,pagaminti kažkieno,bet forma,stilius, aksesuarai- keliauja per rankas. na, suprantat turbūt apie ką aš. Juk madoje irgi yra spalva, fasonas,madinga detalė tą sezoną...
Visai kas kita- subtilus braižas,kuris ir patraukia akį smile.gif
Tad linkiu kiekvienai (ir sau taip pat),prieš metant akmenį į kitą gerai pagalvoti- ar mano sąžinė tokia jau nepirekaištingai švari...

Gražių darbų visoms ir supratingų klientų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 20 spalio 2013 - 16:05
QUOTE(blansyte @ 2013 10 20, 15:13)

O kokie matmenys sutartiniams siunčiant?

Gi dabar ta nauja tvarka ir yra bjauri, kad visi storesni, nei 2 cm skaitosi siutiniai, nebėra smulkių paketų. Ir jokių jau regostruotų ir pirmenybinių nebėra... tik siuntinys arba laiškas...
Tai jei ir sutartiniams klientams nebelieka to senojo skaičiavimo pagal matavimus, ir nebėra smulkių paketų, tai koks tikslas tos sutarties.. jei nieko kainos nesikeičia...
Atsakyti
sutartiniams viskas lieka kaip ir buve.ir matmenys ir korespondensines siuntos.bet bet kada tai irgi gali pasikeisti.
Atsakyti
idomu kokios tada bus tos registruotu siuntiniu kainos g.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7x7,registruotu siuntiniu tiesiog nebebus,bus laiskai ir siuntiniai,o siuntiniai siunciami be registracijos.reiskia,kad issiuntus nebelieka jokios garantijos,kad siuntini gaus,ir priekaistu pareiksti niekam nebegalesi.
o kaina bus tokia,kad pvz,i Airija jei dabar siunti registruoka iki 500 gramu moki apie 12 lt.su registracija,tai paskui uz toki be registracijos mokesi apie 50 lt
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2013 10 21, 13:58)
dziaugsmelis7x7,registruotu siuntiniu tiesiog nebebus,bus laiskai ir siuntiniai,o siuntiniai siunciami be registracijos.reiskia,kad issiuntus nebelieka jokios garantijos,kad siuntini gaus,ir priekaistu pareiksti niekam nebegalesi.
o kaina bus tokia,kad pvz,i Airija jei dabar siunti registruoka iki 500 gramu moki apie 12 lt.su registracija,tai paskui uz toki be registracijos mokesi apie 50 lt

siaubas...o idomu kiek tada siuntinys iki kokiu 2kg kainuos siusti Lietuvoje...Jauciu, apie 10-12lt turetu buti...

Gal kas zinot, kiek kainuoja siusti per autobusu pasta?

Nieko kita nebelieka kaip ieskoti alternatyvu...Gaila siunciant i uzsieni tu alternatyvu ne tiek ir daug... verysad.gif
Atsakyti
Siuntiniai (virš 2 kg arba neatitinka siuntų gabaritams) negali būti neregistruoti- juk priklijuoja VISIEMS SIUNTINIAMS tą kodą kur prasideda CN raidėmis- tai ir yra registracijos kodas. Siuntiniai negali būti pirmenybiniai. 4u.gif

Vakar siunčiau siuntinį (Lietuvoje) - svoris 1,5 kg. Apiformino kaip ir iki šiol, sumokėjau 6,9 lt (pirmen.). Pasidomėjau, kiek toks siuntinys kainuos nuo 11.01. Gavau atsakymą, jog tai bus nebe siunta, o siuntinys ir kainuos apie 10 lt. O toliau priklausys nuo svorio. Iki 5 kg kainuos iki 17 lt.
Mano pašte po kol kas aiškina, kad naujų tarifų dar nežino (nors pilnas internetas jau tokios informacijos) ir kažką plačiau komentuoti negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksiuke: 22 spalio 2013 - 08:32